Once upon a time / Имало едно време - тема 2

• 43 156
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • Монреал
Не е бащата - това го даваха в предния епизод.

# 496
Не е бащата - това го даваха в предния епизод.

Е,нали решиха да си имат собствена дъщеря и да заминат.Но след това тя се разубеди и му каза,че ще остане с краля,а той я попита за детето,при което тя каза,че ще е само нейно.Аз мисля,че детето вече е било заченато при раздялата им

# 497
Румпел се опита да убеди Кора да остане с него , иначе ще вземе детето й , каквото беше и първоначалното им споразумение . Но тя му напомни , че той е променил договора . И в крайна сметка , ако Кора има дете от Краля , Румпел няма право да й го вземе . В такъв смисъл бяха думите й : детето ще бъде само мое .

По епизода , хареса ми  Heart Eyes

# 498
  • UK
Тя каза, че детето ще е на принц Какъв Там Беше, но и аз си мисля, че вече беше бременна, а Кора имаше предвид, че се жени за принца и за всички детето ще е негово, а не на Румпел. Щеше да е негово ако беше избягала с него, но тя се омъжи за принца.

# 499
Както казаха момичетата, че не е дъщеря ясно,

но остана въпроса,
че Румпи изрично каза на Кора, че дъщеря и е от изключителна важност...
Видял го е в бъдещето и затова я искаше за него...

Като един Дарт Вейдър е Кралицата ми  Heart Eyes

# 500
В приказния свят сделките са си сделки . Не се нарушават , още повече ако са сключени с Румпел .

Единственият шанс на Кора да се измъкне от договора е да роди дете от друг

# 501
  • София
Добре де, ама тя като спаси Сноу, баща й не беше ли друг newsm78 Не помня да беше принц или крал..

# 502
Беше възрастен мъж, когото тя наричаше татко и когото обичаше и пожертва за да направи магията за Сторибук, дали беше биологическия и баща не знам, но и майка и беше остаряла...  Flutter

# 503
Явно им е фалирало царството . Наистина не живееха в замък  newsm78

Но таткото си беше той , Хенри  Peace В миналия епизод го нарекоха принц Хенри , а и нали детето е кръстено на него .

# 504
Уф, че съм злеееееее  smile3555

Същия е

ппп Едно родословно дърво

# 505
  • София
Ха - а по това родословно дърво надменната принцеса, на която Кора се извинява е майката на Сноу-доста драстична метаморфоза на характера..

# 506
хахаха Бум  Hug

Тази младата Ева ми беше много противна. Такова едно високомерно и дразнещо девойче , пък после толкова нежна и добра ..

# 507
Руми
Всъщност и Сноу беше така за короната за РД-то и,
първо се нахвърли срещу слугинята и след това майка и и сви сърмите... и малката се промени...
Така че вероятно и Ева е минала такъв етап.

Само, че Кора не беше така опрощаваща...  Confused

# 508
  • София
Кора си беше много тъмен образ още от началото. Не просто надменна, а направо си мечтаеше за кръв.
Интересно ще е с флашбековете.

# 509
А  колко е пораснала актрисата , играеща малката Снежанка . Снимките от миналия сезон и тези от сега .. За една година доста  се е поизменила.

Общи условия

Активация на акаунт