Виртуална изневяра и последиците от нея....

• 99 926
  • 434
  •   1
Отговори
# 225
  • София
А за мен от самото начало е позьорство всичко това,надявал се е че жена му ще го прочете,ще се трогне и т н,знаел е ,че тя посещава сайта...това е..и по високопарния му стил си личи,не заслужава съжаление в никакъв случай,актьор..

Всъщност да, май това е истината като се замисля.

Fortune, едно е да не ти се прави секс, смазан от сивото ежедневие, друго е да не ти се прави секс с твоята жена и да си търсиш чужди за целта.

# 226
Оф бе Краси това никой не го отрича, друго имах предвид, но не ми се прелива от пусто в празно. Идеята ми беше друга. Не съм сигурна в нищо да ти кажа и реално не ме интересува дали е правил или не секс. Друго се опитах да изясня, но вече ме мързи да пиша едно и също. А иначе изневярата е доста обширно понятие , това , което за теб е едно, за други е друго, така че категоризмът ти е излишен, защото казуса не касае лично теб. Grinning

Бърди, ако бъдем буквоядки, човека не е написал, че не му се прави секс с жена му, а заради сивото ежедневие, нали? Другото се предполага от нас, нали? Та то е ясно, но хайде да не слагаме разни лични помисли в постовете на хората,нали? Иначе кой какво си мисли  си е негово право.

# 227
Оф бе Краси ............... иначе изневярата е доста обширно понятие , това , което за теб е едно, за други е друго..............

човека не е написал, че не му се прави секс с жена му, а заради сивото ежедневие, нали? Другото се предполага от нас, нали?...............
Да, за различните хора е различно.Аз затова и все пиша "За Мен....".
А и няма как да знам какво е отношението на жената на автора към изневярата....
Все пак темата е пусната, за да видят Различните мнения,нали?   Simple Smile

Човекът не е написал директно, че не му се прави секс с жена му, а че са се появили проблеми в секса.
А кое се предполага от нас?

Той си пише   Peace  , че е действал в посока да получи липсващия секс у дома,  навън, от други жени.

# 228
Обаче пише и че проблемите в секса били по негова вина, пък после си търсел навън онуй дето му липсвало в къщи, Thinking.

Фортун, в този контекст аз така го разбирам. Ти имаш право да го разбираш иначе.

Но факт е, че вместо като истински мъжкар да седне и да говори с жена си, той като абсолютен пу.ьо си изпразнил емоционалния товар в женския форум. После сигурно и е подхвърлил къде е писал, за да е сигурен, че тя ще го види. Това е по-тъпо и от 5-те години скитане с нетските моми.

# 229
никс, едва ли е п.тьо или мъжкар, щото от самото начало ми е смехотворен казуса пък и поставен от мъж... нооооо това е друга тема.
Ти очакваш мъжкар да пише тук ли?! Опс ша мъ извиняват другите мъже  клюкарки дето се вясват тук- простете ми грубостта. Grinning
Краси, няма да го  дипля твоето мнение ми стана ясно, но ти не разбра другото. Grinning

# 230
Не Краси, не си я разбрала, според мен. Кикимора не оправдава героят, тя само отбеляза а, че вие му вменявате прекалено плейбойски качества , които липсват у него. Сто на сто съм и аз сигурна , че  искал чужда и смело си е уредил срещите да са синхрон с командировките му. Но дали всеки път е стигал до секс дълбоко се съмнявам и аз като кикимора. Това не го оправдава, но иде реч да две различни неща. Да щом търси друга жена той търси и изневяра, но има една тънка линия ако бъдем буквоядки, на няки не им стиска, има и такива- представи си. Затова идеше реч.[/i]
Е, кое точно не съм разбрала?    Laughing
До   
Цитат
..........но има една тънка линия ако бъдем буквоядки, на няки не им стиска, има и такива- представи си. Затова идеше реч.
  сме горе-долу на едно мнение.
Обаче, дали му е стискало да си свали гащите, за Мен вече няма значение.
Дори да е бягал с писъци от ужас и страх, като е виждал мацките, Това няма значение.
Фактите си остават.А те са :
Човекът си е правил регистрации в такива сайтове.
Правил е виртуален секс с мадамите.
Уреждал си е срещи с ясното съзнание, че там търси и най-вероятно ще получи секс.
Ходил е на тези предварително осмислени, уредени срещи, пак с очакването , че ще получи така желания секс....
А пък дали го е получил, или "не му е стиснало" да си свали гащите, е без значение.

# 231
  • София
Дори да е бягал с писъци от ужас и страх, като е виждал мацките, Това няма значение.

Joy Joy Joy
И аз мисля като теб, ама това изречение ме разби от смях  Laughing

# 232
  • БГ

Joy Joy Joy
И аз мисля като теб, ама това изречение ме разби от смях  Laughing
представям си го и аз  Joy
бягал не бягал, търсил го е - дори да не е имало консумиране си е свалка и търсене на изневяра-заслужава си  да му натрият носа Peace

# 233
  Моля ви се, няма наказание, ако не е осъществено престъпление, дори и човека да е възнамерявал....
  Какви сте максималисти, вие ще окачите всички мъже на бесилото за помисли и разменени приказки Laughing
  Разбира се, че има голямо значение, дали си е свалил гащите и какво се е случило след това, може в последния момент да се е сетил за жена си и да и избягал разкаян... например. И така девет пъти.

# 234
  Моля ви се, няма наказание, ако не е осъществено престъпление, дори и човека да е възнамерявал....
  Какви сте максималисти, вие ще окачите всички мъже на бесилото за помисли и разменени приказки Laughing
  Разбира се, че има голямо значение, дали си е свалил гащите и какво се е случило след това, може в последния момент да се е сетил за жена си и да и избягал разкаян... например. И така девет пъти.
Аха....      Joy   и един мармот завива шоколада в станиол.....   

# 235
  • София
Що пък девет, бе, Ирисче  Laughing

# 236
kikimora1.. вече съм ти фен!!!!  Hug
Както виждаш.. тук сеира е голям.. мъж ли е ..милост няма в този форум.. особено пък ако е проявил малко слабост!!!  Peace
Инак ако идеш да прочетеш темата за сайтовете за запознанства.. ще се изненадаш!!!  Wink
Но тук определенията не се пестят!!!  Thinking

Соле, сексист спрях да бъда от времето, когато една приятелка искрено разстроена възкликна: "И чашата преля, когато разбрах, че той имал връзка с друга жена. Това преобърна всичко в мен и не можах да му го простя." Та по същото време, когато го каза тя от доста време поддържаще три паралелни извънбрачни връзки, като в едната се беше и повлюбила.

По-друг повод същата дружка допълни: "Нас не ни интересува какъв е той (мъжът). Може и да е добър. На нас тя ни е приятелка (жената) и това е отправната ни гледната ни точка. Ние сме на нейна страна". Wink

Имам две приятелки, които до преди време активно ръчкаха в тези сайтове за запознанства. Така й не успях да ги разбера. Да излезеш с някой си ник и телефонен номер.

И остави това, но и да се навиеш да отидеш на негов терен на Мачу Пикчу за да правите секс. Твърде е рисковано за мен. Не знаеш абсолютно нищо за него. Може да се окаже всякакъв. Както и се е случвало. В момент на откровеност почти споделил за нещо, което плаче за Хорейшо. 

Животът доста се промени. Много от професиите станаха преобладаващо женски. Това промени и самите жени. Станаха самостоятелни, със самочувствие и претенции. Няма никаква причина защо да бъдем снизходителни към тях, да ги съжаляваме или оправдаваме. Да твърдим пък, че в личния живот сме по-примерни е абсурдно. Всичко е индивидуално.

# 237

Соле, сексист спрях да бъда от времето, когато една приятелка искрено разстроена възкликна: "И чашата преля, когато разбрах, че той имал връзка с друга жена. Това преобърна всичко в мен и не можах да му го простя." Та по същото време, когато го каза тя от доста време поддържаще три паралелни извънбрачни връзки, като в едната се беше и повлюбила.

По-друг повод същата дружка допълни: "Нас не ни интересува какъв е той (мъжът). Може и да е добър. На нас тя ни е приятелка (жената) и това е отправната ни гледната ни точка. Ние сме на нейна страна". Wink

Това вечно го повтарям в този форум.. но все ме обвиняват че съм гледал да очерням всички жени.. разбира се че не.. все пак и аз ходя по земята и виждам за какво иде реч.. пък и не всички жени стоят в бг. мама  Laughing ... но пък тези дето ни имат за клюкарки, като многоуважаемата Фъртунетова.. не е лошо освем да ни принизяват.. защо пък веднъж да не погледнат през нашият кръгозор.. изобщо имат ли представа за собствените си мъже.. но неее.. намериха жертва в лицето на автора.. че какво пречи вашите убавци да са същите бре.. нищо разбира се.. но пък веднага биха казали.. - Сакън.. това моят никога не би го сторил.. но пък не биха се спрели пред нищо за да се превърнат в кучки...

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=659593.0

Краси.. сарказма ти просто не е на място в случая.  Whistling
Защо пък нито една не се опита с нещо да подкрепи това семейство.. начетох се на епитети дето не струват пет пари.. нахвърихте се без дори и най малка идея да имате какво им е в главите и на двамата.
Надявам се някой ден да проумеете че този мъж по нищо не се отличава от вашия.. пак го казвам.. постъпката му не е повод за раздори..  все едно да проведете обикновен разговор по секс телефон.. а кой стои отсреща можем само да гадаем.. е да ви питам тогава.. къде е сбъркал че пак не разбрах..  newsm78 ..
Лично щях да го оплюя ако беше написал че е зарязал жена си и децата си заради друга.. но той уви, дори не си го е помислил.. ето там е разликата .. а виртуални изневери всеки прави по един или друг начин!!!  Peace
Форумът помни и темите дали мамите биха изневерили.. добре помним повечето отговори.. тъй че не ми сЪ правете на светици!!!  Sunglasses

# 238
  • София
Айде пак само бил говорил  ooooh!

# 239
  • Насред хаоса
Що пък девет, бе, Ирисче  Laughing
Ми котараците имат девет живота ....  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт