Виртуална изневяра и последиците от нея....

• 99 941
  • 434
  •   1
Отговори
# 255
Проблемът ти,е че част от теб остава  дълбоко скрита дори и от жена ти..А пък на нея  тази скрита същност може и да и хареса,кой знае..

Дали?!
   Където има любов, има и доверие. Където ги има тези двете, има и разбиране.
   Човек се разкрива пред този, пред когото знае, че ще бъде разбран.
Скриваш това от себе си и пред този, пред когото знаеш, че няма да получиш разбирането, от което се нуждаеш.

Taka e..Няма доверие..Човекът гради образ..сто пъти казва"аз не съм такъв"..Кво не си..Си,си..част от същността която излиза наяве освбодена от анонимността...
Само,че тук случаят е дори още по-тривиален..Говорим за най-обикновен мухльо,пишман кръшкач tooth

# 256
Много мнения прочетох,не знам,все си мисля че много често правим неща просто ей така,от скука,без да се замислим,за забавление или разнообразие.И също така често минаваме границата без да се усетим.Човешката природа е странна,няма само бяло и черно,както няма и безгрешни хора,както мъже така и жени.В семейството и с близките сме това ,което вярваме че те искат да сме,а иначе всеки има недостатъци,някакви съмнения,малки или не толкова малки тайни.Ако има някой,който никога не е правил нещо,за което съжалява или се срамува, да каже.Аз не бих му повярвала.Хора сме,живота е странно нещо,често неочаквано и за самите нас се забъркваме в неща които ни струват скъпо.Не обвинявам нито оправдавам....

# 257
  • София
JC, много смислени звучи теорията ти за получаването на каквото иска от една жена след като й се довери. Лошото е, когато това, което иска, всъщност е разнообразие и нещо чуждо - което ми се струва, че е случая.
eksipnos, от тема на тема ме кефиш все повече с постовете си   bouquet

# 258

Само,че тук случаят е дори още по-тривиален..Говорим за най-обикновен мухльо,пишман кръшкач tooth

Най вероятно мъж лишен от секс.. а един мъж лишат ли го от секс, направо би откачил и е способен на всичко.. все едно да вземете кокъла на кучето!!!  Sunglasses
Но не мисля че автора е мухльо.. чисто стечение на обстоятелствата.. или просто лош късмет!!!  Wink

# 259
Лош късмет, че оставил на жена си телефона, нали... можеше още да си чати.

# 260
  • София
Не е бил лишен от секс, Соте, от келешлък му е цялата работа на Пацо. Да си го вее навънка, да види дали му връзва.

Догадките ви защо се е стигнало при мен до регистрация и чат в такива сайтове най-вероятно ще останат такива, понеже и аз самият не мога да дам конкретен отговор. Ако беше липсата на секс, щях да го напиша, ако беше внимание - също....или каквото и да било. 

# 261

Но не мисля че автора е мухльо.. чисто стечение на обстоятелствата.. или просто лош късмет!!!  Wink
Даааа....    Joy Joy Joy Joy  какъв лош късмет.Да те гепят кви гадости вършиш, и да ти развалят рахатлъка......Лош късмет е , спор няма.   Mr. Green
Сега поне ще се научи да се крие доста по-добре....дали от жена си, или от следващата, ако тази му бие шута....
Той и мухльо не е, това е дори комплимент за него.Друга дума бих използвала аз, ама нали съм възпитана....   Laughing

# 262
По тази логика и жените, с които си е чатил Paco са мухли, нали и те са омъжени, пък по еро-чатове се заиграват.
И едва ли е било със знанието и разрешението на съпрузите им.  Grinning
Пък и тук колко дами има - публично флиртуват, темите изобилстват от такива... Че и на еро-чатове го издокарват. Тези жени също ли са мухли?!  newsm78

# 263
  • София
Ако са женени са мухли, разбира се.

# 264
Бърди, то тези целувки дето ги пращаш на съфорумник в тази тема, също си е флирт!   Blush

# 265

Даааа....    Joy Joy Joy Joy  какъв лош късмет.Да те гепят кви гадости вършиш, и да ти развалят рахатлъка......Лош късмет е , спор няма.   Mr. Green
Сега поне ще се научи да се крие доста по-добре....дали от жена си, или от следващата, ако тази му бие шута....
Той и мухльо не е, това е дори комплимент за него.Друга дума бих използвала аз, ама нали съм възпитана....   Laughing

Не осъзнаваш ли Краси че хвърляш кал по човек, за който дори представа си нямаш кой е и какво изобщо представлява.  Thinking
Така го изтипоса, сякаш е бъркал в някоя обществена клоака..
Щеше да ми е интересно ако на мястото на Пацо, примерно беше Пенка.. дали мили мои уважаеми мами щяхте да хвърлите толкоз сили да го почерните  Thinking ... едва ли.. просто на кошера му е нужен търтей който да се нажили.

Неведнъж съм ви казвал, че опит се добива извън семейното гнездо.. а от натрупаният опит ползите ще са изцяло за вас!!!  Mr. Green
Гледайте малко напред.. вникнете повече в някои неща.. пък и светът не е задължително да се върти изцяло около вас.. бъдете широкоскроени.. така живота ви ще стане къде къде по лесен.  Peace
Имам чувството че живеете в черна дупка...

# 266
Не осъзнаваш ли Краси че хвърляш кал по човек, за който дори представа си нямаш кой е и какво изобщо представлява.  Thinking
Така го изтипоса, сякаш е бъркал в някоя обществена клоака..
Щеше да ми е интересно ако на мястото на Пацо, примерно беше Пенка.. дали мили мои уважаеми мами щяхте да хвърлите толкоз сили да го почерните  Thinking ... едва ли.. просто на кошера му е нужен търтей който да се нажили.................
НЕ съм го изтипосала Аз, той Сам се изтипоса!   Peace
И колко още да го опознавам?
Женен мъж, с деца, пък години наред кръшкал с други жени....(не започвай пак, че секс е нямало, щото е имало, и то доста.........), че и си уреждал срещите по градове, да не би да скучае някоя и друга вечер, като не е до жена си....
Без значение Пацо ли е, Мацо ли е ,Пенка, или Генка......мнението ми е все едно и също.Такива хора за мен не струват,ама никак.....

# 267
Соте, мен не ме отбелязваш, ма нищо, ша се направя че не усещам и нема да се сърдя.
И аз си задавам въпроси, подобни на твоите, но пък и сама си отговарям. "Котката на гръб няма да падне скоро", да знаеш.  Grinning

Има една поговорка, откак съм по-редовна потребителка във форума се убеждавам в нейната истинност.

"Дай на глупавия хиляда акъла, нему винаги ще му хареса само неговият."

# 268
Соте, мен не ме отбелязваш, ма нищо, ша се направя че не усещам и нема да се сърдя.
И аз си задавам въпроси, подобни на твоите, но пък и сама си отговарям. "Котката на гръб няма да падне скоро", да знаеш.  Grinning

Има една поговорка, откак съм по-редовна потребителка във форума се убеждавам в нейната истинност.

"Дай на глупавия хиляда акъла, нему винаги ще му хареса само неговият."

Винаги чета твоите мнения.. не мога да ги подмина  Hug .. добре забелязвам че мислите ти винаги са в правилната посока  Hug... лошото е че никой не ще да ни повярва Анджали ...
Боец си който е заслужил моето уважение!!!!  Hug

Жалко че автора Пацо бързо се предаде.. на негово място щях да се боря докрай със ситуацията... но ми се ще да разбера дали изобщо има смисъл от тази борба.
Мъжете трудно ни асимилират.. нарочат ли те веднъж, дотам си.
За съжаление не е само по форумите..

# 269
Поне една жена на сто да се замисли за споделените важни неща от друга, която доста е преживяла и помъдряла, пак си заслужава борбата.
Аз винаги така си давам кураж: "Животът рано или късно сам доказва твърденията ми".
 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт