Виртуална изневяра и последиците от нея....

• 99 954
  • 434
  •   1
Отговори
# 270
Мъжете трудно ни асимилират.. нарочат ли те веднъж, дотам си............
Значи, извода е:не позволявайте да ви нарочват.
След като много мъже могат да се държат достойно, защо трябва да се задоволяваме с нарочени ?   Laughing  Особено ако не могат да пазят дастойнството на жена си?

Поне една жена на сто да се замисли за споделените важни неща от друга, която доста е преживяла и помъдряла...............
Аз се надявам повече от сто да са прочели и да са се замислили .И никога вече да не се примиряват с  унижението от "Абе, кво толкова, че топи чушката насам-натам....нали се прибира при мен....!"

А колкото до
Цитат
"Дай на глупавия хиляда акъла, нему винаги ще му хареса само неговият."
  да, харесва ми моят акъл.Защото вече 45 години ми доказва и показва, че мисля правилно.      Grinning  Пък нека съм глупава....и щастлива.[/b]

# 271
  • София
Бърди, то тези целувки дето ги пращаш на съфорумник в тази тема, също си е флирт!   Blush

Какви целувки бе, булка, китки съм сложила Simple Smile Нерде Ямбол, нерде еро-чат  Laughing

# 272
Яко злоба в тая тема...

# 273
Злоба?Къде я видя? newsm78

# 274
В женските мнения, но няма да цитирам имена, за да не обидя някого. Срещнах темата пътьом и писах само веднъж.

# 275

Като не знае човек как да определи нечие отрицателно отношение  или няма капацитет да вникне в генезиса му, го квалифицира като злоба.

# 276
Скубането започна ли?  Laughing
Аз ще се участвам при по-хард изпълненията, това със скубането не е за мен.
  Whistling

# 277
  • Стара Загора
До "хард" няма да се стигне...! smile3521

# 278
Аз не разбирам защо когато един мъж реши и прави глупости, трябва да се обвинява за това жена му???!!! Ако тя била свястна.... той нямало да изневерява....  Това са простотии....Същото важи и в обратния случай....
Когато един човек не е наясно какво иска и какво ще даде в едно семейство, когато не оценява това което има и е постигнал в отношенията през годините, когато не може да прецени кое е правилно поведение и отношение в брака, по-добре въобще да няма брак... по-добре да не се обвързва... Никой не му е виновен за провала в брака или връзката... Хората са казали "Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи..."

# 279
  • Бургас
Аз не разбирам защо когато един мъж реши и прави глупости, трябва да се обвинява за това жена му???!!! Ако тя била свястна.... той нямало да изневерява....  Това са простотии....Същото важи и в обратния случай....

Защото в много случаи това е една от основните причини.
Не може категорично да обявяваш, че това са простотии. Нещата не са толкова еднозначни и прости. Peace Wink

Отделен въпрос са случаи, в които човекът просто не е стока, не знае какво иска, какво е важно и ценно и какво - не.

# 280
Ако тя била свястна.... той нямало да изневерява....  Това са простотии....Същото важи и в обратния случай....

Изобщо не става въпрос за това дали съпругата е свястна или не. Не може да се дават такива оценки или определения след като не познаваме лично жената.
Става въпрос за пропуски, грешки, които е възможно да са се оказали малките препъникамъчета. Подценяването на натрупването им и затварянето на очите за съществуващите проблеми и напрегнатата атмосфера в семейните отношения, често водят до провал в брака. Важно е обаче, да не се прекрачват границите на физическата вярност поне, особено ако партньорът въпреки недостатъчните усилия за щастие и хармония, запазва такава.

# 281

Отделен въпрос са случаи, в които човекът просто не е стока, не знае какво иска, какво е важно и ценно и какво - не.

За жалост такива случаи са често срещани.

# 282
  • София
Да не чета всичките публикации, таткото е Близнаци - с тва си обяснявам всичко дето е написал в първия си пост, а майката каква зодия е?

Колкото приятели близнаци да имам - всичките са като тебе, момче, то тва ви е заложено в същността. Веднага се сещам за един 37 годишен, роден в добро семейство, изградил собствен бизнес, следва си последователно всички кариерни планове в живота, обаче в емоционален план, милия, и той по сайтовете, от птичка на сврака скача, не ги подбира -  омъжени, неомъжени, с деца, без деца - всичко под ножа. Е, не е женен, ама по тоя път дет върви, няма и да се ожени скоро. Интересното е, че го съзнава изключително добре.

Та жената ква зодия е?

# 283
  • Бургас
Aре сА... само зодиите липсваха Crazy Почти няма тема, я която да не се намесят и да не се даде обяснение на проблема с тях.  Whistling

Аз пък имам обратния пример - мъж Близнаци - верен и за пример  Sunglasses И какво от това?
И сериозните зодии правят глупости - зависи: от самия човек, от този срещу/до него, от обстоятелствата, причините.... и т.н. всичко друго може да се изтъкне, но не и самата зодия като основна причина  Laughing Peace

# 284
  • Бургас

За жалост такива случаи са често срещани.

Да, но дали ще общуваш и ще имаш нещо общо с тях, избираш сам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт