Виртуална изневяра и последиците от нея....

• 99 922
  • 434
  •   1
Отговори
# 210
Ами виждаш ли ти си на 100% убедена, че твоят мъж го е направил. Аз пък познавам мъже, които не спират да се ровят по тези сайтове, просто защото са обсебени от разните варианти на секс, но никога до сега не са изневерявали плътски на съпругите си.

Не ми се забива в тази тема. Не съм Фройд или доктор Врабчев, но понякога явно писането, ровичкането и четенето на тема секс е достатъчно да разпуснат. Един мой познат дори приема за минус естествената свенливост на жена си и факта, че той е първия й мъж. Ще му се да е по-разкрепостена, но казва, че нямало как да се случи, защото и било твърде дълбоко вродено. Допълва, че никога не би я наранил с изневяра, защото я обича. И все пак му липсват мръсотийките. Той е от тези - по цял ден се рови и чете за причудливи предложения дори им отговаря и до там...

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 12:48 от kikimora1

# 211
  • София
Ами не, казвам, че не бях 100% убедена, че го е направил (бившият ми мъж, не ми е мъж вече Simple Smile). То нямаше значение, защото изневярата не е акта на мушкането. Разбира се, в последствие се оказа, че достатъчно мушкане е имало - ама за това разбрах много след раздялата.
А ти продължаваш да говориш за "писането, ровичкането и четенето на тема секс", при положение, че нещата изобщо не стоят така. Говорим за уредени срещи за секс.

# 212
Бърди, казах каквото исках да кажа. Започвам да се повтарям. Не оправдавам действията му.

Ти приемаш уредена среща равна на секс.

Аз съм по-скептична. За мен просто е търсел някакво предизвикателство и се  е пробвал до къде ще стигне е къде му е границата. Ако зачетеш писаното и от двамата, ще усетиш какво колебание и клатушкане напред и назад има. Иди ми дойди ми. Един истински сваляч с 5-6 годишен опит въобще не би допуснал подобни аматьорски изпълнения. Казвам го, защото познавах един-двама. Съвършени комбинатори и манипулатори в детайлите.

Оттук на сетне всеки сам решава кое е за него е изневяра - плътска, мисълтта, че не си бил достатъчен на половинката, предателство на доверието и пр. При всички случаи ако има шанс за поправителен - трябва да се възползват.

# 213
  • София
Ти приемаш уредена среща равна на секс.

Не, аз приемам, че уредена среща е равно на изневяра.

Но наистина, обсебихме с теб темата, нека и други се изкажат Simple Smile

# 214
Краси, ти всъщност не разбираш правилно какво има предвид кикимора.
Права е и то доста. Но според мен Кикимора проблемът на човека не е хойкането, а пристрастеността му към тези сайтове към "ловът" във виртуала- там е драмата, другото е ясно и поправимо при желание.
Ти пък Бърди срещата не е равна на изневяра, айде чак пък. Тя е началото, ако все пак за вас изневярата е равна на секс.

# 215
  • София
За мен, бе, Форчънче, за мен е равна на изневяра. Аз сто пъти написах - изневярата не е простия акт на мушване на едното в другото. От момента, в който мъжът ми си е намерил някоя, с която си е говорил достатъчно дълго и омайно, че си е уредил среща и е отишъл на тази среща, той ми е изневерил.
За мен - пак да кажа, да не стане неразбиране.

# 216
     Според мене човека просто си е използвал сайтовете да си урежда реални срещи и да ги съгласува с командировките си. Макар че отначало ни обясняваше, че бил потънал във виртуала, че бил в измислен свят и не е стигал до реален контакт.
  И изобщо поведението му е съвсем обяснимо като на заловен на местопрестъплението човек, който, естествено отрича до край и гледа да ограничава щетите.
  Иначе - да, за двойствен живот във виртуала, за мръсни фантазии, за личен живот, аз споделям тази концепция и съм го казала в началото на темата. За доста хора това е съвсем удачен отдушник - точно както списанията, стрийптиза и сексуалните фантазии.
  Обаче - да оставиш мъжа си безпроблемно са ходи да се среща с разни каки ту в Стара Загора, ту в Пловдив, и при това най- нагло да лъже че не е за секс - ами за какво?... Нали разграничавате тънкия момент от виртуален секс, мръсни приказки и прочие, до уговорката на реална среща и качването в квартирата на тая мацка?
  Извинете, но просто не е безопасно. .

# 217
хихи Ирис той ,защото  го е било шубе не е правил секс бе, но поне се е опитал да мърсува, к`во пък намерил  си виртулно-реален отдушник. Героите отдвна ги няма, дано са намерили златната среда, че това си е неприятна история и пречи на удобният и безметежен живот, какъвто пожелавам на всички ни.

п.п. добре, Бърди, наполовина съм съгласна с теб.

# 218
Краси, ти всъщност не разбираш правилно какво има предвид кикимора.
Права е и то доста. Но според мен Кикимора проблемът на човека не е хойкането, а пристрастеността му към тези сайтове към "ловът" във виртуала- там е драмата, другото е ясно и поправимо при желание.
Ти пък Бърди срещата не е равна на изневяра, айде чак пък...........
Напротив, добре разбрах какво има предвид.
Но, за Мен, и пристрастеността и "ловът" във виртуала са пак изневяра, по един или друг начин.
Мнението ми напълно съвпада с това на Бърди:
Още в момента, в който се е регистрирал в подобен сайт с цел да се запознава, да чати, да се среща с жени от там, това вече е изневяра.А пък дали ще стигне до фазата "туй в онуй" вече няма да има значение....нали е мислил за това , търсил го е, действал е така , че да стане и да го получи..............

Не знам за другите жени, ама за мен това дори е по-обидно и гадно от едното мушване.
За това и по-напред дадох пример с еднократна , спонтанна изневяра-дали в кръчма, или на командировка, или.....абе, пийнал, весело му било, нямал акъл да помисли, станало.Не, не оправдавам и подобно деяние, но някак по бих проявила някакво разбиране.Защото няма предварителен умисъл,не е тръгнал с идеята "Днес ще изневеря на жена си!"
А години търсене и преследване на секс извън дома хич не е невинно и простимо.За Мен.

# 219
Точно!И аз мисля така.Едно е просто да се е случило-под влияние на алкохола и приповдигнатото настроение, а съвсем друго-да търсиш и да търсиш...И да лишаваш жена си от секс...

# 220
А за мен от самото начало е позьорство всичко това,надявал се е че жена му ще го прочете,ще се трогне и т н,знаел е ,че тя посещава сайта...това е..и по високопарния му стил си личи,не заслужава съжаление в никакъв случай,актьор..

# 221
Точно!И аз мисля така.Едно е просто да се е случило-под влияние на алкохола и приповдигнатото настроение, а съвсем друго-да търсиш и да търсиш...И да лишаваш жена си от секс...

Е, хайде сега , къде пише ,че е я е лишавал от секс?! Laughing Изневерите не предполагат това, някои индивиди съвсем успешно тъкат на няколко стана.Не започвайте сериал сега... да, търсил си е афера човека , тръпка, да наранил е жена си, обаче ние не сме му съдници, ние просто си пишем по темата , не си я измисляме все пак.

Не Краси, не си я разбрала, според мен. Кикимора не оправдава героят, тя само отбеляза а, че вие му вменявате прекалено плейбойски качества , които липсват у него. Сто на сто съм и аз сигурна , че  искал чужда и смело си е уредил срещите да са синхрон с командировките му. Но дали всеки път е стигал до секс дълбоко се съмнявам и аз като кикимора. Това не го оправдава, но иде реч да две различни неща. Да щом търси друга жена той търси и изневяра, но има една тънка линия ако бъдем буквоядки, на няки не им стиска, има и такива- представи си. Затова идеше реч.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 08:12 от Fortune

# 222
Е, хайде сега , къде пише ,че е я е лишавал от секс?! Laughing

eй тук.

С годините връзката ни може би беше станала монотонна , появиха се проблеми в секса от моя страна, може би някак си тръпката поизчезна, сивото ежедневие може би ни е смазвало...,

# 223
хахах Никси разсмя ме.
Значи всеки, който сивото ежедневие го смазало и тръпката не му е като в началото и случайно не иска така редовно секс от половинката си ... е лишител/виж дамо дума нова натворих/ долен, така ли?!  На бесилото , веднага половината свят....

п.п. моля те, това не е сериозно. Умозаключенията, че лишаваш някого от нещо, имат съвсем друг контекст. Сори но ефектният ти цитат не е сериозен. Видно е , че се има предвид друго, а не лишаване в реалният смисъл.

# 224
Не Краси, не си я разбрала, според мен. Кикимора не оправдава героят, тя само отбеляза а, че вие му вменявате прекалено плейбойски качества , които липсват у него. Сто на сто съм и аз сигурна , че  искал чужда и смело си е уредил срещите да са синхрон с командировките му. Но дали всеки път е стигал до секс дълбоко се съмнявам и аз като кикимора. Това не го оправдава, но иде реч да две различни неща. Да щом търси друга жена той търси и изневяра, но има една тънка линия ако бъдем буквоядки, на няки не им стиска, има и такива- представи си. Затова идеше реч.[/i]
А ти откъде си сигурна, че му липсват?
Той може да е дори по-голям плейбой, отколкото ние го изкарваме.Просто успешно да се прикрива...

А дали на всяка среща е стигал до секс или не, няма никакво значение.Дори и нито веднъж да не е имало секс,пак няма значение....
За Мен е важното, че е имало мисъл за изневяра, реални действия-регистрация, чатове, определяне на срещи с цел да изневери....Това е по-обидно и гадно от едното муш....
Разбираш ли, докато жената си гледа детето , работи, вярва му, обича го, той тайничко мечтае, бленува, действа, мисли за други жени и секса с тях.
И всичко това е продължавало години......
Не знам, мен всичко това би ме съсипало....и хич няма да ми пука дали е стигал до реалното мушкане...ама хич.Само мисълта, че постоянно е мислил за други жени, правил е виртуален секс с тях, докато аз съм спяла в съседната стая.....

Общи условия

Активация на акаунт