Успешно "олежани" бебета - 3 тема

• 26 752
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Мини за първи път чувам за такъв отпечатък, но ще ми е интересно да науча повече.
Днес бяхме на първа колнсултация и е качила само 200гр. Помните ли вашите бебета колко качиха за първата седмица вкъщи?Мисля си да не би да не ми е хранителна кърмата.

# 91
  • Варна
Мини - аз все мисля да взема от тези отпечатъци, които продават, но не съм ...може за РД на 6 м да си направя такъв подарък

Боре - чудесно си наддава детето.  Моето както е едро, първите 10 дни гладен стоя, докато си върне рожденото тегло мина време- респективно докато потръгна кърменето Simple Smile  Няма такова нещо като нехранителна кърма! 

# 92
  • Варна
Кари - сподели какви зеленчуци си похапва Радето?  Нали са наборчета с Макс:)))  той яде картоф  дни, после 2 дни картоф с морков и днес чист моров. После мисля да смеся морков с пащърнак и чист пащърнак след това.  После не знам Simple Smile))) дай идеи!

# 93
Привет и от нас Simple Smile
Моите разбойници имат супер режим и ме оставят след обяд до към 17 да си почивам, но това в случай че да излизали преди обяд  Laughing
Мила, след пащърнака може тиква, тиква с моркови, чисти броколи, био различни зеленчуци и май са това, после въртиш отначало. Аз мисля скоро да въведа и месните, но ще видя колко сме наддали за месеца, на 1 ви сме на консултация.
Кари, Радето снахата се развива точно като нас, цун на двете ви:)
Мини, спиш ли ??? Hug
Бори ние бяхме качили 460 гр, но и 200 е ок, много е индивидуално и не се притеснявай теглото не е най важното  Peace
Полииии добре си дошла  Hug
Щях да пиша още нещо, но забравих, много съм зле, само каши и пюрета са ми в главата  ooooh!
Кога да очакваме новите попълнения Звезди и Голди ? Thinking
Приятна слънчева събота ви желая засега, като се сетя дано успея да се добера до компа ...

# 94
Борянка, та казваш "само 200г"Simple Smile)Али беше качил 50г първата седмица,та си  изревах очите.Идеално си наддава детето ти Hug

Отпечатък исках да направя с водни боички,ама много бързо съхнат.Има и такива  с пластелин,глина...

Силвър, Рада  снаха ли ще ти става,хихи..Аз не знаех,та рекох да я вземем:))Нищо,и други моми има,може и харем;)

Не спя,  ще ида да си оправя ноктите,че срамота  вече.

А Али не яде и това си е.Отказвам се вече да го влача по лекари,днес казаха,че е в идеално здраве, явно тия подути венци  ще му дават ядове, а на мене-бели косми Joy.

# 95
Мини, Гоши така ми отказа на 3 месеца и малко манджа, а той беше кифте, и аз го водих при педи, в спешния на токуда и при масларска - никой нищо не каза за зъби, на 4 се появиха 4 броя, та аз го дебнех нощем и след обяд когато му беше по дългия сън и бутах колкото мога, тогава не се съпротивляваше на бибата. Загуба на нерви е, не го преживявай, ще мине и това, той няма да помни, а ти ще си викаш ЕХ, как се ядосвах, а не е трябвало Simple Smile
За маникюра, отде го изкара това време за теб, дай рецепта, че аз скоро ще си ходя без зъби и неглиже ако не се взема в ръце Shocked
За Радето, ми тя ни е набор, 1 седмица им е разликата, що да не си я вземем, пък който хареса, поне избор има Simple Smile

Нимф, Асе, пропуснах ви в предния пост, както и Славчето, но ви чета редовно през телефона...
Ех как ми липсва бременното време когато всички бяхме на линия пред мониторите  Rolling Eyes

# 96
Ох,Силвър, и аз се ядосвам, гади ми се от притеснение  даже, днес е изял няма и 400мл.Ако не бяхме на щателен преглед при Масларска днес щях да хукна и аз по нощите по спешни кабинети.
Ще побелея  скоро:((
Не знам с две деца как да ми остава време за маникюр, но сега  прелъгах мъжът ми да гледа Али "за малко"( два часа Mr. Green). Не бях ходила скоро, направила си бях рани по пръстите от гризане.

# 97
  • Варна
Да кажа и аз - с това захранване наддаването падна драстично - както и очаквах ...  качил е 90 грама за една седмица.  Но е нормално.. Той чукна 10 на кърма, сега ще слабее..  но ми е странно. Иначе кашлянето явно е от лиготене.  Силвър - а алабаш давала ли си ?  Има един фин алабаш и по чужди сайтове съм го виждала като един от първите зеленчуци..

# 98
  • Бургас
Мини, дано да започне да хапва скоро Али, че наистина си е притеснително за мама.Явно не е от ящните деца и си е нормално за неговото стомахче да поема по-малко храна.Така че щом се чувства добре, значи му стига!
А иначе с какъв маникюр ще се поглезиш - покажи ни Simple Smile Аз моите ги режа от дъно почти, че да не драскам бебоса.
Милла, казват че наддаването вече е по-малко след като се започне захранване, така ли?
Хайде, нашия тати приспа Лъчи, носейки го и сега аз като отида да легна, той ще се събуди и трябва да го кърмя.
Та да ви питам как заспиват вашите бебета вечер - сами ли, носите ли ги?
Нашето царче докато не му замаим главата от обикаляне и оглеждане, не заспива и това трае около час.Само да имаш здрави ръце, гръб и кръст.
Хайде, лека и мека на всички мами и бебета!

# 99
Мила, не съм го видяла, иначе бих дала, че искам да опита всичко, но не съм фен на бг пюретата и затова малко е стеснен избора и давам само хип и гербер. За захранването и теглото, ние вече не се кърмим интензивно по тази причина, качи много малко миналия месец и аз реших че не си заслужава цял ден в кърмене за някакви 250 грама, е сега за 3 седмици вече мина 8 кг, на 6 месеца трябва да е удвоил теглото си. При нас захранването обърна кривата нагоре, но аз вкарах първо кашата, може и затова да е Thinking
Бомбонче, ние си имаме режим и съм много доволна от Никола : заспива в леглото си сам на загасена лампа, след баня и кърмене/адапте.
Мини, радвам се за теб, щом мислиш за маникюра няма да побелееш скоро, ще идеш и на фризьор Stuck Out Tongue

# 100
Милла, както каза и Силвърчето, аз давам само Хипп (гастроентероложката каза, че в Хипп е най-сигурна, та за алергията не експериментирам), а те са ограничен избор,... Картоф, морков, тиква, пащърнак, 2-конпонентни с картоф (+морков, тиква, тиквичка), чисто броколи например не съм намирала, дадох ориз+броколи, толкова се чудих може ли, не може ли,..., накрая реших, че като е за 4мес., зелено (антиалергично) и ориза на мен ми е основна НЕзабранена храна би следвало да е ок, а има и био-зеленчуци. Аз гледам да няма никакви млечни добавки, но реално това е избора от Хипп. След консултацията следващата седмица смятам да минавам и към месо.

Вече обясних на Рада, че има ухажори, начетках я, нали е мадама, трябва да е със самочувствие. Сега спи до мен с вирнато носле! В този ред на мисли, предлагам СРЕЩА СОФИЙСКА!!! Хайде мами, не мързелувайте!

# 101
  • Варна
Шоки - това за захранването и паданаето на темпа на качване са мои лични наблюдения:)  Майка ми ми даде нейният дневник за мен и брат, всичко е записвала - та  ние така - родени сме гюлета като Макс и със захранването на 3 м тогава сме спреди да качваме п омного, иначе ни е и кърмила до 1 г. Макс захраних след 5 и го тегля всяка събота, та и той драстично спря да качва. МОже да е съвпадение.   .......  в последно време заспива на гърда, докато си хапва Simple Smile))

Силвър, Кари - аз също давам Хип, иначе съм напазарувала също био пюрета на Органикс, Холе и Нестле Алет - те имат фин алабаш. Органикс и Холе имат интересни комбинации, но са за по- захранено бебе Simple Smile  Каши не съм , засега ще е на зеленчук.  Но си мисля след като заменя едно хранене със зеленччук - все трябва и каши да вкарам.  Бях на една лекция и каза док., че плодово пюре не замества хранене, аз не го знаех.

# 102
Днес ни изписват и ще си се гледаме вкъщи. Много съм щастлива!

# 103
Поли,чудесна новина, оправи се, наспи се и хайде тук:))
Силвър,   позна,аз съчетавам фризирането и  гела на едно ходене,че няма как да стане иначе:)
Шоколадче,моите бяха до дъно изрязани, бях изяла и кожичките, болеше ме при всяко мокрене.
( с много ранички са ми сега, не са за снимка, нека да пораснат малко и ще  пусна снимка:)

Али заспива в шезлонга, аз не го нося на ръце, той не иска по гръб, на ръце да е ,ама да е правввв:))Аз  му казвам-Али клюкари на тераската( като се изправи и подпре тиквенце на  рамото ми само се оглежда)
 Тая нощ не спах.След като в 9 изяде само 60мл,а в 12 отказа,дори и спящ.Цяла нощ го дебнах(Силвър,кога прояде Го) и в 4,30 ревна гладен,изяде цели 120мл. Боже,как се   радвах:))
Мажа с Калгел венеца, харесва му,даже ми осмуква пръста. Днес ще давам мляко през 4 ч,дано огладнява,че ми е свито сърцето.

Кари, Рада ще е  мома с характер,нищо чудно да спретне скоро  конкурс за левенти-"Най-тежък памперс" или " Най-мокър лигавник" Joy.

# 104
като черна станция да се вмъкна в ремата, че и аз откога рева за среща, все пак не лежим вече Joy

Общи условия

Активация на акаунт