Успешно "олежани" бебета - 3 тема

• 26 729
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, моля ви за стиснати палчета. Моето малко мишле го взеха в болница вчера. Явно плачът не е бил от колики, а сме го заразили с върлуващия в момента вирус. При нас първо каката го изкара, после таткото и накрая и аз. Явно въпреки кърменето не успя да го подмине.  Cry Много ми е мъчно, а няма вариант да съм при него.
Моля и тези от вас, които са имали проблем с гърдите за съвет. Едната гърда много ме боли въпреки редовното цедене и паренето под душа в продължение на час поне. Като се изцедя има временно облекчение, но след малко отново започва да ме боли. Знаете ли как мога да се справя с този проблем, защото много ми се иска като се прибере малчо отново да го кърмя.  Cry

# 646
Аера, съжалявам мила. Дано бързо оздравее малката мишка.
Ако е запушен канал, болката може да остане 24 часа след това. На мен като ми се случи цедях гърдата и с помпата и на ръка като нежно масажирах там, където болеше.  За болката- 20 мин компрес с лед след цедене. Сложи леда в нещо хавлиено или два чорапа един в друг, за да не е ледът директно. Ако има зачервяване/ температура- в никакъв случай не затопляй гърдата, а  ходи на лекар.

# 647
Aera, съжалявам и аз. Sad Жалко, че не те пускат да останеш в болницата. Sad Сигурно и кърма не искат да вземат?

Силно стискам палци бързо да оздравее и да си го прибирате.  Praynig

# 648
Аера, стискам палци за бебчо, дано бързо се възстанови и да се прибира здравичък вкъщи!

# 649
Аерка, бързо да го оправят малчо. Питай наистина за кърма да му дават....

# 650
Аера, стискам палци бързо да го изпишат бебчо  Hug

# 651
Аера Hugскоро да си гушкаш бебчо в къщи Praynig!

# 652
Аера  Hug Praynig скоро да си го приберете.

# 653
Аера, а защо не може да си там?

Ето онлайн гризалките на ТТ:
http://www.biberon-bg.com/productv/2964/davkalka-za-parvite-zabk … -tippee-2br-.html

# 654
  • При моите мъже...
Аера, и с моето мисле бяхме в болница миналата седмица заради гадния вирус. С  инхалации още на следващия ден беше много по-добре. Дано и твоя мъник го изпишат бързо Hug Предполагам, че е в някоя неонатология, защото няма месец?
За гърдите, както са ти казали момичетата - топъл компрес/ душ преди цедене, студен компрес след това. Ако е било запушване, може да боли и 2-3 дни... Къде и каква е болката? Ако искаш звънни и на телефона на консултантите от ЛЛЛ за съвет: 0888 555 385 (http://lalechebg.com/tag/%D0%BB%D0%BB%D0%BB/ ) Hug

# 655
Добро утрооо!Аз пак да ви питам, как и с какво почиствате нослето? На нас ни се появяват отвреме на време някъкви сополчета които предизвикват едни такива шумове странни.

# 656
Добро утрооо!Аз пак да ви питам, как и с какво почиствате нослето? На нас ни се появяват отвреме на време някъкви сополчета които предизвикват едни такива шумове странни.

Добро да е Simple Smile
С физ, разтвор, 1-2 капки вътре

# 657
И аз с физиологичен, но после дърпам с аспиратора, да не слизат към гърлото, че веднъж така ни се дави с храчки, че ни изкара акъла

# 658
И ние сме хремясали. Гадост.
Пръскам морска вода/ физ разтвор и бъркам с обикновена клечка за уши. Това ако са "пипета".

# 659
И аз с физиологичен, но после дърпам с аспиратора, да не слизат към гърлото, че веднъж така ни се дави с храчки, че ни изкара акъла

Иве, в повечето случаи малко след капането, минава и няма нужда от аспиратора. Изчакай малко, ако е възможно разбира се. И аз го ползвам, но само в краен случай.
Нашата се дави пък със слюнки, ужасно се чувства милата.

Общи условия

Активация на акаунт