На пазар във Варна - 21

• 51 003
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
  • Deutschland/HE
от селскосотпанските аптеки Фендона или Регент, разтваря се във вода и се пръска с него. Безопасно е за хората и дом. любимци - активната му съставка е същата като на Фронтлайн, но е доста по евтино.

# 421
  • Варна
Здравейте!
Знаете ли къде мога да намеря качествен мед,истински.. newsm78 Praynig  ?
Aз се доверявам на продуктите(продават не само мед) в пчелен м-н "Цяр" - намира се по ул"Бачо Киро", под у-ще "Д.Дебелянов", срещу обръщача на тролеите. Според мен е най-добре да се купува захаросан мед, особено ако не е от познати, за да е сигурно до някаква степен меда е качествен  Peace.

От къде мога да си купя ефикасен препарат против мравки и ...хлебарки  #2gunfire

Преди време бях доволна от едни тебешири против въпросните гадинки. Купувала съм ги от аптека. Peace
Против хлебарки - преди години видях полза от къщичките на Райт. Против мравки - тебешири и Тапелан(от ветеринарна аптека си го бях взела).

# 422
  • Варна
В Шихо на Червения съм виждала сравнително едър, преди касата е, в опаковка по няколко цвята.

Този м-н Шихо къде е точно на Червения? Знам един срещу пазар Чаталджа - същия ли е или за друг говориш?

# 423
В Шихо на Червения съм виждала сравнително едър, преди касата е, в опаковка по няколко цвята.

Този м-н Шихо къде е точно на Червения? Знам един срещу пазар Чаталджа - същия ли е или за друг говориш?
От светофара на Червения се тръгва посока окръжна болница-и магазина се намира в кооперация малко преди автобусната  спирка.

.

# 424
  • Варна
Същия е на Чаталджа, както и на Дрин, може и там да имат. Но брокат съм виждала в магазина на Червения Simple Smile

# 425
Да знаете магазин на детски велосипеди втора употреба? Знам един в уличките от Съда посока пазара, някой друг  newsm78

# 426
  • Варна
http://www.djiro-bikes.com/
В гръцката махала. Оттук взехме страхотно колело на голямата ми дъщеря.

# 427
Да знаете магазин на детски велосипеди втора употреба? Знам един в уличките от Съда посока пазара, някой друг  newsm78
Има по автокъщите като тръгнеш от Метро към летището  Peace

# 428
Много благодаря, момичета  Hug

# 429
Някой търсеше вишновка днес видях в Кауфланд с цена 6, 65лв  Peace

# 430
  • Варна
Тебешири, но много цветове къде да търся?

# 431
  • Варна
Здравейте!
Знаете ли къде мога да намеря качествен мед,истински.. newsm78 Praynig  ?

Така май трудно се намира, някъде да се продава. На нас ни носи кръсника, дядо му гледа пчели на село...иначе нямам вяра на тези сергийки за мед по тротоарите....
На мен пък ми го дава майка ми, а тя го взима от една нейна приятелка, която купува от един човек който има брат ..... само където всички са на над 450 км, от Варна.
Предполагам и моят коментар е безполезен като горния Simple Smile

# 432
Тебешири, но много цветове къде да търся?

Имаше днес в Кауфланд различни цветове и размери ( като големи моливи и обикновени ) на около 2 лв цена. Иначе аз съм купувала в кутийки различни цветове, стандартни на вид ( като едно време в у-ще ) от книжарница Херон, та предполагам, че във всяка книжарница ще има  Peace

Последна редакция: вт, 05 юни 2012, 23:29 от Реа

# 433
  • Варна
Реа благодаря ти! Имахме 6  цвята мисля, но ми се иска да са повече.

# 434
Тебешири в Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт