На пазар във Варна - 21

• 51 039
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Откъде да взема вакуумиращи пликове за дрехи, обаче такива, които вършат работа? Чета, че някои се отпускат още на другия ден.

# 436
  • Варна
Момичета, откъде мога да купя различни цветове тюл за изработка на балетна пачка и как вървят цените ?

# 437
Момичета, откъде мога да купя различни цветове тюл за изработка на балетна пачка и как вървят цените ?

Не знам за тюл, но в Продавалника гледах страхотни, индивидуална изработка, 25 лв бяха, ако не се лъжа. Ама разкошни бяха  Heart Eyes

# 438
  • Варна
Да и аз ги гледах, мога и сама да ги направя, затова исках да разбера къде и на каква цена е тюла, може да излезе доста по-евтино.

# 439
  • Варна
Скай, колко цвята са в Кауфланд?  Simple Smile
Зелен дух бях взела преди време от Карфур, по-скъпички бяха и не много голям размер- ок са си. После взех от същите големи- голям боклук. Следват няколко различни марки - все се раздуват Tired С две думи и аз търся хубави  Wink

# 440
Откъде да взема вакуумиращи пликове за дрехи, обаче такива, които вършат работа? Чета, че някои се отпускат още на другия ден.
Моите са от Метро Peace Доволна съм

# 441
Скай, колко цвята са в Кауфланд?  Simple Smile
Зелен дух бях взела преди време от Карфур, по-скъпички бяха и не много голям размер- ок са си. После взех от същите големи- голям боклук. Следват няколко различни марки - все се раздуват Tired С две думи и аз търся хубави  Wink
Много смешно ми стана. Стигнах до там, че не са с голям размер, че ми трябват за бебешки дрехи и че са се оказали сполучливи и тъкмо се наострих да внимавам да чета нататък и се върнах в изходно положение Laughing.
Пуфпаф, помниш ли твоите каква марка са? Че в Метро може да са няколко вида или вече да са друга марка, да знам кои конкретно да търся?

# 442
Зелен дух, аз съм виждала доста в Джъмбо, има даже такива миришещи, но за качество нищо не мога да кажа....

# 443
  • Варна
Момичета, знаете ли къде да търся термометър за храна? Проверих в Домашен Рай и ТСМ и казаха, че нямали такива неща. Sad

# 444
  • Варна
Радост, това ли търсиш? http://athome.bg/products/50018843/kela-15315

# 445
  • Варна
Търся слънцезащитното детско мляко на La Rosh - Posey - това :
http://apteka.framar.bg/30005986/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88 … D0%B5%D1%86%D0%B0

Да сте го виждали? Проверих в аптека Крес и го няма,а не ми се обикаля целия град да го издирвам.

# 446
  • Варна
missNoir, преди седмица купих такова в комплект със същото за възрастни от аптека Марешки в Младост на промоция за 32.33 лв. двете. Peace

# 447
  • Варна
missNoir купувала съм такова от Гранд мола, дрогерията до входа. Винаги има намаления и излиза по-евтино.

Зелен дух, кофти работа. Извинявай   bouquet

# 448
  • Варна
Да благодаря ти! Ще видя в @home Peace

# 449
  • Deutschland/HE
от аптека Икар купих преди 10тина дни същото, виждала съм го и в Санита до пощата.
Търся слънцезащитното детско мляко на La Rosh - Posey - това :
http://apteka.framar.bg/30005986/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88 … D0%B5%D1%86%D0%B0

Да сте го виждали? Проверих в аптека Крес и го няма,а не ми се обикаля целия град да го издирвам.

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 22:19 от colibri

Общи условия

Активация на акаунт