На пазар във Варна - 21

• 51 003
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Зелен дух, наистина не си спомням марка....взимах ги преди 2 години Peace

# 451
  • Варна
да споделите къде е този нов търговски център " мама и аз ", постоянно го рекламират по радио 1 рок

# 452
да споделите къде е този нов търговски център " мама и аз ", постоянно го рекламират по радио 1 рок

http://www.facebook.com/pages/Mams-and-Me-Center-Viva/327707643933820

# 453
missNoir купувала съм такова от Гранд мола, дрогерията до входа. Винаги има намаления и излиза по-евтино.
Зелен дух, кофти работа. Извинявай   bouquet
Извинявам се за отклонението от темата.
Барбера, не съм се изразила правилно, малко неудобно се почувствах сега. Аз на себе си се смея, твоят коментар е много сладък, аз, аз съм смешна и себе си осмивам.

# 454
Търся слънцезащитното детско мляко на La Rosh - Posey - това :
http://apteka.framar.bg/30005986/%D0%BB%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D1%88 … D0%B5%D1%86%D0%B0

Да сте го виждали? Проверих в аптека Крес и го няма,а не ми се обикаля целия град да го издирвам.
Би трябвало да го има в абсолютно всички аптеки, които предлагат ЛРП. И, да, има го в промоционални "семейни" пакети като подарък към крем за лице 50+ или спрей за тяло 50+, 30+. Peace

# 455
Някой знае ли от къде може да се купи дебел дунапрен, около 20 см, който да се ползва вместо матрак?

# 456
  • ГР. ВАРНА
Момичета, дано съм уцелила правилната тема. Много спешно ми трябва едър брокат, имате ли някаква идея къде във Варна продават такъв, че вече втори ден си чупя крачетата да обикалям и нищо не намирам  Rolling Eyes ...
[/quote

в книжарницата на ъгъла на Шипка

# 457
Някой знае ли от къде може да се купи дебел дунапрен, около 20 см, който да се ползва вместо матрак?

в подлеза на ж.п гарата има Wink

# 458
Благодаря   bouquet

# 459

Мисля 4е и в Улицата която е от Бившето БНБ долу с-у Хепи на гарата нагоре в пресе4ката има един магазин пак за такива дунапрени с различна дебелина

# 460

От къде да си купя такава поставка за торбички? newsm78

# 461
  • Варна
Откъде мога да купя плат за тента, добре е да могат и на място да ми я ушият.

# 462

Според мен по евтино можеш да намериш с/у Елитис до Практикер. Като си с гръб срещу централният вход на Елитис в ляво е детска градина, а в дясно е склад за такива неща - вложки, дунапрени кожа....

# 463
  • Deutschland/HE

От къде да си купя такава поставка за торбички? newsm78
от ИКЕА Simple Smile

# 464
Плат за тента, а дори и мисля, че може да ти я ушият  - магазин срещу завод Дружба, но не по главната 8-ми Приморски, а от другата страна, излезе ми от акъла просто. Сега направиха улицата еднопосочна, дали не беше Царевец  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт