На пазар във Варна - 21

• 50 922
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Мисля, че съм виждала камък в магазин Хатори. До кукления театър.
Това биомагазина ли е?
desiniko, не знам за контакти на дистрибутори, аз съм взимала от салоните, през фризьорите съм поръчвала и те поръчват на дистрибутори. От това място, което писах не съм поръчвала, но знам, че може.
Да, биомагазина е. Там има део-кристал от хималайска сол ( 7лв. струва).

# 541
Дали става въпрос за същото? Намерих го през търсачката този део-кристал, гледам и дезодорантите-камъни, чета описанията, но май са различни неща. Или бъркам?

# 542
  • Варна
Част от това, което пише на листовката:
"Малко количество от кристалната сол е в състояние да отстрани неприятната миризма под мишниците без да спира потенето. ...
Чрез део-кристала от хималайска сол се постига добър дезинфекциращ ефект, тъй като солта има антибактериални, противовирусни и антисептични свойства. В соления р-р не могат да живеят никакви бактерии, за това део-кристала от хим.сол е високо ефективен, натурален продукт. ..."

Не съм го ползвала все още и отзиви не мога да дам.

# 543
Значи и този кристал се причислява към тях. Благодаря.

# 544
Къде има добър избор на бански-половинки , но не много скъпи?

# 545
  • Варна
В Мадара онзи ден видях че имаше много, отделно в магазинчетата около Колхозния, в Цезар и Клеопатра.

# 546
Мадара, Кауфланд, според мен навсякъде можеш да намериш бански на разумни цени   Peace

# 547
Като казахте Мадара, мъжът ми онзи ден купи "българско знаме" от магазина за сувенири  там- е ужас просто  Shocked, цветовете вървят по диагонал, а зеленото и червеното са целите в бели петна, това е направо гавра  #2gunfire

# 548
търся:
1. големи и малки глинени ,негледжосани саксии
2. лепенки за надуваема лодка -детвска, не от черните гумени

# 549
търся:

2. лепенки за надуваема лодка -детвска, не от черните гумени

Ако имаш предвид лепенки за залепване на надуваема лодка - имаше миналата година в Джъмбо, различни размери при надуваемите неща.

# 550
Здравейте! Знаете ли къде във Варна могат да се намерят детски сандали "Rider"? Бяха ми казали в някой от Моловете, но не се сещам точно.

# 551
  • Варна
Вчера гледах в Гранд мол, на ниво 0, срещу Окаиди техен щанд.

# 552
Къде продават козметиката за коса на Шварцков професионалната серия. Нито салон нито дистрибутор за Варна мога да намеря? newsm78 #Crazy
Виж в една от съседните теми за пазаруване от http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmetika-za-kosa/?f=1-1-2-3649-4371. Аз си взех един шампоан на Schwarzkopf от там, много съм доволна. Пудрата за обем, от дистрибуторите ми излиза към 20 лв, тук е 10 и нещо. Не съм чела темата последните дни, допреди няколко дни никой не се беше оплакал от качеството на продуктите.
Добавям, че има един салон до китайския ресторант "Азия", там работят с продукти на Schwarzkopf и може да се поръчат.

А може ли някакви контакти на дистрибутори за Варна?

Разбрах кои са дистрибуторите за Варна: център Изида , Салон Егоист, Естетико, Арт Студио

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 15:05 от desiniko

# 553
търся:
1. големи и малки глинени ,негледжосани саксии2. лепенки за надуваема лодка -детвска, не от черните гумени
В Ерика , Практикер , Бриколаж , Мимозата , Метро .
Някъде там гледах такива , обаче къде по точно не помня.

# 554
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте бихте ли ми казали къде мога да намеря разпространители или доставчици на хавлиени кърпи и такива тип пончо. 

Общи условия

Активация на акаунт