На пазар във Варна - 21

• 50 945
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Трябва ми шивач за корекция на панталони/дънки около Чаталджа. Можете ли да ми помогнете? Благодаря.
В блока на ъгъла на ул."Цимерман" и ул."Цар Асен" има шивашко ателие в един гараж - дамата ми е скъсявала дънки, сменяла ципове, дребни поправки - доволна съм.

# 526
  • Deutschland/HE
Трябва ми шивач за корекция на панталони/дънки около Чаталджа. Можете ли да ми помогнете? Благодаря.

В една пресечка на Марин Дринов, точно под Крамера има ателие за поправки.

# 527
  • Варна
От къде да купя красива кутийка за бижута, по възможност с чекмеджета за малка госпожица? Детето живее в чужбина и ми се иска да е качествен подаръка. Някъде съм мяркала дървени, изглеждаха страхотно, но нямам спомен къде.
В Гранд МОЛ Варна  видях такива дървени кутийки. На един нов щанд за дървени играчки  на партера, от тези който са разположени по средата на коридорите. Беше близо до магазин OKAIDI.

# 528
  • Варна
Точно този магазин исках да предложа и аз, но не сещах в кой МОЛ е. Много красиви нещица има там.

# 529
Откъде мога да взема дезодорант-камък? В конкретната тема видях, че се продава в ДМ, но от там не препоръчват, гледам по разни сайтове го има, обаче не ми се пуска поръчка за един артикул за няколко лева. Дали някъде в града не се продава или някой дистрибутор към някоя фирма да предлага?

# 530
 Зелен дух, хехе, точно и аз влизам в темата да питам същото. Crazy

# 531
  • ride my bike...
Мисля, че съм виждала камък в магазин Хатори. До кукления театър.

# 532
  • ВАРНА
Къде мога да ремонтирам мп3 плейър Филипс?

# 533
  • Варна
Laluni, k a t r i n Благодаря !  bouquet

# 534
Къде продават козметиката за коса на Шварцков професионалната серия. Нито салон нито дистрибутор за Варна мога да намеря? newsm78 #Crazy
Виж в една от съседните теми за пазаруване от http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmetika-za-kosa/?f=1-1-2-3649-4371. Аз си взех един шампоан на Schwarzkopf от там, много съм доволна. Пудрата за обем, от дистрибуторите ми излиза към 20 лв, тук е 10 и нещо. Не съм чела темата последните дни, допреди няколко дни никой не се беше оплакал от качеството на продуктите.
Добавям, че има един салон до китайския ресторант "Азия", там работят с продукти на Schwarzkopf и може да се поръчат.

А може ли някакви контакти на дистрибутори за Варна?

# 535
Това биомагазина ли е?
desiniko, не знам за контакти на дистрибутори, аз съм взимала от салоните, през фризьорите съм поръчвала и те поръчват на дистрибутори. От това място, което писах не съм поръчвала, но знам, че може.

# 536
Това биомагазина ли е?
desiniko, не знам за контакти на дистрибутори, аз съм взимала от салоните, през фризьорите съм поръчвала и те поръчват на дистрибутори. От това място, което писах не съм поръчвала, но знам, че може.

Ами тогава ми кажете фризьорски салон Grinning

# 537
Този, който написах. До Ботевата градинка там в пресечките има един китайски ресторант Азия - ето го с адреса http://www.moreto.net/varna-gid2.php?n=16358. Точно до него, през една врата има едно студио за разкрасителни процедури, там има фризьор и от там може да се поръча.

# 538
Този, който написах. До Ботевата градинка там в пресечките има един китайски ресторант Азия - ето го с адреса http://www.moreto.net/varna-gid2.php?n=16358. Точно до него, през една врата има едно студио за разкрасителни процедури, там има фризьор и от там може да се поръча.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 539
Търся си големи червени пластмасови гривни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт