На пазар във Варна - 21

• 50 878
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Къде във Варна мога да купя водни обувки (playshoes)? Детски. За ето такива става въпрос:

# 616
dion, не същите, но подобни Аква обувки има в Джъмбо  Peace

Къде има зареждане на хомиопатични лекарства, в коя аптека?  newsm78

Обади се или мини през аптека "Санита" на Ген. Колев.

# 617
  • Варна
Моя приятелка ще става шаферка и й трябва дълга коралова или оранжева рокля. Не иска да шие. Нищо не ми ражда мозъка  ooooh!
да отиде в Ла Споса на Генерал Колев- там има най-голям избор на хубави официални рокли
Монда, дай ми по-точен ориентир, моля те  Simple Smile

# 618
Къде има зареждане на хомиопатични лекарства, в коя аптека?  newsm78

612 008 Аптека Валя дечева - пак до Окръжна болница,на Цар Освободител  Peace

# 619
Къде във Варна мога да купя водни обувки (playshoes)? Детски. За ето такива става въпрос:

В H&M има подобни. Струват 14-15лв, но са с малко странна номерация. №22 са малки за нас, а №23 много големи. Иначе много ми харесаха.

# 620
  • Варна
Моя приятелка ще става шаферка и й трябва дълга коралова или оранжева рокля. Не иска да шие. Нищо не ми ражда мозъка  ooooh!
да отиде в Ла Споса на Генерал Колев- там има най-голям избор на хубави официални рокли
На кръстовището на Ген. Колев и Чаталджа, по диагонал на ОББ. Но този магазин не се ли премести на Червения площад, или си предлагат нещата и там Thinking

# 621
  • Варна
Ла Споса не са ли бая скъпички.... newsm78 то кой каквото търси де. Хоме

Хомеопатични има и в Манолова.

# 622
http://lasposa-bg.com/ - на контакти са адресите. Сигурно са много скъпи, защото от сайта ми изглеждат много хубави. В "Батибалено" проверявала ли е?
Коя е песента от сайта на Ла Споса?

# 623
  • Варна
One love – Sara Tavares  Heart Eyes

# 624
Много благодаря.

# 625
 Peace Благодаря. А някой нещо за шапките?  Thinking

# 626
Аз съм голям любител на шапките и от 15 години летни шапки взимам почти само от Беллора. Може да ти направят и по поръчка. После ако я деформираш, я носиш и я поправят.

# 627
  • Deutschland/HE
Момичета,къде ще ме пратите за хубава дамска мода - не нещо офицялно,нито за офис,просто за лятото някакви хубави моделчета,по владислав като се пуснах само някакви тинейджърски малки номера и повечето танталони са слим  Rolling Eyes аз съм малък номер но все пак...Между другото преди от БлагаБлагоева вземах хубави панталони,сега май ги няма магазините нито до пощата нито срещу общината  newsm78

Блага Благоева се премести и сега има само един магазин на Владислав, но е малко по нагоре от стария.

# 628
На кръстовището на Ген. Колев и Чаталджа, по диагонал на ОББ. Но този магазин не се ли премести на Червения площад, или си предлагат нещата и там Thinking
Не. преместиха си и магазина от Червения площад на Генерал Колев.  Но роклите на Ла Споса и другите дизайнерски марки са си били винаги на Генерал Колев
https://www.facebook.com/pages/La-Sposa-Bulgaria/161113973250

# 629
  • Варна
А някой нещо за шапките?  Thinking

В Гранд Мол, в самия коридор, срещу Хуманик има щанд с доста модели шапки, включително и детски. Аз харесвам бомбета / федора и разглеждах само тях, бяха китайско производство, мярнах и турско. Имам шапка на Колезионе / турска марка /  не е мръднала, но я нося само на плажа. Не знам другите турско производство как ще е качеството.

Зелен дух, пишеш, че носиш много шапки - лятото спарват ли ти главата ? Laughing
Дали само при мен го има това, защото имам доста косъм по главата...или е от шапката? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт