На пазар във Варна - 21

• 50 880
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
В Разград има доста техни модели, миналата година бяха към 60 лв май, колко са тази година?

Да, в по-малките градове ги зареждали, но за Варна няма интерес. Цената на дребно този сезон ще е около 80-90 лв.

# 601
  • Варна
И аз тъкмо щях да питам за бански,в момента се сещам за гаражите над Пощата(фирменият на Финес май беше newsm78).Други предложения,цена около 40 лв?Мерси предварително Hug

# 602
В този магазин също имат рокля за кръщене, но пише, че е цвят шампанско и 100% полиестер
http://www.abubu.bg/prod.php?id=2546
Тук още една разкошна рокля / по мой вкус / , но не знам майката до колко би я одобрила за кръщене. Не знам тази цена за теб дали е приемлива.
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara … 2Bflower%2Bdetail
Втората рокля е страхотна. Аз бях взимала подобна от същия магазин, но зимна, детето изглеждаше като кукличка в нея. От цялото ми обикаляне това лято по магазините, по-хубава рокля от тази не съм виждала.

# 603
  • Варна
едни найлонови неща за съхранение на обувки.

Такива найлонови неща  Mr. Green има в Кауфланд - преди два-три месеца видях там. Събират доста чифтове. Имаше такива за държане под леглото, имаше и вертикални, които да закачиш в дрешник на закачалка.

п.с. Извинявай за зеленото ухилено, стана ми смешно определението.
 Hug

Ааа не ти сърдя, още докато го пишех,знаех  че е смешно, ама като не се сещах за думата...
В Кауфланд къде да търся? Мерси и за линка, но бих искала найлон, че все пак са обувки и не само мои.

# 604
Ами аз гледах в Кауфланд-Възраждане - на бул.Република май се води, не знам дали организацията във всички магазина е еднаква - като отидеш на щендерите със стъкларии, чаши, чинии, и застанеш с с лице към касите, отиваш до наааай-лявата стена,  и тези органайзери бяха на стилажите на тази стена.

# 605
  • Варна
Мерси кокошчице  bouquet
Аз ще споделя за банските, че от варненските Перфект не съм доволна. За едно лято, но 5-8 плажа,"Целия бански" се разтегна на корема, а банелите пробиха плата и тръгнаха да излизат още в началото. Е, аз не съм от слабите, но пък си купих точния размер. Проблемът е, че няма какво друго да препоръчам.

# 606
  • Варна
Моя приятелка ще става шаферка и й трябва дълга коралова или оранжева рокля. Не иска да шие. Нищо не ми ражда мозъка  ooooh!

# 607
Моя приятелка ще става шаферка и й трябва дълга коралова или оранжева рокля. Не иска да шие. Нищо не ми ражда мозъка  ooooh!
да отиде в Ла Споса на Генерал Колев- там има най-голям избор на хубави официални рокли

# 608
Откъде да си намеря декоративни цветя от плат за украса на дреха? В кинкалерията на Пискюлиев дали ще има?

# 609
  • Варна
Има разни цветя на Пискюлиев, пък и по другите кинкалерии и магазини за мъниста. Виждала съм също в един от големите магазини на Владислав (тези с много клетки вътре) от страната на Образцов дом.

# 610
Момичета,къде ще ме пратите за хубава дамска мода - не нещо офицялно,нито за офис,просто за лятото някакви хубави моделчета,по владислав като се пуснах само някакви тинейджърски малки номера и повечето танталони са слим  Rolling Eyes аз съм малък номер но все пак...Между другото преди от БлагаБлагоева вземах хубави панталони,сега май ги няма магазините нито до пощата нито срещу общината  newsm78

# 611
  • Варна
Здравейте!
Аз пък търся магазин с хубави официални рокли,някой да ме упъти?

# 612
  • Варна
Здравейте!
Аз пък търся магазин с хубави официални рокли,някой да ме упъти?

В Гранд Мол, на ниво 1 има един магазин L collection или Lucy collection, нещо такова, та винаги като съм минавала покрай витрината има изложени хубави, младежки официални рокли / всъщност не знам на колко години си /. На манекена изглеждат добре, но аз не съм влизала, за да ги разгледам отблизо как е качеството и какви са цените.
Сега се сещам, че някъде из темите съм срещала мнение на форумка, която има дрехи на тази марка, че била много доволна.

# 613
Във Варна къде има магазин за мебели ретро ( рустик ) втора употреба?

# 614
Къде има зареждане на хомиопатични лекарства, в коя аптека?  newsm78
Разнообразие от хубави дамски шапки, освен в Елитис?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт