На пазар във Варна - 21

• 50 334
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
очила купувам от Арсис - ул Битоля 7. Това е склад, но продават и на дребно.
Голяма част от тях за със защита.
Аз пък си мислех, че "Море от очила" са го преместили там  ooooh! . Този магазин имах в предвид и аз като писах по-напред в темата.

# 76
  • Варна
Много сте ми полезни за очилата!И в Арсис ще проверя, на близо ми е горе-долу.
Аз съм вземала от Море от очила, такива със защита и бях много доволна.
Понеже имам много чувствителни очи, а нося и лещи и ми е важно задължително да имат защита, а не да са най-марковите.
Повече пари вложих за диоптричните ми очила/те са с маркови рамки/, но пък за няколко години не са мръднали!

А в оптики Джой някой скоро да е пазарувал?

# 77
Аз да попитам, някой знае ли от къде мога да купя картички на едро (не, малки) - трябват ми около 20, пък не ми се хвърлят луди пари, иначе ръчно изработените са уникални Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 23:26 от schrew

# 78
Моля, ориентирайте ме откъде мога да си купя поставки за баня?Всякакви полички, принадлежности за четки и пасти за зъби, сапуни, но не шкафчета.Отдавна не съм купувала такива неща, сега не мога да се сетя.И по възможност магазин по в центъра, да не е в западната зона.

В Алати има.

# 79
  • Варна
Къде мога да намеря красиви карнавални костюми за деца, по възможност под наем? Намерих старата тема от преди няколко години, но не знам посочените места, дали са актуални. Става въпрос за някакво магазинче под Електрон и някакъв "Сбъднати мечти" на ул.Ген Столетов. Търся нещо на морска тематика.
P.S. За възрастни костюми съм вземала от магазина близо до изхода от подлеза на Шипка. Но после там откриха и още един и се обърках кой, кой е. Не бяха нещо особено костюмите, а и доста захабени по моему.

# 80
От къде да купя парче панама за бродиране?
  От подлеза на гарата има БГ,панама и едра и дребна на много добра цена,и различни цветове,Ако ти трябва от вносната има в магазините за гоблени и в магазина на машини Тойота /до Ботевата градинка/,
Гобленарски магазин има и зад пощата .

# 81
Да сте виждали саксии за стена? Които директно да се закачат на стена, а не да висят.
Също така има едни торби за цветя, с отвори за влачещи цветя, които са също за стена. Някой има ли такива?
Провери в Ерика, Практикер , Мимоза , Емир , Метро и Бриколаж.

# 82
Сдобихме се с герданчето от кехлибар.
 Благодаря още веднъж на всички.

Отново имам въпрос:  къде мога да намеря дълги балони за фигурки ( видях на едно място 20 ст. за балон -  това нормална цена ли е?) и боички за лице.

# 83
Моля, ориентирайте ме откъде мога да си купя поставки за баня?Всякакви полички, принадлежности за четки и пасти за зъби, сапуни, но не шкафчета.Отдавна не съм купувала такива неща, сега не мога да се сетя.И по възможност магазин по в центъра, да не е в западната зона.

В Алати има.

Кое е и къде е Алати?

# 84
И аз да кажа, сдобих се със сутиен за кърмене от Триумф за 37лв. доста парички, но засега съм повече от доволна, може да се пере на 60 градуса и засега не е мръднал!  Peace

# 85
Момичета,къде има качествени кантари  зо теглене на...хора  Mr. Green

И къде могат да ми прехвърлят на ДВД запис от старите касети и от малките от видео-камери?

# 86

В Алати има.

Кое е и къде е Алати?

"Алати" е строителен хипермаркет, но има голям асортимент от всякакви продукти за дома, ето къде се и намира http://www.alati.bg/contacts-bg.html Wink

а в промоционалната брошура има такива поставки http://www.alati.bg/alaty-katalog/promotions-alati.html страница 22  Peace

# 87
Момичета,къде има качествени кантари  зо теглене на...хора  Mr. GreenИ къде могат да ми прехвърлят на ДВД запис от старите касети и от малките от видео-камери?

Технополис , Техомаркет ..

# 88
Внимавай с кантарите. Аз имам два електронни от Технополис, отчитат процент мазнини в тялото, вода, обаче дават разлика от по 2 килограма от едно до следващо измерване. Понякога десет пъти да се качиш, десет еднакви числа показва, друг път два пъти - голяма разлика. Уж на равен под, без наклон, с боси крака, всичко според инструкциите...
Сещам се, че като взимах бебешка везна за малката от Технополис миналата година, настоявах да ги изпробваме всичките - само една даваше приемливи разлики и я взех, обаче у нас се промениха нещата. Може би такива уреди трябва да се взимат от някъде, където после да се върнат ако дават сериозни отклонения, а с моя опит с връщането на такива стоки в Технополис и Техномаркет, не бих препоръчала. В Метро лесно съм връщала.

# 89

И къде могат да ми прехвърлят на ДВД запис от старите касети и от малките от видео-камери?

Попитай в най-близкото фото студио.  Peace Иначе преди две години фото Фуджифилм в Мол Варна и Гранд Мол извършваха тази услуга, но не искам да ги споменавам даже защото са супер некоректен работодател!  Sick

Общи условия

Активация на акаунт