На пазар във Варна - 21

• 50 789
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна

dobinko няма да забравя една руса откачалка, управителка ли каква е, как крещеше на момчетата като побъркана . Идеше ми да я цапна по муцуната.

# 91

dobinko няма да забравя една руса откачалка, управителка ли каква е, как крещеше на момчетата като побъркана . Идеше ми да я цапна по муцуната.

Хаха сигурно става въпрос за Снежка-управителката....мани мани не ми се коментира..... smile3505

# 92
  • Варна
Аз имам кантар от Технополис - електронен е.Всеки ден се тегля/налага ми се/ и не ми е давал разлики освен по 200-300 грама, което си е нормално все пак - течности и т.н.  Wink
А кантара ми е съвсем обикновен марка Joycare, имам го от 2008-ма година Peace
И малката тегля на него, тя ми е контролата Laughing

# 93
Моля, ориентирайте ме откъде мога да си купя поставки за баня?Всякакви полички, принадлежности за четки и пасти за зъби, сапуни, но не шкафчета.Отдавна не съм купувала такива неща, сега не мога да се сетя.И по възможност магазин по в центъра, да не е в западната зона.

В Алати има.

Кое е и къде е Алати?

"Алати" е строителен хипермаркет, но има голям асортимент от всякакви продукти за дома, ето къде се и намира http://www.alati.bg/contacts-bg.html Wink

а в промоционалната брошура има такива поставки http://www.alati.bg/alaty-katalog/promotions-alati.html страница 22  Peace

Да, във Владиславово е, автобуса минава точно покрай него и ще го видиш. С голяма табела е.Спирката е точно до него.. За съжаление незнам кой точно номер стига там.. мисля че 409, но не съм сигурна.

# 94
  • Варна
409 не минава от там а 148, 22, тролеите 82 и 88, 20 също 209 и 121

след спирката на 3-то районно не следващата а по следващата се пада ако не се с 88 или 20 а иначе наистина точно пред входа на алати спира Peace Peace УСПЕХ

# 95
  • ride my bike...
преди време ми бяхте дали линк за магазин за художествени материали, но как се казваше Embarassed
Не слънчоглед.

# 96
  • Варна
преди време ми бяхте дали линк за магазин за художествени материали, но как се казваше Embarassed
Не слънчоглед.

Грета Арт http://gretasart.com/

# 97
  • ride my bike...
Тъкмо щях да пиша, че се върнах назад и го намерих.
Благодаря  bouquet

# 98
Не слънчоглед.
Грета Арт http://gretasart.com/
Искам да кажа, че този магазин е страхотен, както и момичетата. На мен много ми помогнаха, даже на втория етаж заедно майсторихме каквото ми трябваше, беше много удобно, защото като се майстори нещо, като ти дойде идея или ти потрябва нещо, ти е под ръка и можеш да се откажеш от друго, което в началото си мислил да използваш. А и идеите и съветите са им безценни. Както и са много сръчни, любезни, внимателни и приятни. Мога само хубави неща да кажа, да благодаря за препоръката за този магазин и аз също да го препоръчвам.

# 99
  • Варна
От къде си купувате батерии за ръчни часовници? Искам батерия, която да издържи поне година...

# 100
  • Варна
Аз сменям батериите при кварталния златар и съм доволна. От приятелка знам, че сменя във ФК и е много доволна, нямам лични впечатления обаче.

# 101
От къде си купувате батерии за ръчни часовници? Искам батерия, която да издържи поне година...

На ул. Марин Дринов, има едно магазинче за часовници, където сменят/ и продават батерии, аз лично съм доволна.
Иначе, магазина се намира на ул. Марин Дринов в посока МУ от дясната страна, близо до него ( в пресечката която пресича М. Дринов) е лаборатория Лаборекспрес, ако нещо ви говори Thinking

# 102
  • Варна

Сменям при часовникаря на пазарчето в Младост, зад Досев импекс което е.

Преди съм сменяла в едно магазинче срещу тоалетните на пазар Чаталджа - и на двете места ми слагат от по-евтините, май към 5 лв, издържат дълго време.

# 103
  • Варна
409 не минава от там а 148, 22, тролеите 82 и 88, 20 също 209 и 121

след спирката на 3-то районно не следващата а по следващата се пада ако не се с 88 или 20 а иначе наистина точно пред входа на алати спира Peace Peace УСПЕХ

121 не знам, но 118 също минава.

Иначе, такива неща продават не само в Алати, даже мисля, че в Бриколаж, Практикер и Баумакс ще има по-голям избор. Просто в Алати е по-евтино.

# 104
Батерии и всякакви ремонти по часовници правя при часовникарите на Битоля

Общи условия

Активация на акаунт