На пазар във Варна - 21

• 50 471
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Във ФК вече няма нищо, така че не се разхождайте до там.

# 106
Аз все още търся майстор който да прави камини за махана.

# 107
  • Варна
Благодаря на всички за отговорите, ще видя къде ще отида утре.   bouquet

# 108
  • Варна
Има ли чак такова значение къде е сменена батерията на часовника? Всяко свястно часовникарско ателие ще го свърши. Преди година ходих в едно на Чаталджа-пазара то WC-то.

# 109
Здравейте!Децата днес нещо развалиха единият вратопрозорец и не може да се затвори добре.В най-горната му част не уплътнява добре и остава 1,5 см луфт.Някой знае ли майстор или фирма за ремонт на пвц дограма?

# 110
  • Варна
Има ли чак такова значение къде е сменена батерията на часовника? Всяко свястно часовникарско ателие ще го свърши. Преди година ходих в едно на Чаталджа-пазара то WC-то.
Не от всяко ателие батериите издържат дълго време Wink .

# 111
Има ли специализиран магазин за детски шапки или къде има най-голям избор? Моите са на Беллора, почти всички, обаче от магазина им нищо детско не ми е на сърце и ако не намеря другаде, май ще трябва при тях да поръчвам или от някой сайт, ама все се надявам да купя готова директно от магазин. За бебета до една година съм виждала много хубави, обаче за година и половина не мога да намеря.

# 112
В Н&М има хубави детски шапки.

# 113
В Н&М има хубави детски шапки.
Там още не съм ходила, благодаря, ще отида тези дни.

# 114
Зелен дух, не знам дали ти харесват стоките в Джъмбо, но и там има разнообразие.  Peace

# 115
И за Джъмбо не се бях сетила. Някой, ако е ходил скоро, дали му е направило случайно впечатление дали има шапки, които не са розови и без панделки, че Джъмбо ми е доста далече да знам дали да се разхождам?

# 116
  • Варна
Споменахте за магазин за очила, където има Полароид зад Формулата/Тракия , но не се сещам  newsm78

# 117
Зелен дух, ако искаш попитай и в темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=533989.225
Днес бях там, но вече ги отминавам дребосъчните неща  Grinning

# 118
  • Варна
Момичета, моля помагайте : имам 2 стола, които по принцип стоят на терасата и то целогодишно. Искам да ги "облека", но с някакъв шарен плат. Обаче като се замислих, той ще избелее много бързо, та затова май най - удачно като цвят ми се струва бялото. Моля насочете ме към някой, който се занимава с тапицерски услуги Simple Smile
От къде мога да намеря такъв плат, подходящ за тапицерия, по възможност да не е изкуствен Simple Smile
Благодаря Simple Smile

# 119
Зелен дух, ако искаш попитай и в темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=533989.225
Днес бях там, но вече ги отминавам дребосъчните неща  Grinning
Благодаря, попитах.

Общи условия

Активация на акаунт