На пазар във Варна - 21

• 51 035
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Извинете ,ако тук не е мястото,но искам да питам за някоя голяма Детска сладкарница с детски кът с басейн с пластмасови топки или Кой беше МОЛ-а в който имаше мн хубаво такова място,май в GRAND MALL? искаме да заведем децата за 1-юни в събота
благодаря  Hug

# 376
Извинете ,ако тук не е мястото,но искам да питам за някоя голяма Детска сладкарница с детски кът с басейн с пластмасови топки или Кой беше МОЛ-а в който имаше мн хубаво такова място,май в GRAND MALL? искаме да заведем децата за 1-юни в събота
благодаря  Hug
тези топки, дето децата са вътре в тях ли? В Гранд мол има такъв

# 377
  • ride my bike...
до колко часа работи Mc Brilolage?

# 378
  • Варна
Иначе, имаше точно 2 модела малки ТВ-та на една и съща марка Хюндай.
Ee, Киса, нали уж беше наясно, че търсиш нещо, от което няма голямо предлагане. Peace
В такъв случай не ходи и до Метро. Laughing

Ние търсим 37-инчов. И на такива точно избора е ограничен. 32 инча са  ми са малко, 42 - много... Угодия няма. Mr. Green

Ааа, ти ли написа, че там има много малки тв-та? Излъга ме!  Wink

В Метро ще отида, на брошура го видях, искам да му видя и екрана, защото на Хюндая не беше чисто черен, а сив, което не е много добре.

Иначе най-евтин такъв видяхме в Пени, но е НЕО - нещо марката ми се струва куца...

Та, в този ред на мисли, кое е по-добре -  Linea (марка на Елит) или NEO?  newsm78

# 379
до колко часа работи Mc Brilolage?

От понеделник до събота: 08:30 - 21:00 часа
 Неделя:09:00 - 20:00 часа

Та, в този ред на мисли, кое е по-добре -  Linea (марка на Елит) или NEO?  newsm78

Вече 10-11 месеца използвам кухненски робот Нео и нямам забележки  Peace

# 380
  • Варна
В Мола в Младост до Пикадили има детски кът с такава голяма топка,дето децата влизат в нея,

# 381
Иначе най-евтин такъв видяхме в Пени, но е НЕО - нещо марката ми се струва куца...
Сега само тихо да не чуе ....... Whistling
И 3-те телевизора в къщи и 2-те ДВД-та са НЕО и ги имаме от 7г
Взети уж  временно , нямаме проблем  Peace
Вземай не му мисли  Peace

# 382
  • Варна
Някъде да сте виждали ученичеси раници на Херлиц, че искам да ги видя на живо? newsm78

в Метро зареждат, но още е рано. Аз съм много доволна от нашата, поръчах я от вносителя на Херлиц и те ми я изпратиха с наложен платеж.  За една година раницата е като чисто нова. Поръчах ето тази: http://www.herlitzbg.com/ad3
хей, много ви е хубава раницата. А аз се бях насочила към Габол. Може ли да споделите с майките на  бъдещи първолаци какво да гледаме, къде да търсим и приблизителна цена! Например на вашата, че ми хареса. И колко е тежка? Благодаря предварително!

# 383
Можете ли да препоръчате фотограф - семеен или детски? Гледам, гледам сайтове на фотографи, толкова са много... Това, което не ми харесва като разглеждам галериите е, че преекспонират цветовете, фона го замъгляват и размазват и прекалено фокусират образа. Иска ми се нормални, естествени снимки, с нормални цветове и добро позициониране.

# 384
  • Варна
Сега само тихо да не чуе ....... Whistling
И 3-те телевизора в къщи и 2-те ДВД-та са НЕО и ги имаме от 7г
Взети уж  временно , нямаме проблем  Peace
Вземай не му мисли  Peace
И нашия телевизор е Нео,забравила съм кога го купихме,толкова отдавна беше,7-8 години със сигурност са минали Peace

# 385
благодаря  Hug

Варна Мол- КАПЕЛА  Peace

# 386
# 387
Можете ли да препоръчате фотограф - семеен или детски? Гледам, гледам сайтове на фотографи, толкова са много... Това, което не ми харесва като разглеждам галериите е, че преекспонират цветовете, фона го замъгляват и размазват и прекалено фокусират образа. Иска ми се нормални, естествени снимки, с нормални цветове и добро позициониране.

https://www.facebook.com/OlgaTasheva.Photography  Peace има свежи идеи  Peace

# 388
https://www.facebook.com/OlgaTasheva.Photography  Peace има свежи идеи  Peace
И на мен много ми харесват тези снимки, бях се спряла на тази фотографка, обаче нещо не се разбрахме с часовете, няма да настоявам и да й се моля за час затова търся друг такъв добър фотограф.

# 389
  • Варна
Идеи къде аранжират красиво цветя? Децата ми днес завършват училище и искам да взема нещо стилно... Изключвам пазарите. Напоследък все попадам на едни, които докато ги занеса и се разпадат ooooh!, независимо от определено високите си цени newsm78

Общи условия

Активация на акаунт