На пазар във Варна - 21

• 50 824
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Какво ще кажете за Deishmann, да рискувам ли с тях? Става въпрос за обувки, въпреки че си бях купила от там сандали, носих ги две лета докато не ги изтърках... Mr. Green бях много доволна, някакви отзиви?  Heart Eyes

Там май зависи от марката обувки. Имам едни - не са мръднали. Затова пък имах едни летни чехли, имитиращи дървена подметка на Greenland издържаха само едно лято. Последно купих от там кецове на детето и си спомням, че ми казаха, че гаранцията на техните обувки е 2 месеца.

# 691

Има разнообразие,зависи какъв точно тип търсиш,същата фирма има и в подлеза на у-ще Димчо Дебелянов до старата рибна борса на Пискюлиев  Peace
Ако става въпрос за подлеза с кухня Яна , магазинчето вече го няма.
Ако в кинкалерията на Пискюлиев няма избор, вчера случайно видях едно магазинче на Дрин, като се спускаш от Владислав към Пискюлиев се пада от дясната страна, малко преди пазара. За избор на дантели...  друго си търсех аз.

# 692

Има разнообразие,зависи какъв точно тип търсиш,същата фирма има и в подлеза на у-ще Димчо Дебелянов до старата рибна борса на Пискюлиев  Peace
Ако става въпрос за подлеза с кухня Яна , магазинчето вече го няма.
Ако в кинкалерията на Пискюлиев няма избор, вчера случайно видях едно магазинче на Дрин, като се спускаш от Владислав към Пискюлиев се пада от дясната страна, малко преди пазара. За избор на дантели...  друго си търсех аз.

Не,не на катедралата подлеза,а точно на пискюлиев има подлез  Peace

# 693
Да, от трите подлеза, аз пиша за средния. Peace Там до WC-то имаше кинкалерия, но сега я няма. За другия- не знам.

Сега се сетих, че се питаше и за мебели от чам. Ако това са "велинградските" мебели, вчера видях малко магазинче в пресечка между Дрин и Баба Тонка.

# 694
А къде са най-хубавите плажове между Варна и Златните? С кола сме Simple Smile
Преди съм ходила на Ривиера и беше много хубаво, но къде е?
Благодаря Simple Smile

на Слънчев ден на мен най ми допадат плажовете, въпреки че тази година чух оплаквания че водата била мръсна. Иначе албенския плаж е най-добър като ивица и вода, но е отвъд Златни  Grinning

# 695
Здравейте.
От къде да си купя порцеланов сервиз за хранене? Къде има по-голямо разнообразие и на приемливи цени? Не търся скъп сервиз. Ходих в МЕТРО,но няма голям избор!

# 696
Здравейте.
От къде да си купя порцеланов сервиз за хранене? Къде има по-голямо разнообразие и на приемливи цени? Не търся скъп сервиз. Ходих в МЕТРО,но няма голям избор!

на пазара на Чаталджа , отзад до бариерата нагоре има няколко магазинчета.

# 697
  • ул. "Мечтание"
Здравейте.Къде мога да намеря красиви шноли и украшения за коса в района на центъра?Преди много харесвах нещата от Евита Перони, но отдавна го затвориха за съжаление

В Гранд Мол, долу, срещу касите на Карфур има едно шивашко ателие. Там има много готини украшения за глава, ръчна изработка.
И аз харесвах нещата на Евита Перони, не знаех, че са го затворили.  Confused

# 698
Какво ще кажете за Deishmann, да рискувам ли с тях? Става въпрос за обувки, въпреки че си бях купила от там сандали, носих ги две лета докато не ги изтърках... Mr. Green бях много доволна, някакви отзиви?  Heart Eyes

Там май зависи от марката обувки. Имам едни - не са мръднали. Затова пък имах едни летни чехли, имитиращи дървена подметка на Greenland издържаха само едно лято. Последно купих от там кецове на детето и си спомням, че ми казаха, че гаранцията на техните обувки е 2 месеца.

newsm20

# 699
Здравейте.

на пазара на Чаталджа , отзад до бариерата нагоре има няколко магазинчета.

Преди време до ЖП гарата имаше някои магазини - единия точно до ОМВ,има ПИБанка,отляво на банката има едно като вътрешно дворче,так се влиза мисля 1-2 склада бяха с много стъклария.Хубав магазин съм виждала и по Цариброд като се тръгна към ресторант Ориент,иам няколко такива магазинчета от двете страни,но преди поне 1-2год съм гледала,незнам сега дали има още  Rolling Eyes

# 700
Много съм разочарована от Карфур .
Като си купиш веднъж нещо , после неможеш да го намериш . ooooh!
Имаше толкова хубави сирена бри и каммбер , отивам днес един вид по някоя друга бройка захвърлена по рафтовете и това .Панчетата им от тази на кубчета по няколко кутийки потъмняла неприятно , лютата паста/пюре също липсваше .. изобщо много съм разочарована . Crossing Arms

# 701
Според мен това може да ти се случи във всеки един супермаркет!

# 702
магазин Хатори е до кукления театър.

Под влияние на темата днес и аз си купих този кристал Simple Smile

# 703
магазин Хатори е до кукления театър.

Под влияние на темата днес и аз си купих този кристал Simple Smile

Сподели впечатления после, че и аз залитам да го пробвам. Mr. Green

# 704
Непременно!Момичето в магазина даде много добри отзиви, но тя все пак продава стоката.

Общи условия

Активация на акаунт