Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 066
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
ananova Wink Joy Joy Joy

Maй не само нас ни е тряснала музата,ами да вземем да обменим материали с колегите hahaha

# 316
ananova , страхотно е това за Бешикташ и Галатасарай!  Чудесно е, че го сподели! Изкара ме от дрямка.

# 317
Момичета, честити празници на всички, които имат повод да празнуват днес.

Славена, да си жива и здрава и все така усмихната!

Прочетох един страхотен хумористичен сценарий за 74 епизод на фенка от Engin Akyurek Universal Fans Club
и той много ме разсмя. Позволих си да поставя тук една малка част от него, за да повишим настроението и търпеливо да изчакаме до утре.
Аз не мога да боравя така добре с думите като нашите сценаристки и репортерки и затова оценявам високо всички ваши творби.

Благодаря ви, че ви има!

Скрит текст:
Булката и младоженецът застават в средата на градината. Керим целува Фатмагюл по челото и те започват да танцуват. Керим шепне в ухо за Фатмагюл - "Моя другар по душа", а Фатмагюл отговаря "спътник на живота ми". Керим казва, "моят човек", Фатмагюл отговаря "Живот мой". Керим казва " Moята роза", Фатмагюл казва "Лъвът ми!". Керим изведнъж се сепва и спира танцувайки. Той казва - "Моят черен орел"  и Фатмагюл отговаря "Лъвче мое". Керим  казва "Черно  и бяло", Фатмагюл отговаря " Червени и жълти" . Керим казва: Бешикташ , Фатмагюл отговаря : Галатасарай.

Керим се чувства сякаш е пронизан с нож и спира рязко да танцува.  Той не може да асимилира каво е чул току що. Как не съм знаел за това до сега!  Гостите на сватбата са изумени, не разбират какво става.

Керим шепне с прехапани устни и сълза се стича по неговата лява буза "Фатмагюл, как можа да ми причиниш това? Как можа да криеш до сега такова нещо? Това е по - лошо от скритите писма на Мустафа! Фатмагюл отговаря на пресекулки "Керим, но ти никога до сега не ме попита, какво значение има това, то по - силно ли е от нашата любов?" Керим отговаря - "Докажи ми, че не е по важно от любовта ни и започни да викаш за Бешикташ от сега нататък". Фатмагюл отговаря: "Пак ли ще ми откраднещ цветовете, Керим?" Те се поглеждат в очите, не се чува нито звук. Дори птичките не чуруликат вече. Керим си мисли :"Човече, ти чакаш вече две години и си вече почти на финала, ... не разваляй всичко сега....Ти я накара да те обича... Ще успееш да я накараш да заобича и Бешикташ. ... Мисли разумно..." Той прегръща Фатмагюл  и казава" Съжалявам... прости ми... ти си права..." И те започват танца си отново, а гостите си отдъхват облекчено.
Joy Joy Joy Joy

# 318
Освен това /чета мненията ви назад и разсъждавам върху собствените си усещания/ открих за себе си,че аз не искам да виждам една активна Фатмагюл.Дори Фг при психоложката малко по-открита ми дойде.Иска ми се водещата сила и положението да бъдат изцяло в ръцете на Керим.Точно в тази нощ не искам да виждам и грам страх и колебание в него.В нея може,дори е задължително /би било дори нереално,ако не е така/.

+ 1  newsm10

# 319
Ананова,това е страхотно...  Peace Peace Peace Peace

# 320
  • Пловдив

Аз тъкмо мислех да предложа Круела за ролята на Хилал  Thinking

# 321
  • София

Мамарис,отстъпвам ти правото ти да се пробваш с обувките,страшно неудобни са. взема да се забия като пирон в градината и ко прайм?  newsm78 newsm78 newsm78

ааа sorry аз мислех , че си търсиш обуща с тр'Ъне т'а рЕкох да ти помогна с модели ... понеже в един по преден пост писа , че ще остриш нокти за това  Joy
ето ти тогава едни много удобнички  Peace и танцовални с които в никои случай нЕма да затънеш  Wink   нали си приятел - спасявам те от всякъде  Hug

Скрит текст:

и даже ще си в тон според обичая им  Wink с паиети и сини камъни против уроки  hahaha

# 322

Аз тъкмо мислех да предложа Круела за ролята на Хилал  Thinking

Че Cruela,като си махне капелата и с Хилал са като две капки боза,иначе става,идеята е добра yes

# 323
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:

Неизлъчван кадър -Керииим,къде си? Peace
#Crazy Какво се е случило с тялото на Къванч,едва го познах ooooh!?

Славенка,бъди винаги много здрава Hug!

# 324

Мамарис,отстъпвам ти правото ти да се пробваш с обувките,страшно неудобни са. взема да се забия като пирон в градината и ко прайм?  newsm78 newsm78 newsm78

ааа sorry аз мислех , че си търсиш обуща с тр'Ъне т'а рЕкох да ти помогна с модели ... понеже в един по преден пост писа , че ще остриш нокти за това  Joy
ето ти тогава едни много удобнички  Peace и танцовални с които в никои случай нЕма да затънеш  Wink   нали си приятел - спасявам те от всякъде  Hug

Скрит текст:

и даже ще си в тон според обичая им  Wink с паиети и сини камъни против уроки  hahaha
ехо,джанъм,ти сега мен уважаваш ли ме?  newsm78

# 325
  • Враца
Докато чета репортажите на Малчева,усещам,че се старае някак да не прекрачва границата,а в същото време да навлезе по-навътре в първата брачна нощ.Сценарицистите са изпаднали в същата ситуация и сигурно никак не им е лесно -трябва да ни покажат една много сериозна близост, изразът на интимност между Фг и Керим, а в същото време да не прекрачват границата.Интересно ми е,точно как ще го представят и до къде точно ще си позволят да стигнат?

Освен това /чета мненията ви назад и разсъждавам върху собствените си усещания/ открих за себе си,че аз не искам да виждам една активна Фатмагюл.Дори Фг при психоложката малко по-открита ми дойде.Иска ми се водещата сила и положението да бъдат изцяло в ръцете на Керим.Точно в тази нощ не искам да виждам и грам страх и колебание в него.В нея може,дори е задължително /би било дори нереално,ако не е така/.
 Hug

Според мен това беше необходимо, за да освободи К от неговите страхове. Нямаше по какъв друг начин според мен да го покажат, а след  Бодрум, такъв разговор трябваше да има м/у тях задължително. Както видяхме той беше доста изненадан и доста се зарадва на това откритие. И сега би могъл да действа по-спокойно. Но както казват руснаците - "поживём - увидим"

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 14:23 от mama_an_ji

# 326
Аз тъкмо мислех да предложа Круела за ролята на Хилал  Thinking
Че Cruela,като си махне капелата и с Хилал са като две капки боза,иначе става,идеята е добра

Защо ли си мисля, че zlatinag ме предлага не поради физическа прилика, а заради други качества?!  Thinking

# 327

Защо ли си мисля, че zlatinag ме предлага не поради физическа прилика, а заради други качества?!  Thinking

Амм' нИ знам

# 328
  • Стара Загора
ananova,посмях се и аз на споделеното от теб!Явно наистина из всички фенсайтове на сериала се забавляват.
Дани,споделям твоето мнение,че е много трудно да се пресъздаде интимна сцена без да се прекрачва границата и ще бъде интересно за всички нас да видим това,а вярвам,че всички я очакваме с нетърпение вече първата брачна нощ и интимната сцена.
Що се отнася до това,кой ще е водеща сила,аз мисля че и двамата ще са активни (или и двамата ще са водещи)и  ще се самоцитирам :първо ще бъдат срамежливи, плахи,нежни,опознаващи се,изчакващи,постепенно ще станат настоятелни,търсещи,страстни и ще се разпали пожар......е няма да дадат повече от това което знаем,че дават в турски сериали,но ще останем доволни!
Няма да ни разочароват сценаристките ,ще видите после какво обсъждане ще и дръпнем на въпросната нощ и кой е водещ и кой не е Laughing!

п.п.Дани ето инфо,защо е отслабнал Къванч:
http://www.potv.bg/stars/p3_8581_0.html

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 14:33 от ***Ваня

# 329
  • София
Хриси,старая се,ама мисълта ми все на там ме отвежда  Blush.

Общи условия

Активация на акаунт