Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 054
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
Малко извън темата,но се сетих да споделя:
Когато Евелин и Вени една вечер забелязаха,че в турски сериал участват Шарън Стоун и Анди Гарсия  Shocked,веднага си пуснах да видя за какво става въпрос.Ако искайте вярвайте,играеха в сцена с някакъв неприветлив турски субект,който се справяше перфектно,а те стояха толкова изкуствени и дървени,че не беше за вярване направо  #Crazy.А двамата доста ги уважавам по принцип като актьори.
Трудно ми е да гледам в момента холивудски филми,постоянно им откривам слабите и най-вече нереални места.

Да, да, да, ... и с мен е същото!!!!!

# 346
  • Разград

# 347
Привееееееет....  bouquet  bouquet  bouquet

Оффф, бееееее....искам толкова неща да кажа по темите дето ги заФащате, ама докат' ви настигне, то сте ги минали и заминали......

Малчева, аз също искам +18  Peace

Мацки, уникални сте с репортажите си, и репортажите ви са уникални. Скъсах се от хилеж..... Joy

Айде да си го припомним от BAD BOY периода   Crazy ...

Скрит текст:

# 348
Малко извън темата,но се сетих да споделя:
Когато Евелин и Вени една вечер забелязаха,че в турски сериал участват Шарън Стоун и Анди Гарсия  Shocked,веднага си пуснах да видя за какво става въпрос.Ако искайте вярвайте,играеха в сцена с някакъв неприветлив турски субект,който се справяше перфектно,а те стояха толкова изкуствени и дървени,че не беше за вярване направо  #Crazy.А двамата доста ги уважавам по принцип като актьори.
Трудно ми е да гледам в момента холивудски филми,постоянно им откривам слабите и най-вече нереални места.
Да, да, да, ... и с мен е същото!!!!!

Аз пък в понеделник гледах "Стъклен дом" и хем ме беше яд, хем ми стана тъжно.  Sad Направо не знам! Толкова ли е трудно да се играе органично?! Без театралничене, скованост, изкуствено...  ooooh!

# 349
  • Враца
Engin Akyurek Bulgarian Fans
Няма да има 2 фрагман за 74 еп. мили приятели,правихме струвахме,решихме да не слагаме..от сега да ви кажа,че който пропусне епизода утре вечер,много ще съжалява...
Ece Yörenc Тweeter

А умеят ли  да държат зрителя в напрежение?  Laughing Laughing Получава им се много добре. До утре ще си "изгризем ноктите"

# 350
maria_m ,добре,приготвяйте списъка и в петък ще има масово разпращане...  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 351
Дами,след първата брачна нощ,ни чака не приятно развитие на нещата...няма да казвам нищо повече...може би след утрешният епизод...Приятен ден!

Това е от Българските фенове на ЕА. То си беше ясно, че не всичко ще е цветя и рози, но пък да не изчака поне до утре и да ни каже това сега...., много жестоко

# 352
Здравейте момичета  Hug
Честито на всички празнуващи!   bouquet
Ха, втори трейлър йок, и по-добре /без домати моля/, така ще ни държат още повече под напрежение - ще има ли първа брачна нощ в епизода, какво ще се случи в нея и други такива. Аз много се радвам, че са решили да не ни пускат втори трейлър, защото искам да видя направо епизода, то какво остана да ни покажат - освен първата брачна нощ, а аз искам да си остане загадка, докато не я видя в епизода. Вярвам, че ще ни покажат чувствени сцени, нежност, страх и любов между ФГ и К. Абсолютно не вярвам ФГ да е водещата фигура, би било и неестествено. С разговора при психоложката тя му даде "жокер" и му показа, че е готова и че го обича и той няма от какво да се страхува, може да я направи своя жена. Мисля, че и той вече не се страхува и е убеден в чувствата на ФГ. Ще изживеят нещо много хубаво.
Момичета я си спомнете "първия си път", да не би вие да сте били водеща фигура ??? Как изобщо бихте си помислили, че ФГ ще е или че ще видим някаква дива и необоздана страстна нощ в леглото. Аз вярвам в сценаристките, режисьорката и естествено Енгин и Берен, че ще ни поднесат нещо много нежно и красиво, че да го помним доста дълго време.
Няколко пъти гледах трейлъра и края на еп.73, за да открия Йомер сред гостите, но никъде не го видях. Видях обаче приятелката му /май Регина беше/ и до нея една мъжка ръка, предполагам че това ще да е Йомер. Пиша и разсъждавам върху това, защото нали е зад Мустафа и говори по тел., докато го отвеждат в съда. Не вярвам това да е в деня на сватбата, а на следващия.
Относно химията, ами честно докато не стигнах до 62-ри епизод /от тогава следя всеки нов еп. по канал Д/ все си мислех, че това е някаква реалност, по абсолютно никакъв начин не разбрах, че това е сериал, абсолютно за мен химията я има и честна казано изобщо не ме вълнува дали в живота извън него са гаджета или не. Би ме радвало да са приятели и дълбоко вярвам в това, но все пак мен ме вълнува повече сериала и играта им.
Хриси, надявам се Къванч да не го включват, че ще ми загубят интереса към сериала - изобщо не го харесвам.

# 353
  • Враца

Един МБ взет от Engin Akyurek Bulgarian Fans
(много хубава снимка)

# 354
  • София
Круела,Стъклен дом,отдавна го спрях и аз по тая причина,положението е трагично там.
Имаме обаче,хубави български филми напоследък/за разлика от повечето турски игрални филми/- например  "Стъпки в пясъка" и Love.net  Peace

mama_an_ji ,наистина разкошна снимка!МБ  Hug Hug Hug

Дами,след първата брачна нощ,ни чака не приятно развитие на нещата...няма да казвам нищо повече...може би след утрешният епизод...Приятен ден!
Знаех си!Еее,много гадно!
Но това кой го казва???

# 355
Малчева, аз също искам +18
тъй,че пускай го ,пък който иска да го чете

Няма да има 2 фрагман за 74 еп. мили приятели,правихме струвахме,решихме да не слагаме..от сега да ви кажа,че който пропусне епизода утре вечер,много ще съжалява...

Ооооооо,ама кой е казал,че ще го пропускаме,та ние цяла седмица седим и го чакаме!!!!javascript:void(0);

Беше ни обещано страхотни 73 74 епизод-първия беше страхотен,втория ще бъде невероятен

# 356
  • В Града на Липите
Цитат
Аз пък в понеделник гледах "Стъклен дом" и хем ме беше яд, хем ми стана тъжно.  Sad Направо не знам! Толкова ли е трудно да се играе органично?! Без театралничене, скованост, изкуствено...  ooooh!

Аз по това време свалях едни тапети покачена на стълба и си го бях пуснала за фон. Макар да слушах само гласовете им, пак имах чувството, че преиграват. Четох някъде, че проблема идвал в това, че не били учили как се играе в сериал.
Определено има проблем, ама не знам къде е.   newsm78 Имаме много талантливи актьори, но някой бърка формулата при сглобяването.

Сетих се за едно интервю по темата - сериали в БГ:

Скрит текст:
Продуцентът на "Тя и той" Любомир Каримански:

Рано е сериалът да замени риалитито

Г-н Каримански, харесаха ли ви първите епизоди от новия сериал по Нова телевизия?
- Не очаквайте да дам негативни оценки за колеги. Опитът да се прави нещо в сферата на драмите и на ситкомите винаги заслужава адмирации. Като всяко начало и това е трудно. Личи, че на колегите не им е било лесно, особено в кастинга. Все още работата с актьорите не си личи, но то е и твърде рано.
Мисля, че екипът се нуждае от време и от подкрепа.

Толкова ли е важен кастингът?
- От първостепенно значение е. Зрителят е много чувствителен към българските сериали и е толерантен към латиноамериканските. В "Тя и той" търсихме подходящите лица шест месеца, а в началото направихме кастинг за режисьор.

Разчитате ли на някаква печеливша формула?
- По принцип печелившата формула е съчетание между добър кастинг, добра режисура и не на последно място - сценарий, пригоден към местния лайфстайл. Програмирането също трябва да е правилно. Не мисля, че сапунките, дори и да са български, са за времето, в което Нова излъчва "Забранена любов". Срещу Survivor е трудно. Форматът е много утвърден, а пък и бумът на риалитата у нас все още не е отминал. 
Приятелски бих им казал във всеки момент да мислят дали ситуацията, над която работят, може да се срещне в живота. Това е най-важното.

Смятате ли, че главните герои в "Забранена любов" биха се справили добре с "Тя и той"?
- Трудно е да се каже. Може би момчето ще се справи.

А обратната хипотеза?
- Доста по-категорично - да. Юлиан Вергов и Стефания Колева са многопланови актьори с голяма рутина. Спирам дотук, защото е нормално човек в моята позиция да си хвали хората.

Защо у нас трудно се правят добри сериали?
- В България не се изучава т.нар. scrееntwriting. Добрите български драматурзи от старото поколение, като Георги Данаилов например, са в киното, не в телевизията. Нашите сценарии често страдат от книжност, не ловят ритъма на съвременния живот, на обноските и не ги предават нормално. Не казвам да не се говори на книжовен език, а че той все пак трябва да стига и да докосва аудиторията
.

Кое е по-трудно за правене - ситком или сапунка?
- Ситком. По-трудно е да разсмееш хората, отколкото да ги разплачеш. Не съм го казал аз, доказано е в киното. За мен комедийният актьор е човекът, който най-добре от всички артисти трябва да познава вкусовете на публиката. Едно неправилно движение или излишна дума  и всичко става фалшиво. Като при вица.

Идва ли моментът, в който сериалите ще станат по-интересни от риалитата?
- България не е извън общата европейска тенденция, а там все още риалитата заемат най-гледаните вечерни слотове. Двете неща трудно могат да се сравняват. В доброто риалити има повече енергия, образите се развиват по-бързо. Въпреки това и за добре направения и добре програмиран сериал има подходящо време и аудитория.

Вие имате ли идея за нов сериал?
- Имам някакви намерения в областта на риалити ситкома. Този формат доста добре се разработва напоследък от френските телевизии. В него участват обикновени хора и актьори. Един или няколко от героите играят себе си и се опитват да предизвикат комедийни ситуации.

bebo_sn   Hug, много се надявам утре да си сред нас и да ни превеждаш. И Зорничка също. И въобще дано се появят и още преводачи.  Praynig

п.п. За Къванч не се притеснявай, той сега е зает да се прави на Кузей или Гюней  newsm78

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 15:23 от hrissi_sz

# 357
Обаче след 74 -ти отново нещо драмотично.Ние какво чакаме те какво ни приготвят newsm78
Само че този път нямат излишни 3 епизода ,за да разтъкават нещата .Дано да е само за изтрезняване след опияняващият 74 епизод Praynig

# 358
Малчева, аз също искам +18
тъй,че пускай го ,пък който иска да го чете
Ще има 18+,ама на лични. Ако го пусна тук,пак ще валят домати и ще има сърдити...
Аз домати не искам... Naughty
Отивам да пиша,които иска да му го пусна на лични,нека да ми пише там...

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 15:27 от mal4eva1984

# 359
  • Sofia, Bulgaria
момичета -втори трейлър няма, нали и колко  епизода ще е този сезон - 80 ли?

Общи условия

Активация на акаунт