Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 102
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Хриси,това е един от типичните погледи на Муки.На мен ми беше интересно,че тя преди да стане да се раздруса всъщност беше провокирана не толкова от Фатмагюл,а от австралийката,ако се вярва на оператора,че следи нейния поглед.Сякаш искаше да и покаже как се танцува и разбира се да не си въобразява,че това ,което показва булката е нещо особено.Отново искаше да бъде центъра на вниманието,но за гостите не и се получи,за нас -сякаш успя.

# 76
Ромина, не бързай да се притесняваш, допълних се. Но мислех, че всички са прочели, че Мустафа ще бъде прострелян при опит за бягство и вече ще мре окончателно, дано не е продължително.

Дано е така, не ми се иска гаден край на филма

# 77
Приятна вечер

Скрит текст:

# 78
Привет на всички сватбарки  Laughing

# 79
  • Варна
А къде се загуби oma?Да не е отишла на сватбата newsm78

А, черен гологан не се губи! Тук съм,миличка, но в момента имам други спешни задачи.А в почивките събирам материал за "муцките" на Енгин. Идеята вече я имам.

# 80

Леле... това е много яко Joy Joy Joy не знам да ли е качвано

# 81
oma,Драго ми е да чуя това.Още отсега тръпна в очакване.

# 82
Сценаристките,
Скрит текст:
Не мога да разбера,как решихте така да ме накажете с това пиле с ориз от Мукадес! Сега трябва и на зъболекар трябва да ходя! Ужас!!!  Толкова ли нямахте една биричка и за мен!?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 83
bunco , добре, че беше сватбата та да се видим.  Hug Рядко разхождаш шарените чорапи из темата.  Hug

# 84
  • Разград
Пак съм тук!!!!!!!!!
Мисля,че при терапевта ФГ за първи път изказа на глас това,което изпитва към К  това,което изпитва
и проличаха  чувствата й.Така,че ще бъде притеснена не от Керим,а от собствените си чувства.
Мустафа най-накрая ще получи това,което забърка - болка,смърт и гняв.
Мукито е събрало много качества и то все отрицателни,но по този начин сценаристките ни показват,
че в живота винаги има някой,който да се стреми да подтиска другия и да завижда са слънчевите дни на "другата улица".
Боже колко неща искам да кажа............. Embarassed    

# 85
         Момичета чакайте да ви споделя нещо. От време навреме чета английския форум и там пишат най-различни националности., етноси и тн, включително и мюсулмани. И се водеше разгорещен дебат дали било харам да се снимат секс сцени във филми/сериали и да се показват(дори и да не е нещо много хард). Та имаше много мнения, че било харам и актьорите извършвали грях. Една жена от форума контрира писанията,  че било харам и да се гледат тези сцени( а пък всички ги гледали). Та не знам как седи въпроса.
            Не знам харам ли е, грях ли е , нека да съм грешна, но искам по-бързо да идва първата брачна нощ. Искам да видя как Керим и Фатма с общи усилия ще преоделеят страха и ще се насладят един на друг. Надпвам се да е тази серия и да не го отлагат, че вече ще се пръсна от чакане на сватбата и нощтта след това. Ако е харам това, всички май сме грешни и можем да си запазим по едно местенце в ада.  Twisted Evil Twisted Evil Joy

# 86
bunco , добре, че беше сватбата та да се видим.  Hug Рядко разхождаш шарените чорапи из темата.  Hug

Hug Hug Hug
Какво да ти кажа - пролет пукна  Mr. Green
Но за сватбата се спретнах, не мога да я пропусна  Grinning

# 87
  • В Града на Липите
Пак съм тук!!!!!!!!!
Мисля,че при терапевта ФГ за първи път изказа на глас това,което изпитва към К  това,което изпитва
и проличаха  чувствата й.Така,че ще бъде притеснена не от Керим,а от собствените си чувства.

Малка поправка.  Hug Фатмагюл сподели какво чувства още в Бодрум пред Мерием.

Малчева,
Скрит текст:
почерпих те с поне 10 коктейла, ти естествено на Едже пилето подпука  Joy  Joy

# 88
  • Разград
То там ще да е по-весело.
При другите ще да е скучничко и еднообразно - все по правилата.......

# 89
  • Разград
Сори !
Имах предвид пред Керим директно.

Общи условия

Активация на акаунт