Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 058
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Dimony , и в предишната тема и сега.... страхотни постове  newsm51  Бризче, липсваха ми постовете ти (стихотворенията ти също,скоро не си ни поднасяла от шедьоврите ти)  Hug Евелин, пожелавам ти по-често да си поетична   bouquet  и да ни радваш с тези творения!

# 136
Димони,Евелин,истинско удоволствие ми доставихте Hug
Момичета,напоследък яко са ме натиснали ангажиментите и рядко се включвам,но не пропускам нищо NaughtyВсичко изчитам!Вие сте извор на добро настроение-за мен е чест да ви познавам  bouquetБлагодаря на всички ви за страхотните постове!

# 137
  • Разград
На снимката така или иначе не се виждат длъжностни лица.Това е формално сключване на брак,той има символична стойност и същевременно е един от хубавите им спомени за семейния албум. Simple Smile

Някъде пишеше, че длъжностното лице ще е Кадир.

# 138
Усещам че днес музата ни е треснала радикално по ред на номерата! Уникални постове,сценарии,стихотворения! Невероятни сте!!!  Hug Hug Hug Hug
Gigi Ilieva,какви репортажи дириш???? newsm78

# 139
Евелин  smile3501 smile3501 smile3501чудесно е стихотворението

# 140
Къде изчезнаха репортажите?? Много ми е скучно без тях!!!

# 141
  • Разград

Като ги гледам - само единия няма прилика с тях.

# 142
Тази седмица празнуваме сватбата,а следващата разнищтваме първата брачна нощ Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Този сериал наистина ни зомбира напълно Joy Joy Joy Joy JoyЩе ни трябва време след като свърши,за да се възстановим Joy Joy Joy Joy JoyНямат милост тия Едже и Мелек

Кой бе джанъм няма прилика?

# 143
  • Разград

Скрит текст:
Попитали един мъдрец каква е разликата между приятелството и любовта, а той отговорил:
Любовта е зов на красотата. Приятелството е зов на любовта! За всички, които вярват в мен мога да даря моята безгранична Любов! Никога няма да спра да раздавам усмивки винаги ще Ви зареждам с Позитивизъм и Любов! Накарайте любимите си същества да се усмихват и да са щастливи! Това ще направи и Вас щастливи! Нашето собствено щастие се крие в щастието на другите!
НО САМО ТОГАВА, КОГАТО ОБИЧАМЕ!

# 144
  • В Града на Липите
Димони, наскоро Фантазия ми пусна една муха за 25-тия кадър и все повече се замислям, защото  на мен лично ми се случва за пръв път да се зомбирам.

Та се чудя, Енгин дали няма точно ефекта на 25-тия кадър и при нас. Тази масова психоза не ми се струва нормална  newsm78 Почвам да търся научни обяснения  Joy

# 145
Dimony, чудесни думи, много ми харесаха постовете ти!
evelin, поздравления за сватбеното стихотворение!
Бризче, интересно инфо и красиво поднесено, благодаря!
 newsm51 newsm51 newsm51

Мушмулке, и аз бях една нощ с мистър Дарси!

# 146
Между другото,съпругът на Есра-Мукадес,е поискал тя да се откаже от ролята си във филма,защото не я харесвал в тази роля.Тя не се отказала и резултатът бил-развод.

# 147
Хриси,търси,търси Joy Joy Joyпожелавам ти успех,пък ако намериш такова научно обяснение го сподели.Ще ми е интересно да го знам,защото положението е критично Joy Joy Joy

# 148
Репортаж от сутринта след сватбата

Скрит текст:
Докато Керим показва еротично загатване на крак,изскочил изпод завивките,Фатмагюл вече е станала,облякла се е и излиза от стаята! Усмивката не слиза от лицето й.
Влиза в кухнята,отваря хладилника и се заема с приготвянето на първата закуска в новата къща.
След малко повече от 10 минути Керим отваря едното си око,после и другото,протяга се в леглото,а ръката му търси нежната плът на любимата жена. Когато не я открива се ококорва.
Едва се изправя в леглото,оглежда стаята и вижда угасналите свещи,дрехите са подредени по местата им. Започва да се чуди дали наистина предния ден е имало сватба,дали вечерта не е бил сам в леглото....
-"Фатмагюл!"
Тя открехва вратата,пее песен и се усмихва на Керим.
-"Какво става? Наспа ли се,любими?"
Пристъпя в стаята и нежно целува Керим по устните. Той  я поглежда с нескрит интерес и пита:
-"Ние снощи...нещо... имаше ли?  newsm78"
-"ОООО,мили,Да! Ти заспа,а аз изчистих стаята! Какво друго?"
Той се усмихва,опъва се на леглото,придърпва Фг и прошепва:
-"Сега ще поправим грешката! "
П.п. Аз спирам до тук и отивам да си налея една студена бира!!!
Shocked Shocked Shocked

# 149
В Universal club също спорят на тази тема, дали ще покажат първата брачна нощ в 74 еп или не и въобще колко ще покажат от нея на зрителите. Та и там доста раъгорещени дискусии се водят по темата. Според тях трябва да се покаже повече, за да се види как една жертва на насилие преодолява тази бариера и аз сзм сзгласна с тях. Много ми хареса коментара на едно момиче, че тя се предава да мисли, нямало да има нито високи нито големи, нито малки очаквания, за да не се разочарова, а ще се наслаждава на играта на Енгин и ще бъде хипнотизирана за пореден път от очите, ръцете и думите му. И аз съм напълно съгласна с мението й.  Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт