Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 049
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
И аз съм напълно съгласна с мнението на това момиче newsm10

# 151
  • София
Много се радвам,че ви хареса.......сигурно с всички е така,но когато се одобри това,което си се потрудил да сътвориш,някакси ти дава крилца и ти става топличко на душицата Hug Hug Hug

Аз си признавам,че с този сериал,с вас и форума тотално съм в джаза,дет се вика....сега си стоя и си пиша тук,чета,съчинявам,гледам снимки и така съм се захласнала,че децата ми викат преди малко"Мамо,гладни сме..." а,аз им викам "добре,добре,миите си зъбите и лягайте..." ,добре,че дъщеря ми ме побутна ,та да се освестя. Joy Joy Joy Joy

Малчева,и аз ще пия бира....както се пее "Дай бира,дай бира,защото ми се пие....../от Б.търси талант/

# 152
Добре заварили  в новата тема!  Hug Hug Hug

Ама как сте се дегизирали и наконтили с нови аватари , чак си помислих,че съм объркапа групата...
Добре,че Хриси ми намигна,та сЪ успокоих.

Благодаря на Мариана!Благодаря на всички за всичко,което прочетох и видях!  Hug

Една ,може би фенска измислена реплика и последвала дуплика в нощта след сватбата ( възпроизвеждам по памет от английския форум ):

К: Ако не искаш може и нищо да не се случи тази нощ!
ФГ : Но аз го искам...

Допълнение от мен:

- И ние ,и ние го искаме!  Wink Wink Wink

# 153
  • Разград

Като ги гледам - само единия няма прилика с тях.
Малеееееееее -размножили са се!Лошооооооооооооооо!

# 154
Малчева,на теб ти трябва повече от една бира май,че да оправиш положението.Не ни стигат Едже и Мелек,ами и ти ни поливаш със студен душ Joy Joy JoyБива ли така бе джанъм,тъкмо съм се нагласила психически,че ще се справят с изпита от първия път Joy Joy Joy Joy Joy

Значи и 3 не стигат

# 155
Евелин,тя моята бира е вече трета и май след малко отивам да си лягам,че иначе ще буйствам по сокаците и тежко му и горко на който ми е насреща!!!
Димони,тя ракията си е казала думата,аз какво да направя,ако ли не Фг ще му пее на ушенце,за да събуди лъвът в него!  Joy Joy Joy Joy Joy
Димони,след третата ще е резила...затова да не продължавам с писането на репортажи за днес,че ще валят домати!!!  Blush Blush Blush

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 22:49 от mal4eva1984

# 156
  • софия
Между другото,съпругът на Есра-Мукадес,е поискал тя да се откаже от ролята си във филма,защото не я харесвал в тази роля.Тя не се отказала и резултатът бил-развод.

това ако е вярно, този ще да е голям тъпак....

Ванче - това са двойници на Решат ли?? доста си приличат...
ама на Енгин двойници няма ли??? Sad

Малчева-  Hug
Евелин -  Hug
Боровинче -   love001

# 157
  • В Града на Липите
 Joy  Joy  Joy тук от масова психоза сме се насочили към масов алкохолизъм.
И какъв е извода  newsm78 : Важно е да има маса, и какво има на масата.

п.п. Не знам колко смислено ми прозвуча извода, аз съм само на 1 бира.
Лека нощ  Hug

# 158
Цитат
К: Ако не искаш може и нищо да не се случи тази нощ!
ФГ : Но аз го искам...

Не вярвам Керим да го каже...колкото и страхове да има, да не е от желязо това момче?????????
Пък за нас да не говорим...Спомням си след еп. 53 в един форум прочетох: "Kerim, please, kiss me to!"
След еп. 74 какво ли ще се лее по форумите, най-вероятно огнена лава!

# 159

Като ги гледам - само единия няма прилика с тях.
'

Ванче ама тези какви са един на друг  newsm78

# 160
Димони, наскоро Фантазия ми пусна една муха за 25-тия кадър и все повече се замислям, защото  на мен лично ми се случва за пръв път да се зомбирам.

Та се чудя, Енгин дали няма точно ефекта на 25-тия кадър и при нас. Тази масова психоза не ми се струва нормална  newsm78 Почвам да търся научни обяснения  Joy

Хриси и аз не съм се зомбирала по някой актьор колкото и да ми е харесвал, такова чудо не е било никога. Като чета и други форуми и фен страници на Енгин мога да заключа, че се забелязва една глобална трайна психоза по Енгин  и таланта му, така че според мен скоро ще трябва да се погледдне сериозно на въпроса и да се поставят нещата на научно ниво впредвид сложния казус. Очаквам новата книга на Хорхе Нукай да е на тази тема.  Laughing

# 161

Бунчок , радвам се да видя шарените чорапки ! Hug

# 162
Вале,тя тая лава май, май вече се е понесла с всичка сила.Изгоряхме ти казвам,изгоряхме Joy Joy Joy

# 163
  • София
freespirit,и аз за двойници на Керим се надям,че той един ,за коя по-напред...или пък да му направят клонинги newsm78,де да знам,ама да измислят нещо,че фенките му с дни,не,с часове растем.....

# 164
Вале,тя тая лава май, май вече се е понесла с всичка сила.Изгоряхме ти казвам,изгоряхме Joy Joy Joy
Скрит текст:
Лека вечер от мен! Репортера отива в заслужена почивка!!!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт