Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 046
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте в късни доби!
За жалост днес не можах да ви чета. Много тръстика. Чак сега се връщам от командировка и влизам в темата да си взема емоционалното хапче.
Страхотни сте. Оставих ви на 46 стр. от предходната тема, тук сте на 11.
Как ще ви дочитам не знам, но знам, че ме чака голямо удоволствие.
Започвам нощна смяна.
Преди малко дочетох предходната 113 тема. Искам до поздравя Димони за страхотния пост 734 от 113 тема, с който съм абсолютно съгладна.   smile3501 txtloves

Да благодаря искрено на Мариана за новата тема и на Ваня, която ни оставя без дъх с постнатите клипчета.   bouquet  bouquet

# 166
  • Разград
Пробвах се и "аз"
Керим към Фатмагюл

...........
Отдавна исках аз да те докосна
но страхът ми бе голям
сега сме ние с тебе двама
и на никой няма да те дам.

Страхът да те загубя веч отмина
усмихнати сме ний сега
създадохме си дом двамина
сред цъфнала градина .
.....................

Пробвах се .....

# 167
Пробвах се и "аз"
Керим към Фатмагюл

...........
но страхът ми бе голям

усмихнати сме ний сега
сред цъфнала градина .
.....................

Пробвах се .....
smile3501 smile3501 smile3501

# 168
Вале,тя тая лава май, май вече се е понесла с всичка сила.Изгоряхме ти казвам,изгоряхме Joy Joy Joy
Горим ние, но кой ли ще ни спасява? Чета, и учените са се задействали, научно обяснение ще ни търсят...Според мен, най-добрият начин да се облекчат страданията ни, е Енгин да снима роля след роля и ние да го гледаме, гледаме...филм след филм и серия след серия.  Simple Smile

# 169
  • софия
Евелинко - Керим да го клонираме, да го клонираме smile3521.....

ама за Енгин чак страх ме хваща....тия хора как имат личен живот направо не знам!!!
нищо чудно, че някои изтрещяват тотално....

като гледам Беренка какво гадже си избра, кой знае и Енгин с какво ще ни "стресне"....

# 170
  • София
Пробвах се и "аз"
Керим към Фатмагюл

...........
но страхът ми бе голям

усмихнати сме ний сега
сред цъфнала градина .
.....................

Пробвах се .....

...не ти връщам жеста,просто наистина ми хареса Hug Hug HugПродължавай да твориш,пробвай и по-дълги!!!

# 171
Вале,тя тая лава май, май вече се е понесла с всичка сила.Изгоряхме ти казвам,изгоряхме Joy Joy Joy
Горим ние, но кой ли ще ни спасява? Чета, и учените са се задействали, научно обяснение ще ни търсят...Според мен, най-добрият начин да се облекчат страданията ни, е Енгин да снима роля след роля и ние да го гледаме, гледаме...филм след филм и серия след серия.  Simple Smile

+1 newsm10

krismar,продължавай в същия дух!

# 172
Евелинко - Керим да го клонираме, да го клонираме smile3521.....

ама за Енгин чак страх ме хваща....тия хора как имат личен живот направо не знам!!!
нищо чудно, че някои изтрещяват тотално....

като гледам Беренка какво гадже си избра, кой знае и Енгин с какво ще ни "стресне"....

Ужас, представям си като се появи някоя мадама до Енгин какво обсъждане ще падне, те фенките му ще я разкостят. Направо и тя няма да е за завиждане.  #Crazy

# 173
  • София
Тази булка дали сама си е шила роклята newsm78 newsm78 newsm78

http://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD … 992_i.178097.html

# 174
  • Разград
нов опит......

Фатмагюл към Керим

.........
От начало се страхувах,
нощем дълго аз будувах.
Чувства нови се явиха
и до теб ме доближиха.

Не искам вече да съм сама
искам с тебе у дома!
..............

# 175
Евелин,Фатмето и е ушила роклята Joy Joy Joy Joy Joy

За тая цел е използвала топове от платове за пердета с ширина на плата 3м.

Последна редакция: вт, 08 май 2012, 23:21 от Dimony

# 176
Като се замисля, Енгин с милионите си фенки навярно е много самотен...Коя да хареса, че как да да я хареса, да не му извърти някой номер като манекенката, да й има доверие, пък ако се залюбят, къде да я заведе...навсякъде го следят...на снимки, в кафенето, на улицата, пред дома му сигурно има часови. Голям проблем си е! Добре, че отвреме-навреме се целува с Фатмагюл, сега и брачна нощ му предстои, че може в живота и да няма с кого. newsm78

# 177
Добра нощ, сладурани, живеещи в "паралелния измислен свят на Фатмагюл" - цитат за мен, но си е за всички ни. И освен това, не знам как да ви го кажа, но не мога и да си премълча. Моят кум, дето се прави на велик и само ни подиграва за Фатма и Енгин, тази вечер нарече Мукадес - Ферхунде! Mr. Green Ама той и "Листопад" твърдеше, че не гледа!  hahaha  hahaha  hahaha Не съм чела последните 3 теми. Утре почвам. Липсвахте ми! Hug Heart Eyes   

# 178
  • Разград
Като се поразмисли човек за всички известни актьори и не до там известни се знае и пише много но за Енгин - не.Защо ли?Стойностен изглежда,а за да не се знае нищо доста труд трябва и оставаш без личен живот от притеснение да не сбъркаш.Та накрая от предпазване наистина ще изтрещи ...и
много шум ще се вдигне около личния му живот.

мое скромно мнение

Без домати моля !?

# 179
Енгин не обича да се пише и говори за личния му живот и е много предпазлив. Аз не разбрах наистинали ли онаши манекенка си е направила Пр на негов гръб. Според мен тоша беше раздухано от медиите. Тщ излезе и даде интервю, че са приятели и се познават от 2 год, но не са заедно, Ама май имаше и други нейни изказвания. Ако са наистина приятели е супер тъпо от нейна страна да се държи така. В крайна сметка имше ли нещо вярно в слуховете за Пр на негов гръб?

Общи условия

Активация на акаунт