Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 155
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Малчева Hug,и на мен ми стана много жега от твоя репортаж,хареса ми как ги представяш нещата!Мисля,че ще видим даже нещо подобно утре вечер!
Евелин Hug,музата от снощи не те е  напуснала и си сътворила прекрасно стихотворение!
Злати Hug,ама твоя кавалер много шик с тоя тоалет бе!Откъде го намери Laughing?!Я си хващай пак Кенан или Сердар от подписа ти!
Славенка Hug Hug Hugбъди здрава!

п.п.Много са красиви и двамата на тия снимки,а как нежно и държи ръката Керим  Two Hearts

# 241
Не си спомням в кой епизод,Керим каза на Фатмето,че ще правят само това,което тя иска и до когато тя иска и нищо от това,което тя не иска няма да се случи.Е,нещо в тоя дух беше,така ,че си мисля,че Керим ще я остави тя да води и да му показва какво иска ,за да не я нарани по някакъв начин с неговата страст и да я изплаши.А страст у Керим колкото си щеш!

Когато се целунаха за пръв път в горската вила.  Peace

Скрит текст:

Малко е кичозно с тези сърца, но е много мило.   Simple Smile

# 242
  • Бургас
Slawena, да си жива и здрава smile3525

# 243
Вече няма търпение е да е четвъртък 21:00...
оххх,как ще изтрая...
 Crazy Crazy Crazy Crazy
Отивам за вода студена от близкия супермаркет,че лоша работа.... hahaha hahaha hahaha hahaha

# 244
  • Пловдив
Ваня  Боровинкова Hug, те двамата ми кавалера са си сигурни  Wink, но тоя не е за изпускане  LaughingА и както разучих танца на Муки, ще блеснем двамцата

Славенка, джанъм, всичко лошо да е зад гърба ти 

# 245
  • Бургас
Не си спомням в кой епизод,Керим каза на Фатмето,че ще правят само това,което тя иска и до когато тя иска и нищо от това,което тя не иска няма да се случи.Е,нещо в тоя дух беше,така ,че си мисля,че Керим ще я остави тя да води и да му показва какво иска ,за да не я нарани по някакъв начин с неговата страст и да я изплаши.А страст у Керим колкото си щеш!

А някои в темата беше споделил мнемие ,че Керим не бил много страстен.Ама ние сме на друго мнение.Той човека как не изпуши досега не знам  smile3521

# 246
  • NICE,FRANCE
Честит празник на празнуващите!  bouquetНека да ви радват и зареждат с много позитивни емоции вашите слънчица!
Славена бъди винаги така слънчева и борбена Hug
Аз също смятам,че Фатмето малко или много ще поеме инициативата или поне ще бъде по-смелата през първата брачна нощ!
пп.Малчева Hugне знам там,но тук е  мноого горещо Joy
  bouquet

# 247
Славена ,честит празник! Пожелавам ти здраве и мноого луди емоции  bouquet

# 248

А някои в темата беше споделил мнемие ,че Керим не бил много страстен.Ама ние сме на друго мнение.Той човека как не изпуши досега не знам  smile3521
Дай боже всекиму такава "липса " на страст Joy

# 249
  • софия
Привет и от мен!!

noritka1 - честит празник !!!
Скрит текст:
Ирисът е цветето на надеждата и вярата. С него можем да кажем "Моите комплименти" или да признаем на някой близък "Твоето приятелство значи много за мен".

Лава - да е живо и здраво слънчицето! newsm59

mamaris- уффф, не мога да ви видя тоалетите... Hug
ама сега нови рокли ли трябва да търсиме???

Ох, Злати - как ме стресна с тоз кавалер...

СлавенкаHug

# 250
# 251
  • В Града на Липите
Славена  Hug  Hug  Hug

Злати, не се излагай с тоз кичьозния, имах те за жена с доста изискан вкус за мъже  newsm78

ЕвелинHug винаги ми действаш много позитивно и зареждащо

Внимание!!!

Скрит текст:
Ако:
- страдате от чести изблици да помагате на хората
- изпитвате непрекъснат импулс да завъртите някоя интрига
- ви се иска постоянно да сипвате сол в раните на околните
- ако усещате в себе си завист или непрекъснато желание да досаждате
- започнете да се заглеждате по зет си
- изпитвате неустоим копнеж да ровите по чужди шкафове
- обичате да се бъркате в хорските работи
- постоянно изказвате мнение, дори и когато не ви го искат
- налагате въпросното мнение
- ви доставя удоволствие, да злепоставяте, излагате или порицавате околните
- любимото ви занимание е да създавате напрежение...
- се чувствате недооценена, пренебрегвана и вечно неразбрана

Не се притеснявайте, просто страдате от синдрома на Мукадес. Лечимо е, но лечението протича малко болезнено.

Ето и рецептата:
1. Сутрин на гладно пет удара с гьостерица през задните части.
2. На обед пет удара с гьостерица през ръцете, пак на гладно
3. За вечеря пет удара с гьостерица на място по желание. Може да се изпие и чаша чай с препечена филийка. Само ако усетите някакво подобрение.
И така, докато ви мине.

п.п. Ако някой се оправи, непременно да ми пише, че си водя статистика. За сега в графата излекуван, нямам вписан нито един.
Ето и мейла ми krokodil_qhrijrto1290@mohito.com

п.п. Малчева, явно си решила да ме оставяш безработна. То човек как да се концентрира при тез репортажи.

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 11:45 от hrissi_sz

# 252
Ехооо,сценаристките,къде се криете? Нещо усещам пак кроите, я споделете?!  Thinking Thinking Thinking Thinking
Хриси,тъкмо те диря, и ти изскочи като заек из дупката! Супер рецепта!  Joy Joy Joy
Не се шашкай за работата,работа ще има и след 100 години,но тогава нас няма да ни има!  Peace

# 253
Славенка   love001 да си жива и здрава още 100 години Flowers Four Leaf Clover

Честит празник на    noritka1  Hug и Лава Hug и техните слънца!  1swing

# 254
  • София

mamaris- уффф, не мога да ви видя тоалетите... Hug
ама сега нови рокли ли трябва да търсиме???

хихи аз ш'а съм с нов , половинката финансово ме обезпечава  Wink само кавалера нЕма да сменям

Скрит текст:
Славенче , желая ти здраве и здраве и много здраве   bouquet

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 11:38 от mamaris

Общи условия

Активация на акаунт