Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 156
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Мамарис,пак уби рибата с тоалет! Моя пък е много виден,как смяташ,че ще успея да се слея с тълпата и да съм незабележима! Моля те,какъв агент 007 на темата ще съм с този костюм като на русалка?  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 226
  • Пловдив
Добро утро  Hug Nortika, Лава, да са ви живи и здрави слънчицата  Hug

mamaris, ти много от ранко си се натъкмила, джанъм  Wink Обаче си много фИешън  Laughing
Аз си изгубих роклята , дето си бях приготвила за миналият четвъртък  hahaha, та днес ще си купя нова  Laughing
Малчева, репортажа си го чакам след първата брачна нощ, ти нали затова си командирована на полилея  Laughing

Онази снимка с 6-та Решатовци според мен е колаж  newsm78 Възможна ли е чак такава прилика  Rolling Eyes

# 227
Норитка, Лава, честити ви рожденици! Нека растат щастливи и закриляни!

Днес е и Денят на Победата над фашистка Германия. Ден на Победата, Ден на Европа - важни дати за всички ни, надежда за бъдещето на децата ни!

# 228
Добре,Злати,значи да го приготвям за петък???  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 10:49 от mal4eva1984

# 229
Nortika, Лава здраве и късмет на вашите деца!

за двете мами

Хубав ден на всички  bouquet

# 230
  • Враца
Честит празник на всички празнуващи днес! Пожелавам ви много, много щастие!  bouquet  bouquet

Успях да ви изчета, както се казва "на верев". Много сте бързи. Обсъдили сте всичко и всички. Почти няма нищо за добавяне.
Само едно нещо не ми е ясно - дадоха ФГ в Бодрум, че беше готова да е с Керим и ако той не беше се спрял, щеше да е в неговото легло (какво точно щеше да се случи не се знае и дали щеше да стане нещо) и при психоложката много смело каза в очите на Керим за своите усещания и чуства. И сега в първата брачна нощ не виждам защо трябва да се връщат назад. Да, би трябвало да има някаква свенливост и притеснение от тяхна страна, но бързо би трябвало да го преодолеят. И очаквам ФГ да е доста активна страна, Да му покаже доколко и докъде. Да му покаже и с действия, не само с думи готовността си. Те това ми се иска да видя. Една по -активна ФГ. И много нежни и красиви сцени в спалнята на сладурчетата Simple Smile (ръце, очи, щастливи сълзи, нежни целувки и   ( ,"mal4eva1984",  много студена вода Joy Joy Joy Joy  За репоража -  newsm10 smile3525 )

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 10:55 от mama_an_ji

# 231
Репортаж 1 за днес
(Не е за хора със слаби сърца,затова моля да се чете само по предписание от доктор Сердар)
Скрит текст:
Репортаж от първата брачна нощ-продължение
... Докато си пиех студената вода заради камерата,ми щукна гениалната идея да се предреша като хамстерче и да се покатеря на полилея... Речено-сторено:промъкнах се през прозореца и хоп-на полилея.
Поглеждам надолу и виждам как ръцете на Фг застиват в унес от биенето на сърцето на Керим. Тя го поглежда свенливо,а той я завърта с гръб към него и нежно сваля булото и разваля кока. Всичко се посипва на земята...
Пръстите му нежно се плъзгат към ципа на роклята и баввввнооо го свалят надолу.
 Устните му следват извивките на рамото й,а пръстите нежно свалят остатъка от роклята...
Той я завърта към себе си,очите му сияят на светлината на свещите...
И ето,страстта  надделява,посипват се дрехи....
 Двама влюбени горят в див копнеж един по друг...
 Целувки се сипят по кожата,лава тече по вените вместо кръв, тела се преплитат и горят в огъня на споделената любов..
Екстаза е силен,нали е взаимен... и ето притихват в нощта... осветени само от пълната луна и догарящите свещи...
Той гали лицето й,тя целува пръстите му,очите им искрят...
И ето-изпита премина и само споделени мигове ще  ги чакат...
Аз изчаквам докато заспят преплели тела  и загасям внимателно свещите,оправям дрехите и тихичко излизам през прозореца...
П.П. Каквото и да си говорим любовта прави чудеса,а аз отивам да пия още едно кафе,че да не загазя с тези репортажи...
Признавам си,след онези 3 бири снощи,нещо музата ме тресе с бясна скорост,че не зная какво ще натворя до 19.00(дотогава съм на работа)!!!  newsm78 newsm78 newsm78
Злати,на мен ми е много горещо,за вас не зная...

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 10:59 от mal4eva1984

# 232
mama_an_ji предполагам, че ще видим активна Фатмагюл. В момента май Керим е в по-трудна ситуация. Те си споделиха страховете, казаха, че ги преодоляват. Сигурна съм, че всичко ще е наред и ще бъдат много щастливи. Въпросът е как ще ни го представят сценаристките. Не мога да си представя утре колко ще сме развълнувани.

# 233
  • Пловдив
Хахах, аз си нямам   още рокля, но се уредих с нов кавалер

Скрит текст:

Малчева, уауууу, горещичко ли е навън или само на мен ми е така Embarassed Embarassed Embarassed Добре че Сердар ми е под ръка  Joy Joy Joy

# 234
Аз тоя доктор Сердар не го познавам,но пак четох  Flutter

mal4eva1984  Joy
А аз си мислех че като става дума за изпит е за оня учебния който Фатма има да взема а то какво било  Sick

Скрит текст:

Почерпете се макар и виртуално с моите любими шоклодави трюфели
Скрит текст:
,през 2005 ми откриха заболяване,което ако не бе лекувано на време днес нямаше да ме има,е днес си взех резултатите и засега е ОК

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 11:05 от Slawena

# 235
Славена,да си ни жива и здрава и винаги толкова позитивно настроена...

# 236
Slawena , да си ни жива и здрава!  Hug

Честит празник на noritka1 и лава и техните слънца!   bouquet

zlatinag , как само ти завидях за кавалера?! Все пак си се уредила с Марк Джейкъбс. 

# 237
  • Пловдив
  За празнуващите мами....

За Славена....
Скрит текст:

# 238
Не си спомням в кой епизод,Керим каза на Фатмето,че ще правят само това,което тя иска и до когато тя иска и нищо от това,което тя не иска няма да се случи.Е,нещо в тоя дух беше,така ,че си мисля,че Керим ще я остави тя да води и да му показва какво иска ,за да не я нарани по някакъв начин с неговата страст и да я изплаши.А страст у Керим колкото си щеш!

# 239
zlatinag ,направо се влюбих в черната Тантела  #Silly

Hug

Общи условия

Активация на акаунт