Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 160
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро.Честити рожденици.Да са ви живи и здрави и да ви радват много.

# 211
noritka1 ,Лава Весел Празник в домовете Ви!!!

Да са живи и здрави децата ВИ и много да Ви радват!

Искрени пожелания за всичко най-добро!

# 212
Берен ,как е в Стамбула града голяма....?

# 213
  • Стара Загора
Лава,да ти е жив и здрав малкият рожденник,това е за теб
Скрит текст:
Пожелавам му здраве,щастие и безгрижно слънчево детство!
Скрит текст:
Весел празник и на вас!

# 214
  • София
Като се поразмисли човек за всички известни актьори и не до там известни се знае и пише много но за Енгин - не.Защо ли?Стойностен изглежда,а за да не се знае нищо доста труд трябва и оставаш без личен живот от притеснение да не сбъркаш.Та накрая от предпазване наистина ще изтрещи ...и
много шум ще се вдигне около личния му живот.

мое скромно мнение

Без домати моля !?

Определено може и така да се получи! newsm78 Харесвам дискретните мъже,но Енгин като че наистина остава без личен живот.Освен ако няма някоя скрита силна любов някъде дълбоко в сърцето си/което,признавам,много ще ми хареса Blush/.

Добре дошла и от мен,мила! Hug

# 215
Норитка1,Лава, да са ви живи и здрави рожденниците и много усмивки да ви даряват   bouquet

Скрит текст:
Докато Керим показва еротично загатване на крак,изскочил изпод завивките,Фатмагюл вече е станала,облякла се е и излиза от стаята! Усмивката не слиза от лицето й.
Влиза в кухнята,отваря хладилника и се заема с приготвянето на първата закуска в новата къща.
След малко повече от 10 минути Керим отваря едното си око,после и другото,протяга се в леглото,а ръката му търси нежната плът на любимата жена. Когато не я открива се ококорва.
Едва се изправя в леглото,оглежда стаята и вижда угасналите свещи,дрехите са подредени по местата им. Започва да се чуди дали наистина предния ден е имало сватба,дали вечерта не е бил сам в леглото....
-"Фатмагюл!"
Тя открехва вратата,пее песен и се усмихва на Керим.
-"Какво става? Наспа ли се,любими?"
Пристъпя в стаята и нежно целува Керим по устните. Той  я поглежда с нескрит интерес и пита:
-"Ние снощи...нещо... имаше ли?  newsm78"
-"ОООО,мили,Да! Ти заспа,а аз изчистих стаята! Какво друго?"
Той се усмихва,опъва се на леглото,придърпва Фг и прошепва:
-"Сега ще поправим грешката! "
След около час,премалели и доволни,Фг поглежда към Керим и казва:
-"Ама ти май наистина повярва,че нищо не се е случило снощи???"
Той я поглежда изпод вежда,усмихва се дяволито и казва:
-"Ах,ти,палавнице!Ако така продължаваме,цял ден ще останем в леглото!"
....  Joy Joy Joy Joy Joy
П.П. Аз отивам да си правя кафето,че не зная какво още ще ми "роди" музата....
Мамарис,Фантазия,къде се губите????  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
smile3501  Страхотни репортажи,имаме си цял екип,на който само продуцент им липства за да създаде най-успешният БГ сериал,можете да биета рекорда по рейтиг на КВФ   bouquet

# 216
Берен ,как е в Стамбула града голяма....?
[/quo

Страхотно в момента само дето не мога да се преместя в новата си къща ама и това ще стане
след час изчезвам в Ченгелкьой

# 217
*nin4eto* ,няма да е лошо,ама не зная какво ще кажат нашите сценаристки...
 Joy Joy Joy Joy

# 218
Добро утро и прекрасна сряда !

Noritka - да ти е живо и здраво слънчицето ! Бъди сигурна, че  Господ е дарил детенцето ти с доброта и чисто сърчице !
За детенце
Скрит текст:

Лава - много здраве и радост и на твоето рождениче !
Подърък и за него
Скрит текст:

# 219
Привет и от мен! Hug

Това инфо е от в. Стандарт,не че е нещо ново...
Саат, която напоследък оглавява класациите за най-добра актриса, също преминава през идентични изпитания. През 2003-а тя все още следва бизнес в Анкарския университет, когато приятелят й Ефе я подтиква да участва в състезанието "Звездите на Турция". Малко преди тя да спечели второто място, Ефе загива при автомобилна катастрофа. Бъдещата кинодива обаче вече е на арената.

След "Щастливи заедно" кариерата й скача нагоре. Тя има роли в пет игрални филма, последният от които - "Сезонът на носорозите", ще участва в Кан след броени дни. След като наскоро се раздели с френския фотограф Сезар, Берен завъртя любов с популярния шоумен Кенан Доулу.

http://www.standartnews.com/lyubopitno-lyubopitno/beren_saat_var … nova_-147895.html

Лава,Норитка,да са ви живи и здрави децата! happy bd

# 220
  • В Града на Липите
Добро утро и хубав ден на всички  Hug

Noritka , Лава  честити ви рожденици.  newsm38  Да са ви живи и здрави и много да ви радват.  newsm59

# 221
  • Разград
Beren gidiyor

Скрит текст:

Beren Saat, “Fatmagül’ün Suçu Ne” dizisinin final bölümü çekiminden sonra Türkiye’den gidiyor.

“Aşk-ı Memnu” ile yıldızı parlayan, hemen ardından reyting rekortmeni “Fatmagül’ün Suçu Ne”de başrol üstlenen Beren Saat, artık yüzünü dinlendirmek istiyor.

Genç oyuncu, dizinin 21 Haziran’da yayınlanacak final bölümünün ardından Amerika’ya gidecek. Son zamanlarda Kenan Doğulu ile yaşadığı ilişkiden dolayı da gündemde olan Saat, yakın çevresine sürekli göz önünde olmaktan sıkıldığını, bunun da Amerika’ya gitmek istemesinde rol oynadığını söylüyor. Ünlü oyuncuya altı aylık Amerika seyahatinde Kenan Doğulu’nun da eşlik edeceği, çiftin Doğulu’nun Los Angeles’taki evinde kalacağı iddialar arasında.

http://www.stargazete.com/magazin/beren-gidiyor/haber-568252

# 222
Добро утро и от мен!
Това вчера е било поствано от vania_e, но никакъв коментар от вас
http://www.gecce.com/haber/kenan-dogulu-fotograflar-icin-ne-dedi … m_medium=facebook

Дано да са се разделили с Берен. Май само тя го харесваше..

# 223
  • София
Добро утро на всички!!!
Хайде,отворете очички,
вдигнете ръчички,
завъртете главата и
качвайте се на Енгин в колата!!!

/това не е неговата,да го уважаваме/
Да ви отведе в далечни страни.....
да ви покаже долини,височини,котловини Joy
във някоя река ще ви освежи,
на водопадче ще ви изпепели,
на райски плаж  ще ви възнагради !!!

Устните ви страстно ще целува,
/ох,не ми се вече даскалува/
верността ви към съпруга ще буксува Joy
но Енгин душата ви ще излекува!!! Laughing Laughing Laughing
Не знам за вас,но аз отивам,
че чувствата си едвам прикривам,
лицето на Енгин попивам
и като всички мами аз загивам.....

уф,не мога да се спра.......спирам!

Nortika,Честит Рожден Ден на скъпото ти детенце!!!Много да ви радва,усмивки да греят на личицето му,да топли сърцата ви,да се гордеете с него!!! newsm59  Party Time  costumed034  Party Time

Лава,Честит празник и на твоето момченце!!!Умен,силен,късметлия,щастлив и много игрив !!!  bigdance2  ura

Като заговорих за коли,намерих това смешно клипче с Бехлюл/сори за спама,ама много смях/
http://www.youtube.com/watch?v=CSe2u9KNO_8

# 224
  • София
Злати,джанъм,по-късно ще ти пусна репортажа от полилея! Снощи ,на три бири реших казуса с катеренето по него!!! Очаквай специално включване ...  Joy Joy Joy

................
Мамарис,Фантазия,къде се губите????  newsm78 newsm78 newsm78

и аз чакам репортажа от полюлея  Mr. Green
... чета ви редовно , но нямам много време да се включа с коментар , че малките не са на градина и ме линчуват как си знаят те  Laughing
ааа и тоалета за утре стягам  Wink нали ш'а съм сватбарка

Скрит текст:
естествено в синьо

избрала съм и за теб  един ... леко семпъл  Mr. Green
Скрит текст:

ето и за фантазийка  и тя в синьо да не се дели от групата  Hug и понеже наистина не я виждам на около - вероятно е заета  т'а за това на нея пълен комплект  Wink

Скрит текст:

п.п. честито на всички празнуващи , желая много щастие - думата която обединява всичко хубаво  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт