Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 077
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
  • Разград
Здравейте!
На всички,които празнуват днес само хубави мигове и много усмивки newsm62 newsm62 newsm62
да са ви живи и здрави слънчицата bdbaloni bdbaloni

А между другото от къде си взехте тез премени?Виждам,че използвате много снимчици дайте ми адрес моля..............Като за непросветени/и май малко мързеливи,че не ми се рови/. Embarassed

# 256
  • Бургас
Мацки,да ви питам нещо ,видях в ФБ една дама споделя мнение,че между Енгин и Берен нямало химия,и той така гледа всяка жена с която си партнира,визира Облака и страстта му там.Мнението и беше ,че трябва да се гледа Енгин и отношението му към приятелката му /или бивша не знам/Джансу.Интересно ми е какво мислите по въпроса?

# 257

Припомняне

http://vbox7.com/play:a671cd6c05
( Предложението за брак )

# 258
Здравейте,мили момичета!
Норитка,Лава,да са ви живи и здрави дечицата.Отглеждайте ги с любов и търпение!

Славенка,бъди такава,каквато си и всичко ще е наред,гледай просто позитивно Hug

Евелин Hug
Малчева,добре,че поправи грешката Joy

# 259
  • София

А между другото от къде си взехте тез премени?Виждам,че използвате много снимчици дайте ми адрес моля..............Като за непросветени/и май малко мързеливи,че не ми се рови/. Embarassed

ето ти направо прЕмена

Скрит текст:

# 260
  • Разград

Многооооооооо ми отива ! Ама как ще се танцува с нея?

ето ти направо прЕмена

Скрит текст:

# 261
Димони,не зная за грешката,ама музата ми пак почна да ходи,където не трябва и ще стане лошо,много лошо...
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 262
Mamaris,

Моля, вземи и за мен нова рокля, че се връщам от Истанбул от снимките на първа брачна нощ и трябва да напиша репортажа,а нямам време. Издокарай не в черно.
Ще пусна репортажа по-късно.

# 263
Mamaris,

Моля, вземи и за мен нова рокля, че се връщам от Истанбул от снимките на първа брачна нощ и трябва да напиша репортажа и нямам време. Издокарай не в черно.
Мамарис,направо цял екип ти сформира в синьо,не се шашкай! Чакаме репортажа...

# 264
  • Пловдив
Оф яяяяяяяя, Енгиноведката не ми одобри кавалера  Sad И сега кво, пак със старите под мишница ли да ходя  Thinking  Ще си помисля до утре  Wink

nitka , най-добре е изобщо да не се задълбаваме в личният им живот , а да се наслаждаваме на филмите им  Peace Нека си мечтаем и фантазираме с нашите си желания, а да не се бъркаме в техните  Hug

# 265
Малчева,страх лозе пази Joy Joy Joy Joy Joy
Хриси,това с гьотерицата много ми хареса,трябва да се снабдя с една за всеки случай Joy Joy Joy Joy Joy

# 266
Берен Саат с пореден рекорд покрай новото си гадже

Актрисата Берен Саат и гаджето на Къванч Татлъту са най-полулярни в турските медии. Известната актриса, която изпълнява ролята на Бихтер в "Забраненият плод" и на Фатмагюл в "Пепел от рози", е привлякла вниманието към себе си напоследък с връзката си с Кенан Догулу, един от най-известните турски певци, който представи страната си на конкурса Евровизия през 2007 г., сочат данни на Центъра за проследяване на медиите. Догулу и Саат са заедно от известно време и връзката им изглежда сериозна.

На второ място сред турците по медиен интерес е приятелката на друг популярен актьор от турските сериали - Къванч Татлъту. Азра Акън, бивша Мис Турция, започна да присъства по-често на страниците на медиите, откакто плъзнаха слухове за предстояща сватба с актьора.

"Хюриет дейли нюз" съобщава също, позовавайки се на йордански вестник, че Берен Саат е най-популярната турска актриса в арабския свят и се е наложила като идеал за арабите.

На актрисата са посветени около 300 фен страници във Фейсбук, а приблизително 800 хиляди души са ги харесали. Арабските мъже, очевидно изхождайки от образа на Саат в сериала "Пепел от рози", казват за актрисата, че е "като ангел" и мечтаят да открият човек "чист" като нея.

http://life.dir.bg/news.php?id=11101985

# 267
Къде е щастието?

Изминаха дългия път към себе си,всеки намери това,което търсеше-любовта в очите на другия,трепетното  очакване на следващото „ обичам те”,пътя към сърцето на любимия човек.Преминаха през много болка,преодоляха я ръка за ръка,изпитанията идваха едно след друго и  си отиваха бавно,оставяйки своята болезнена следа от спомена.Но това не ги сломи,направи ги по-силни,по-търсещи пътя един към друг...Всеки,който бе застанал срещу тях започна да получава свеото възмездия ,за лъжите изречени под клетва,за ограбената и младост,за болката от вината...Сега вече са заедно,ръка за ръка,обичани от своите близки...Имат своето общо бъдеще,пътя е дълъг и труден,но кой път върви гладъг,без завои и възвишения...Щастливи ли са?Да,в своите очи открили свеото аз,в душите си ,своя огън,готов да ги изпепели в своята стихия,своята друга половина на своето сърце...Остана само  последното изпитание,да се отдадат  на своята огнена страст,като венец на една красива любов....Къде е щастието,може би в това да откриеш другото си аз в очите на любимия,въпреки всички и всички,да гледаш през неговите очи,да чувстваш,че си част от неговата същност...

# 268
  • София
Mamaris,

Моля, вземи и за мен нова рокля, че се връщам от Истанбул от снимките на първа брачна нощ и трябва да напиша репортажа,а нямам време. Издокарай не в черно.

ohooooooo ама ти не вид'Е ли аз съм те издокарала  компле в синьО да сме в тон с любимия цвят на Фатмето ( предната страница )

а малчева вместо да губи време в острене на нокти за наемния да вземе да обуе е тези обувки и без това под опашката и нЕма да се видАт ....... е не са в тон но сигурността е по важна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

има и в други разцветки  Joy

Скрит текст:

а като почнат танците се премени с тези

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 12:31 от mamaris

# 269
emely ,радвам се да те ''видя'' тук  Hug

Благодаря на всички за пожеланията,бъдете и вие здрави,защото в повечето случаи го приемаме за даденост....  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт