Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 077
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Славенка, smile3501 newsm51

# 271

Припомняне

http://vbox7.com/play:a671cd6c05
( Предложението за брак )

Пътят ,който извървяха е наистина дълъг.Колко много серии са минали оттогава ,но колкото пъти гледам толкова повече плача.Наистина страхотен филм и ЕНГИН!
Благодаря за това припомняне  bouquet

# 272
  • Бургас
Оф яяяяяяяя, Енгиноведката не ми одобри кавалера  Sad И сега кво, пак със старите под мишница ли да ходя  Thinking  Ще си помисля до утре  Wink

nitka , най-добре е изобщо да не се задълбаваме в личният им живот , а да се наслаждаваме на филмите им  Peace Нека си мечтаем и фантазираме с нашите си желания, а да не се бъркаме в техните  Hug

Злати,явно не съм се изказала правилно исках да  попитам за мнението ви,смятате ли че няма химия между тях на екрана,защото според мен не е така ,примерно в Облака каква страст изпитваше Мустафа Булут,но химията между Нарин и него не беше така явно изразена.Лично мнение! newsm03

# 273
  • Разград
Мацки,да ви питам нещо ,видях в ФБ една дама споделя мнение,че между Енгин и Берен нямало химия,и той така гледа всяка жена с която си партнира,визира Облака и страстта му там.Мнението и беше ,че трябва да се гледа Енгин и отношението му към приятелката му /или бивша не знам/Джансу.Интересно ми е какво мислите по въпроса?

Нали всеки има право на мнение - та и това момиче.А нали за живота и страстта на Енгин е пълно затъмнение ние само можем да съдим по ролите му.Но ако е студен,рязък и директен в живота
не ще може да пресъздаде такива роли .Гледах го в един филм,май беше първият му -не помня името на филма ,та там той се проявяваше като защитник на едно семейство /малко не разбрах точно какво и как,ама ней си/ та завърши живота на героят му със смърт - е такава роля не му подхожда според мен.
/Боже май се оплетох,но думите излитат бързо /.
Висок,страстен и нежен /да на моменти в КВФ избухваше,но всяко търпение има граници и в един характер не може само положителни страни/   -   създаден за филми изпълнени със страст и нежност.
Видяхме го и да раздава юмруци,но това не значи,че е грубиян в живота - едва ли за него важи"Външността понякога лъже".
Да вземем визията на другите актьори ,изпълняващи ролите на Мустафа,Селим,Ердоан - изцяло светски типове,отдадени на живота,красиви външности и фалшиви погледи.

Боже стана дълго!
Може домати,лава и студена вода,че нещо бушува и  чека да излезе.

# 274
  • Пловдив

Берен на снощното ревю....
Скрит текст:
Fatmagül’ün Suçu Ne dizisiyle ününe ün katan Beren Saat dün gece düzenlenen bir defilede Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi. Ayaklıgazete.com’un haberine göre, modayı yakından takip etmediğini ama etkilendiğini dile getiren Beren Saat, yakın arkadaşına destek olmak için defileye katıldığını söyledi.

# 275
  • Пловдив

До нея и Есра....

# 276
  • Пловдив
Оф яяяяяяяя, Енгиноведката не ми одобри кавалера  Sad И сега кво, пак със старите под мишница ли да ходя  Thinking  Ще си помисля до утре  Wink

nitka , най-добре е изобщо да не се задълбаваме в личният им живот , а да се наслаждаваме на филмите им  Peace Нека си мечтаем и фантазираме с нашите си желания, а да не се бъркаме в техните  Hug

Злати,явно не съм се изказала правилно исках да  попитам за мнението ви,смятате ли че няма химия между тях на екрана,защото според мен не е така ,примерно в Облака каква страст изпитваше Мустафа Булут,но химията между Нарин и него не беше така явно изразена.Лично мнение! newsm03

Сега те разбрах  Peace Мисля, че са повече от убедителни на екрана двамата.  В първи сезон имаше такава перфектно изиграна омраза от Берен, а сега очите и сияят като го гледа. За мен си има всичко, което трябва ние да почувстваме от филма. Но ако  ме питаш дали усещам за истинско привличане м/у тях- не, не виждам такова, само големи професионалисти  PeaceА в Облака Нарин беше с такъв характер просто, затворена и срамежлива, как да покаже страст. Но тя и не е изпитвала никога страст към МБ, а неговото пък си беше чисто обсебване .

Марианче, а тази в края , до Мукадес Мелтем ли е  newsm78

# 277

Внимание!!!

Скрит текст:
Ако:
- страдате от чести изблици да помагате на хората
- изпитвате непрекъснат импулс да завъртите някоя интрига
- ви се иска постоянно да сипвате сол в раните на околните
- ако усещате в себе си завист или непрекъснато желание да досаждате
- започнете да се заглеждате по зет си
- изпитвате неустоим копнеж да ровите по чужди шкафове
- обичате да се бъркате в хорските работи
- постоянно изказвате мнение, дори и когато не ви го искат
- налагате въпросното мнение
- ви доставя удоволствие, да злепоставяте, излагате или порицавате околните
- любимото ви занимание е да създавате напрежение...
- се чувствате недооценена, пренебрегвана и вечно неразбрана

Не се притеснявайте, просто страдате от синдрома на Мукадес. Лечимо е, но лечението протича малко болезнено.

Ето и рецептата:
1. Сутрин на гладно пет удара с гьостерица през задните части.
2. На обед пет удара с гьостерица през ръцете, пак на гладно
3. За вечеря пет удара с гьостерица на място по желание. Може да се изпие и чаша чай с препечена филийка. Само ако усетите някакво подобрение.
И така, докато ви мине.

п.п. Ако някой се оправи, непременно да ми пише, че си водя статистика. За сега в графата излекуван, нямам вписан нито един.
Ето и мейла ми krokodil_qhrijrto1290@mohito.com

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 278
  • В Града на Липите
Цитат: Къде е щастието? - Отговор: Там кадето е сърцето ти.
Славена  bouquet, чудесно написано.

Днес те усещам тъжно меланхолична. Дано да греша.
Един малък опит да те развеселя :

В една кръчма край Босфора:

Скрит текст:
Едже и Мелек седят на по втора Стела Артоа и обсъждат предстоящия сценарий.
Намират се в някакво крайбрежно заведение, което са освободили само за тях. Около масата им се валят купища смачкани хартии.
М: - Едже, моля те вземи се в ръце. Идеята ти е безумна, обмислях я цяла нощ, но просто не мога да я приема. Знам, че искаш да разделиш Керим и Фатмагюл за 5 серии и да вкараш Къванч в ролята на новия съсед, ама ще стане мазало. Направихме героя на Керим много ревнив и тоя път няма да мине без кръвопролитие.
Е: Мелек, точно ще стане интрига. Помисли малко. Представяш ли си Енгин и Къванч в един сериал, ще сринем всички рейтинги. Ти въобще чете ли ми предложенията или просто се инатиш. Стига стиска та я бира, ето вземи и прочети тази сцена:
Мелек въздиша дълбоко, отпива една глътка и се зачита:
”Къванч в ролята на Кемал, млад студент по медицина, последна година магистратура, прави лицеви опори в сеседния двор. Фатмагюл бродира монограм Ф на бельото и чорапите на Керим, седнала е пред къщата и си пее ”Градил Илия, килия...”. Кемал я чува и се приближава до оградата да се представи. Облечен е само в черно долнище на анцунг и нищо друго.
- Охххх – простенва Фатмагюл и си лапва ободения пръст.
Кемал прескача оградата и се втурва към нея, пада на коляно в краката й и взема ръката й:
- Простете, че се натрапвам, но съм лекар... – казва той и впива сините си очи в нейните.....
М: Едже, четох го това още снощи. Признавам си, хубава интрига ще се получи, особено ако държим Къванч предимно в това облекло, ама много ги измъчихме младите. Точно се отърваха от Мустафа, сега искаш да им пратим Кемал. Айде да си останат само с Мукадес, моля те.
Е: Мелек, много си задръстена, да знаеш. И все от тоя СЕМ те е страх, ако зависеше от мен, щяха да излъчват сериала в друго часово време.
М: Хубаво де, айде ще говорим с Хилал Сарал да видим на какво мнение е тя. Ако те подкрепи, може и да се съгляса. Айде наздраве.

Цитат
Марианче, а тази в края , до Мукадес Мелтем ли е

Злати, Седа Гювен - актрисата, която изпълнява ролята на Мелтем е рекламно лице на модната къща на което е ревюто. Това го прочетох вчера някъде в темата.

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 12:28 от hrissi_sz

# 279
Марианче, а тази в края , до Мукадес Мелтем ли е  
По скоро прилича на майката на Мелтем във филма

А за първата брачна нощ, кой ще е по активен и дали въобще ще има 3-4 мин екранно време.
Аз дори и това смучене на устни като в Бодрум да видя ще съм предоволна. Стига ми тази Награда!!!

# 280
Хриси, Joy Joy Joy Joy Joyчудесно е,че Фатмагюл пее „Градил Илия килия“ Joy Joy Joy Joy JoyЧе какво друго да пее Joy Joy Joy Joy Joy

# 281
 и Перихан и Мустафа са там. Да не би тази дизайнерка да е шила костюмите им за сериала?
Честит празник на всички, които си имат поводи днес   bouquet

# 282
Есра и Берен като дупе и гащи,а когато се появи онзи Кенан какво ли става newsm78 Mr. Green
Днес те усещам тъжно меланхолична. Дано да греша.-Хриси има нещо такова Wink
 hahaha hahahaМелек ,no comment  Joy Joy
Лошото е че Кемал/Къванч в последно се проявява като побойник да не ги подкара по азбучен ред като първа буква е М Whistling

И как ли звучи  „Градил Илия килия“ ,на турски  #Crazy

Актрисата която играе Мелтем Седа Гювен е лице на тази марка или на това ревю не помня точно

# 283
  • Пловдив

Да им се порадваме. Приятелки, почти винаги са заедно...

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 12:46 от mariana51

# 284

Общи условия

Активация на акаунт