Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 46 129
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте Беренгинки,

Днес късно влизам, но веднага виждам пак шедьоври в постове и стихове.

Димони, страхотен последен пост!  smile3501 smile3501 smile3501 txtloves newsm51

Бризче, великолепно стихотворение! smile3501 smile3501 smile3501 txtloves newsm51

Радвам ви се момичета! Супер сте!

# 481
*¨*morski_briz*¨*-адмирации за стихотворението!

Dimony -нямам думи,много точно и вярно,но....май такива сме българите!

# 482
  • софия
Хрисе - страхотно попадение!!!! Hug

noritka1 - Heart Eyes

# 483
Ваня Боровинкова,КStew smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Marta,
Чак сега успях да ви прочета писанията и малко съм разочарована.Тази типично българска черта „Тома неверни“ се развихри за кой ли път.Добре,че има единици,които не се поддават на течението и не търсят „под вола теле“.Незнам,но често съм си мислела защо ние като нация не можем да постигнем кой знае какво,въпреки,че имаме умни глави,въпреки,че имаме природни дадености,въпреки че по скалата на издръжливост сме на едни от първите места.Аз за себе си отговарям така.Българинът е Тома неверни,той поставя всичко под съмнение,никога няма да позволи на някой да направи нещо революционно,защото няма да му вярва,защото не иска да рискува.Да ,тези черти са придобити в следствие историческите дадености,но защо не се изкореняват с поколенията?Няма обаче нация в световен мащаб,която да се е развила притежавайки това качество.Тъкмо обратното,в развитите държави хората мислят позитивно, имат самочувствие,вярват на това,което им се казва.когато не са доволни от нещо също си го казват,знаят,че като граждани имат не само права,но и задължения,не поставят нищо под съмнение,докато няма видима причина за това и търсят под вола теле само ако ще търсят някакво ново научно откритие.В началото си мислех,колко са наивни само,но с годините разбрах,че не е така.Сега съм убедена,че за да се оправи България трябва първо да се промени мисленето на хората,но нямам идея как да стане това,след като тук  за един сериал толкова хора се люлеят от единия край до другия и при първия слух веднага се предлагат поне няколко ужасни варианта.А това е само филм.В един филм момента на изненадата е творчески способ,който понякога се използва много умело,а понякога не дотам успешно.Ние вече изгледахме почти целия сериал.Дадоха ни се подсказки и продължават да ни се дават.Разбрахме,че филмът има кауза.Казаха ни,че краят ще е великолепен.Виждаме със собствените си очи накъде вървят нещата.Е,питам аз ,защо при изброените факти отново се втурвате да търсите лоши финали
Разбира се ,че докрая остават още серии,макар и не много.Разбира се,че не може да е всичко цветя и рози,но на нас ни показаха една голяма любов,любов,която и на самите нас въздейства.Няма нищо по-силно от любовта,каквото и да се случи героите ще се справят и няма място за черни мисли.Нека да оставим сценаристките малко да ни изненадат,ако трябва и с малко екшън.Това им е работата,а и за нас ще има материал за размисли,че в момента всичко вече е изговорено.Повтаряме се до незнам каква степен и не вярвам,че това се дължи само на факта,че някои не четат написаното преди тях.
Нека се насладим на това,което ще ни поднесат следващите серии,Аз силно вярвам,че ще са хубави.Никой няма интерес да развали края на филма.
Чудех се дали да ви пиша изобщо този пост,но вече я свърших тази работа.Почвайте с доматите,но това е моето мнение.
Димони,
Като прочетеш подписа ми ще разбереш защо те подкрепям с две ръце, една клавиатура и една мишка Simple Smile.

Винаги има надежда!

Предлагам да не обръщаме внимание на лошите слухове.
Филмът е ФИЛМ ЗА НАДЕЖДАТА, за любовта, за прошката, за смисъла на ежедневните и малки жестове, които не те оставят да спиш /за добро или зло/ и така нататък-всички знаем каузата.
Какво би дал този филм на хората, които го гледат като  собствена кауза?
Или на нас, които просто му се наслаждаваме.

# 484
Извън темата съм, но се кефя на Столичани в повече:) Единствения БГ сериал, който гледам с истинско удоволствие!
Сори за спама  Sick, но исках да споделя Simple Smile

# 485
  • В Града на Липите
Извън темата съм, но се кефя на Столичани в повече:) Единствения БГ сериал, който гледам с истинско удоволствие!
Сори за спама  Sick
+1 И аз това правех  Joy

Светозара, Hug драго ми е да те видя. Утре ще празнуваме ли имения ти ден заедно?

# 486
  • софия
Сори за спама  Sick

и аз така... Peace
другия който ми хареса беше "Под прикритие".... Peace
а другите....не ги и гледам вече.....

Светозара - привет и от мен Hug
Скрит текст:
помня, че на друг рейс тръгна да се качваш, ама...липсват ми смешките ти, джанъм Heart Eyes

# 487
Под прикритие исках да го гледам, но така и не го направих, а другите се опитах да гледам, но още на 1-ва- втора серия  се отказах.

# 488
Някой да е чувал,че спират "Каква е вината на Фатмагюл" по би ти ви?
Днес започна 37-ми епизод

# 489
аз не съм,но може да го спрат в края на първи сезон,както и при други са правили и на есен да пуснат втория

# 490
Хриси,
Мукадес я видяхме доста различна с другия мъж - таткото на сина й.

Явно е такава, защото й го позволяват всички около нея.
Щом си позволи да повиши тон на Кадир, под неговия покрив, то явно става дума за голяма наглост.
И още колко гадости направи - не е истина.

Обаче за всеки идва момент на преоценка - или като ти вземат всичко или като ти се случи нещо покъртително в личен план.
 Може така да се завъртят нещата, че и за Муки да дойде момент на осъзнаване- например да се окаже, че е прикрила важни факти от делото и да се наложи да излежи една прилична присъда.

Недейте с тези домати по мен, моля Ви! Знам, че има деца и че Рахми ще страда- знам, знам.Ама...

---
На някой рестартира ли му се постоянно  Mozilla като влезе в bg-mamma?

# 491
  • софия
Под прикритие исках да го гледам, но така и не го направих, а другите се опитах да гледам, но още на 1-ва- втора серия  се отказах.

Скрит текст:
в къщи ги свалихме и изгледахме на куп, за няколко дни.....
диалозите не дразнят и актьорите са много добри...(с малки изключения)....а и действието е ок, реално, без излишни драми и пресилени кървища ...а и ми хареса как е заснет Peace

# 492
  • Разград
Предлагам да не обръщаме внимание на лошите слухове.

Някаква си Soie е пуснала фалшива новина че Енгин е катастрофирал. Админката на ENGİN AKYÜREK HAYRAN SAYFASI - Елош /тази която е била на заснемането на свадбата в къщата/ е опровергала новината че това не е истина.

# 493
Някой беше казал, че ще дават първи сезон и после ще има почивка, което е много тъпо, защото който го гледа само там може и да се откаже от него. Аз съм изключително щастлива, че открих сериите напред и вас.
Първата серия, която изгледах със субтитри беше тази, в която К каза на Мф истината. Тогава Керим/ Енгин ме разтърси и почувствах истинската сила на филма/ и друг път съм го споделяла/.

# 494
Димони,пак перфектно обоснован пост!
Бризче,страхотно стихотворение!
Явно музата яко ни тресе!!!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт