Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 46 137
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Малчева,благодаря ти за песньовката Hug Hug Hug

# 451
# 452
Ваня Боровинкова,КStew smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Marta,
Чак сега успях да ви прочета писанията и малко съм разочарована.Тази типично българска черта „Тома неверни“ се развихри за кой ли път.Добре,че има единици,които не се поддават на течението и не търсят „под вола теле“.Незнам,но често съм си мислела защо ние като нация не можем да постигнем кой знае какво,въпреки,че имаме умни глави,въпреки,че имаме природни дадености,въпреки че по скалата на издръжливост сме на едни от първите места.Аз за себе си отговарям така.Българинът е Тома неверни,той поставя всичко под съмнение,никога няма да позволи на някой да направи нещо революционно,защото няма да му вярва,защото не иска да рискува.Да ,тези черти са придобити в следствие историческите дадености,но защо не се изкореняват с поколенията?Няма обаче нация в световен мащаб,която да се е развила притежавайки това качество.Тъкмо обратното,в развитите държави хората мислят позитивно, имат самочувствие,вярват на това,което им се казва.когато не са доволни от нещо също си го казват,знаят,че като граждани имат не само права,но и задължения,не поставят нищо под съмнение,докато няма видима причина за това и търсят под вола теле само ако ще търсят някакво ново научно откритие.В началото си мислех,колко са наивни само,но с годините разбрах,че не е така.Сега съм убедена,че за да се оправи България трябва първо да се промени мисленето на хората,но нямам идея как да стане това,след като тук  за един сериал толкова хора се люлеят от единия край до другия и при първия слух веднага се предлагат поне няколко ужасни варианта.А това е само филм.В един филм момента на изненадата е творчески способ,който понякога се използва много умело,а понякога не дотам успешно.Ние вече изгледахме почти целия сериал.Дадоха ни се подсказки и продължават да ни се дават.Разбрахме,че филмът има кауза.Казаха ни,че краят ще е великолепен.Виждаме със собствените си очи накъде вървят нещата.Е,питам аз ,защо при изброените факти отново се втурвате да търсите лоши финали
Разбира се ,че докрая остават още серии,макар и не много.Разбира се,че не може да е всичко цветя и рози,но на нас ни показаха една голяма любов,любов,която и на самите нас въздейства.Няма нищо по-силно от любовта,каквото и да се случи героите ще се справят и няма място за черни мисли.Нека да оставим сценаристките малко да ни изненадат,ако трябва и с малко екшън.Това им е работата,а и за нас ще има материал за размисли,че в момента всичко вече е изговорено.Повтаряме се до незнам каква степен и не вярвам,че това се дължи само на факта,че някои не четат написаното преди тях.
Нека се насладим на това,което ще ни поднесат следващите серии,Аз силно вярвам,че ще са хубави.Никой няма интерес да развали края на филма.
Чудех се дали да ви пиша изобщо този пост,но вече я свърших тази работа.Почвайте с доматите,но това е моето мнение.

# 453
Да ви кажа се замислих над думите, че лошото щяло да дойде от Фатмето. Според мен когато разбере, че са фитнали Мусти, "лошото" ще бъде нейната реакция. Лошо за Керим де. Според мен ще ревне и ще почне да го оплаква. А това би вбесило К до крайност и може би тогава ще я подкара как не го е забравила и още мисли за него, и за писмата да я подпука....Та не мисля, че някой ще пострада физически  Peace
Това откъде излезе  - аз днес докато качвах клипа в ютуб явно съм била само телом тука. Кой го предполага или е подсказка?
Момичета,лошото щяло да дойде от страна на Фатмето.

Еееее,сега нищо не казаха.Ужас!Как ще чакаме до 75 епизод,не знам?Голям удар ни готвят при това затишие.

Марта, ей тук го споменаха....

# 454
  • между морето и небето
 Hug,

Поздравления за noritka1 и Лава! Да са ви живи и здрави съкровищата!

Славена,  Hug !

Мариа, изглеждат логично мислите ти, но не ми се вярва, Керим да избухне отново. Според мен той разбра , че няма друг в сърцето на Фг. А и надали отново ще ни завъртят в нещо познато.

А финалът , че ще е хубав, също не се съмнявам. Преди няколко теми бях споделила какво развитие очаквам.
Цитат
Очаквам развитие на идеята за сериал-кауза. За мен точно там е неочаквания и щастлив край. Мисля си, защо продължават да дават и да наблягат на получаването на писма всъпричасност с делото на Фг ? А плакатът с децата от училището за сираци? Точно Рахми спомена, че на него е написано за някакъв изпит, които ще се проведе на 27.05, а документите ще се подават до 24.05.
Дали Фг няма да подаде документи, макар че не стана ясно  каква е темата на този изпит/конкурс. Ако сериала е кауза, не вярвам Фг да остане да работи в "Кухнята на Розата".
А може би по предложение на Мерием, Фг да напише писмо до ... (не запомних точно до кого) и върху нейната история да бъде написана книга, сценарий за филм или ТВ предаване за жертви на насилие. Препратката към това, което гледаме, би била много силна.

# 455
  • софия
 Joy клипчето е супер! БравоМарте
ще го цитирам, че и аз се не удържам Joy ама верно и се получават танците не всякаква музика...но тази като че ли особено и отива!!!
Марте-  Hug

Скрит текст:

# 456
Защо веднага разведохте или разделихте/скарахте Фатмагюл и Керим #Crazy
Нормалното  е лошо да дойде от Фатмагюл,когато разбере ,че Мустафа е поръчал убийството на Керим Naughty
Лошото от Фатмагюл няма да е за Керим а за Мукадес #2gunfire защото тя написа писмо и изпя  на Мустафа датата на сватбата Twisted Evil
...я си представете че бяха убили Керим,защото злобната Мука  е с малък мозък #2gunfire #2gunfire #2gunfire
извинавайте,ама тази женичка не я дишам вече- само като я гледам как на сватбата се дави в собствената си отрова...
вместо да се кротне- вече не са сами- голямо семейство са,имат защита, гръб ,помощ ...какво иска още тази жена  ooooh! ooooh! ooooh!

уууааауууу ДИМОНИ    smile3501 smile3501 smile3501

след такъв пост какво още да кажем  smile3505

# 457
  • В Града на Липите
Марта newsm51, чудесно се е получило.
Мука е незабравима, колкото и да ни дразни и да не я понасяме.

ДимониHug ти пък къде се подреди за домати  Joy Въобще не ти се полагат. Лично мнение  Peace
Нормално е от време на време всеки да го налегнат черни мисли и да се подведе по слухове и подсказки. Макар че аз от януари та и до сега и за 1 секунда не съм си помислила, че ще ни сервират лош край. И продължавам да съм убедена.

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 20:54 от hrissi_sz

# 458
# 459
  • Стара Загора
Димони Hug,никакви домати няма да получаваш  от мен,само поздравления   newsm51 smile3525 newsm51!Много точно си написала всичко!

# 460
  • софия
КStew, Лили- Peace Peace Peace

Димони - ама как си се разлютила Hug
и аз мисля , че ако някой се съмнява в хубавия финал, просто не е чел достатъчно темите....., но не всички имат време...
много си права за всичко в поста  си, дето искаш домати накрая, джанъм....., ама това ще е дълга сага....  за съжаление....Hug

за филма: на мен лично проблема ми е само в "неочакваното"..... Peace искам и аз да съм изненадана като Беренчето Peace

# 461
Димони, newsm20 newsm20

# 462
Ваня Боровинкова,КStew smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51
Marta,
Чак сега успях да ви прочета писанията и малко съм разочарована.Тази типично българска черта „Тома неверни“ се развихри за кой ли път.Добре,че има единици,които не се поддават на течението и не търсят „под вола теле“.Незнам,но често съм си мислела защо ние като нация не можем да постигнем кой знае какво,въпреки,че имаме умни глави,въпреки,че имаме природни дадености,въпреки че по скалата на издръжливост сме на едни от първите места.Аз за себе си отговарям така.Българинът е Тома неверни,той поставя всичко под съмнение,никога няма да позволи на някой да направи нещо революционно,защото няма да му вярва,защото не иска да рискува.Да ,тези черти са придобити в следствие историческите дадености,но защо не се изкореняват с поколенията?Няма обаче нация в световен мащаб,която да се е развила притежавайки това качество.Тъкмо обратното,в развитите държави хората мислят позитивно, имат самочувствие,вярват на това,което им се казва.когато не са доволни от нещо също си го казват,знаят,че като граждани имат не само права,но и задължения,не поставят нищо под съмнение,докато няма видима причина за това и търсят под вола теле само ако ще търсят някакво ново научно откритие.В началото си мислех,колко са наивни само,но с годините разбрах,че не е така.Сега съм убедена,че за да се оправи България трябва първо да се промени мисленето на хората,но нямам идея как да стане това,след като тук  за един сериал толкова хора се люлеят от единия край до другия и при първия слух веднага се предлагат поне няколко ужасни варианта.А това е само филм.В един филм момента на изненадата е творчески способ,който понякога се използва много умело,а понякога не дотам успешно.Ние вече изгледахме почти целия сериал.Дадоха ни се подсказки и продължават да ни се дават.Разбрахме,че филмът има кауза.Казаха ни,че краят ще е великолепен.Виждаме със собствените си очи накъде вървят нещата.Е,питам аз ,защо при изброените факти отново се втурвате да търсите лоши финали
Разбира се ,че докрая остават още серии,макар и не много.Разбира се,че не може да е всичко цветя и рози,но на нас ни показаха една голяма любов,любов,която и на самите нас въздейства.Няма нищо по-силно от любовта,каквото и да се случи героите ще се справят и няма място за черни мисли.Нека да оставим сценаристките малко да ни изненадат,ако трябва и с малко екшън.Това им е работата,а и за нас ще има материал за размисли,че в момента всичко вече е изговорено.Повтаряме се до незнам каква степен и не вярвам,че това се дължи само на факта,че някои не четат написаното преди тях.
Нека се насладим на това,което ще ни поднесат следващите серии,Аз силно вярвам,че ще са хубави.Никой няма интерес да развали края на филма.
Чудех се дали да ви пиша изобщо този пост,но вече я свърших тази работа.Почвайте с доматите,но това е моето мнение.

Димони, страхотна, както винаги! Адмирации за поста ти Аз и други обяснения имам защо българите реагират така, но няма смисъл да пиша по този въпрос. Поста ти обаче е много добър!   bouquet

# 463
  • В Града на Липите
Спиритче много трудно това с неочакваното  newsm78 То остана ли необсъдено нещо? Преди малко прочетох в руския сайт, че са върнали Кристин на сцената, феновете естествено.
За мен най-неочакваното ще е Мука да се очовечи, да се поправи и да поиска прошка от Фати за всичко, което й причини. Аз лично, се съмнявам, че това е възможно и за това за мен ще е супер неочаквано.
Напоследък се чудя, дали на Перихан няма да й дожалее за Селим и да даде пари на Айче да го измъкне в Америка. Макар че, едва ли. Изглеждаше ми категорична в решението си той да си изтърпи наказанието.
И прошката на Фатмагюл нещо се забави...

# 464
Марта  Hug Мукадес е най- колоритния образ и си заслужава клипчето Peace

Общи условия

Активация на акаунт