Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 009
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • Разград
Номинации за най-добър сериал - 2012 - http://www.haberuni.com/2012/05/2012-en-iyi-dizi-adaylari/
Номинации за най-добра актриса през 2012 г.  - http://www.haberuni.com/2012/05/2012-en-iyi-kadin-oyuncu-adaylari/
Номинации за най-добър актьор през 2012 г.  - http://www.haberuni.com/2012/05/2012-en-iyi-erkek-oyuncu-adaylari/

# 361
Момичета,лошото щяло да дойде от страна на Фатмето.

Еееее,сега нищо не казаха.Ужас!Как ще чакаме до 75 епизод,не знам?Голям удар ни готвят при това затишие.

# 362
   Еееее,сега нищо не казаха.Ужас!Как ще чакаме до 75 епизод,не знам?Голям удар ни готвят при това затишие.

Fatmagul`un Sucu Ne?
Това заглавие ми е като трън в петата от самото начало.  Mr. Green Ще се притеснявам до самия край.  Praynig  Praynig Praynig

bebo_sn
, + 1  newsm10

# 363
  • Sofia, Bulgaria

Как да разбираме "Лошото ще дойде от страна на Фатмето - на нея ще й се случи нещо или тя ще направо нещо лошо .... ???

# 364
# 365
  • Пловдив
Аз тъкмо мислех да предложа Круела за ролята на Хилал  Thinking
Че Cruela,като си махне капелата и с Хилал са като две капки боза,иначе става,идеята е добра

Защо ли си мисля, че zlatinag ме предлага не поради физическа прилика, а заради други качества?!  Thinking

smile3521 smile3521 Ти цялата си само качества , джанъм А най- хубавото е ,че си лееееекинко комерсиална ,та става и диалог

Малчева, мен да не ме забравиш  Hug

Момичета, не си разваляйте настроението да ги мислим от сега лошите неща  Peace Всички сме наясно, че няма да са само целувки и милувки до края, но сега ни предстои най- хубавият епизод, нека му се насладим напълно!

# 366
Е нееее.....абе явно не напразно името на филма е "Каква е вината на Фетмагюл"  Confused

# 367
  • Враца

Ама това изобщо не ми звучи като дъъъълъг и хуууубав финал! Аман вече! Weary Weary

# 368
  • София
Ееее, и сега как да се радваме на 74 епизод,като знаем че следва нещо неприятно.
И предната подсказка беше:
"първата брачна нощ отминава, а после какво следва???"
Сякаш лошото оттам ще дойде.

# 369
А най- хубавото е ,че си лееееекинко комерсиална ,та става и диалог

Вах, "лееееекинко"?!?! Какво пиеш?

# 370
  • В Града на Липите
Не знам защо въобще се учудвате.  newsm78
То си беше ясно, че до края няма всичко да е цветя и рози. Не забравяйте афинитета на Е и М към сладкокиселия сос.
Съвсем нормално е да създадат напрежение, да вмъкнат интрига/това е другото име на Мука, а и имаше подсказка за нея, че ще се вихри/.
На финала всичко ще е ок. Да редят блатовете сега, а накрая просто да поставят глазурата. И колкото по пищтна, по-добре.

# 371
  • Разград

# 372

Как да разбираме "Лошото ще дойде от страна на Фатмето - на нея ще й се случи нещо или тя ще направо нещо лошо .... ???

Една моя приятелка, която следи сериала от миналата година по канал Д и ме запали всъщност по него, има теория за финала - Фатмагюл, вече взела живота си в ръце, спечелила делото и занимаваща се с благотворителна организация, която защитава момичета като нея, решава, че няма нужда от мъж до себе си и може да е достатъчно силна и сама и се разделя с керим.
На мен не ми се иска да е така, но ..... ще видим на 21/6. Дано не ни остане горчив вкус в устите.

# 373

Привет момичета, това привлече вниманието ми и реших да сляза малко от балкона, къде по-точно го прочетохте това? newsm78 Като подсказка ли да го разбираме или.... (надявам се да е лъжа, силно се надявам, макар да знам, че сценаристките.. няма да ни оставят да се радваме дълго..)

# 374
Злати,ако сутринта ти е било горещо,не зная след малко какво ще ти е....  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт