Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 46 176
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • Разград

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 19:17 от vania_e

# 436
  • Пловдив
Марта, поздравления и от мен за клипчето Това не е ли предишното клипче , но допълнено с танца  newsm78

Малчева,ах Малчева , не горещо джанъм, направо ми пареше  Wink Embarassed Embarassed Hug

# 437
# 438
Марта,на мен освен,че ми стана много смешно,ми се и дотанцува от тази музичка Joy Joy JoyБеше казала,че е руска песен PeaceМоля те,сложи линк на песента Hug

Скрит текст:

# 439
Аз мисля, че Малчева трябва да пусне и тук репортажа. Толкова е нежен....Който не иска да чете, да прескочи поста й....

# 440
Марта,благодаря Hug Hug HugТая Верка Сердючка е голям майтап Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 441
Аз мисля, че Малчева трябва да пусне и тук репортажа. Толкова е нежен....Който не иска да чете, да прескочи поста й....

Мариа,аз ако го пусна тук,ще има недоволни! казах ви,който иска да чете такива неща-моля да заповяда на лични! Тук не става! Бъркаме сюжета на филма!  Peace
Който има нужда от такива репортажи,там ще ме открие,тук "пазя поведение"!
Златинаг,следващия път,не ще ти е горещо и ще ти пари,ами студен душ ще вземеш!  Peace Peace Peace

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 19:52 от mal4eva1984

# 442
  • Разград

# 443
Щом си падате по руска музика,ето малко да се развеселите с една песен!
Скрит текст:

# 444
  • Разград

# 445
Да ви кажа се замислих над думите, че лошото щяло да дойде от Фатмето. Според мен когато разбере, че са фитнали Мусти, "лошото" ще бъде нейната реакция. Лошо за Керим де. Според мен ще ревне и ще почне да го оплаква. А това би вбесило К до крайност и може би тогава ще я подкара как не го е забравила и още мисли за него, и за писмата да я подпука....Та не мисля, че някой ще пострада физически  Peace

# 446
Щом си падате по руска музика,ето малко да се развеселите с една песен!
Скрит текст:

Благодаря, честно казано понякога руските песни ми липсват именно заради ритъма и настроението което създават !

# 447
Да ви кажа се замислих над думите, че лошото щяло да дойде от Фатмето. Според мен когато разбере, че са фитнали Мусти, "лошото" ще бъде нейната реакция. Лошо за Керим де. Според мен ще ревне и ще почне да го оплаква. А това би вбесило К до крайност и може би тогава ще я подкара как не го е забравила и още мисли за него, и за писмата да я подпука....Та не мисля, че някой ще пострада физически  Peace
Това откъде излезе  - аз днес докато качвах клипа в ютуб явно съм била само телом тука. Кой го предполага или е подсказка?

# 448
Малчева искам и аз репортажа,ако не е много нахално,моля   Praynig

# 449
Марта, поздравления и от мен за клипчето Това не е ли предишното клипче , но допълнено с танца  newsm78

Същото е, но го редактирах за да вмъкна някои съществени събития от последния епизод.

Общи условия

Активация на акаунт