Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 46 796
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Марта_49 страхотна МУКАДЕСА

Не знам защо филма е Каква е вината на Фатмагюл?но ако беше Каква не е вината на Мукадес?по-бързо щях да си отговоря.А сега тъна в размисли....и страсти.

# 421
Евалла за Мукадеситата, Мартичко!  Joy Joy Joy  bouquet  bouquet  bouquet

# 422
  • софия
Бебо,-  Peace
Боровинче
-  малко излишен съспенс / при Ляле/ Hug

ще се изям от яд....клипчето на Марта ще гледам по късна доба...уфффф, ама само като ви "слушам" знам си че е супер.... Joy

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 18:22 от freespirit

# 423
freespirit,и аз не мога да го изгледам целия в момента,нета ми заби на 2-рата минута и това беше...
Довечера ще му се насладя...  Party Party Party

# 424
  • Варна
Супер Мукаддес!!!
.....или по-скоро Есра  bouquet за хубавия клип   bouquet

# 425
Извинявайте,че се намесвам ни в клин,ни в ръкав,но какво стана с уроците по турски?

Димони разговорник си поръча,другите нищо не казват?  newsm78

# 426
Извинявайте,че се намесвам ни в клин,ни в ръкав,но какво стана с уроците по турски?

Аз още с българския се мъча да се оправя ...турския по нататък

# 427
Българският е ненаучваем! Peace

# 428
Аз ще се огранича със сръбския от съседските,че турския ще ми дойде трудничък...

# 429
   Аз не си обяснявам защо свързваме неочакваните неща с негативно  newsm78 ?  Те хората са си го казали -великолепен, дълъг, неочакван, но хубав финал!  Най, най - нелогичното нещо, което може да се случи е да разделят по някаква причина ФиК, особено след като ги ожениха истински и са вече мъж и жена в пълния смисъл на думата. Имаше толкова много подсказки за хубавото им бъдеще, толкова обещания си изрекоха, толкова ясно ни показаха, че не могат един без друг, на глас пред всички казаха и показаха любовта си... Изстрадаха и си заслужиха щастието. Най - много да се окаже вярно, че муки ще им направи някоя мръсотия. Сигурно и заради това бавят историята с писмата. Аз пък помня нещо, което Керим каза : "Докато единия от нас с мустафа не умре това няма да свърши" е, може д се успокои скоро.  
   Неочакваното може да дойде от много страни, да бъде в много аспекти. Наистина ще се изненадам, ако онези двамцата си признаят накрая за изнасилването, достатъчно изненадващо ще е и Дениз да реши да остане в Турция и да се омъжи за Емре... Има много изненадващи неща, които могат да се окажат позитивни. Не вярвам да си променят концепцията и посланието в последните епизоди.
   Те искаха да ни покажат и ни показаха дългият път  на възстановяването, който може да бъде извървян от всяка жена жертва на насилие и подкрепата, която трябва да получи от близки и общество. Показаха  ни как мъжът до нея трябва да я обича, почита и да бъде толерантен с нея. Керим нито за миг не повдигна въпроса, че и други са били с жена му преди него, напротив той твърди, че тя е чиста... а тя е  такава, още повече в неговите очи.  И двамата преживяха не малко лоши неща, имат право да бъдат щастливи, а неговото щастие е с Фатмагюл, нейното щастие е с Керим. В Бодрум си обещаха да не се оставят никога повече, а Аблата каза на Фг, че вече никой не може да ги раздели.  Мислете в тази посока и ще видите, че е по - хубаво и по - лесно  Hug     bouquet      Peace

# 430
Марта,на мен освен,че ми стана много смешно,ми се и дотанцува от тази музичка Joy Joy JoyБеше казала,че е руска песен PeaceМоля те,сложи линк на песента Hug

П.п.Миленка,то от много гледане вече взехме и да поразбирваме Wink.
Славенко,пак съм се разсеяла!Жива и здрава да си!Наистина няма нищо по-ценно от здравето!Целувки от мен!  love001  love001  love001

# 431
аз мисля, че и К и Ф много се обичат и  едва ли ще се разделят и ще решат да трънат сами по своя път - то се обезсмисля целия филм - тъпо ще е - няма да е това мисля. Може пък, имаше подхвърлено , че Асу умира - напрежението да дойде оттам, че Ф ще иска да гледа детето й, което е и на Мустафа и на К това да не му хареса .... много варианти има .... но чак пък да решат , че не се обичат ?????

# 432
  • Стара Загора
KStew,действаш ми успокояващо,аз не че съм се притеснила,но си прочетох мислите в твоя пост!!!

# 433
# 434
KStew - и аз така се опитвам да се успокоя. Дори си мисля, че не бих искала вече и никакви подсказки да чувам за това какво ще стане до края. По - добре наистина да съм изненадана, отколкото да тръпна и вехна при всяка неприятна подсказка.

Общи условия

Активация на акаунт