Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 024
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
# 406
моля подсетете ме..: изпуснахх ли нещо при Ляле, там всичко ясно ли е вече, има ли какво да се разкрива още????
Ляле си взе фирмата от Яшаран или по-точно я продаде на някой. В последния еп. даже Мюнир и Решат коментираха, че няма как да оспорят договора и е свършено с тях. Ляле ги съсипа, това и целеше, мъжът й почина и тя вече няма какво да прави с Яшаранови, отмъщението й е изпълнено.
Отонсно подсказките за финала:
* люлката в двора на новата къща, когато я гледаха за първи път.
Между другото аз не съм убедена, че този двор беше техния, понеже има много къщи една до друга там, предполагам че това е била някаква друга къща и зад нея са видели тяхната, нита пък тяхната е на пътя.
* Хаджер и молбата към ФГ да се грижи за детето й
тук също ме човърка и не ми се вярва да излезе истина.
* спомените на Ердоан за баща му
За друго не се сещам в момента и поне тези предполагам са подсказките

# 407
Четох,четох,по едно време ми потънаха гемиите като прочетох,че 75 серия ще стане нещо лошо,после се смях,после пак увесих нос.....и накрая Боровинчето ми върна усмивката Heart Eyes
За всички репортажи,снимки,анализи,духовити постове-огромно благодаря на момичетата Hug
Да ви е сладко!Да се почерпим просто така Hug

# 408
  • софия
Бебо - мерси..., но не разбрах предисторията, какво беше станало преди със съпруга и, и за познанството и с Ендер.....там очаквах нещо по-завързано.....
за добавените подсказки -  Peace

уфффф, ама нищо неочаквано не виждам....., откъде ли ще изскочи зайчето newsm78

Детелинка - wavey заето момиче.. Hug

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 17:30 от freespirit

# 409
Хубавата и слънчева сряда вече „почти” е към привършване / все е било да имам любим ден от седмицата/ но това да е четвъртък е просто прецедент.

Всичко каквото можеше да бъде обсъдено и огледано от  всички възможни страни, ъгли, точки и прочие геометрични понятия е направено.
Тоалетите са приготвени.

Репортерката /Агент 007 с кодово име Малчева / е готова да предава на живо от „горещата точка”  демек от мястото на събитието.

Освен да чакаме търпеливо да стане утре 21 часа, можем и да се забавляваме. Така ще уплътним приятно времето.

От мен – преработен специално  и включващ  едни най-горещите  и култови изпълнения  на  „неподражаемата   и уникално  непоносима” ,  всичко виждащата  и чуваща МУКАДЕСИТА.
Приятно гледане.

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 17:41 от Марта_49

# 410
  • Варна
Привет , мили момичета   Hug

Виждам,че настроенията са се люшкали на двата полюса.Дали сте всичко
от себе си да заредите и нас с настроение,много нова информация и нови творения за което   bouquet  bouquet  bouquet

За финала аз не се безпокоя - от подсказките,които официално пуснаха е ясно,че края е хубав,само това неочакван е смущаващо,но след всичко,което досега сътвориха Е и М,вече им вярвам безрезервно.Няма как да ни изненадат с нещо лошо,твърде последователни са в това,което са почнали да ни убеждават.И много важно според мен,да не забравяме финала на първоизточника-остават заедно и се показват пред обществото/на мегдана в селото/.Тук по скоро в някое ТВ предаване?-може би.
А двете сценаристки пак ще го кажа за мен са почти гениални/ще изчакам утрешния епизод и ако е по-хубав от 73,махам почти  /.Като за сериал с 80 серии,сценария даже е с много малко издънки.
Затова съобщението,че няма да пишат нов сценарий не ми хареса.Надявах се да напишат нещо още по-добро и наш Е в главната роля.Щото искаме само възходящо развитие за него,а без хубав сценарий ми се струва не става.

# 411
Марта,аз си предавам от мястото на събитието,ама скришно.... че иначе ще има сеч из темата ...
И понеже много червени точки щяха да се получат,репортажите са само на лични... за да не спамим темата...  bouquet
Отивам да гледам клипчета(разбира се,ако интернета ми благоволи да се задейства)...

# 412
Цял ден ви гоня, накрая ви изчетох! Страхотни сценарии прочетох! Хриси, Славенка   bouquet Не си спомням кой беше публикувал сценария фенката от другия форум, но и той много ми хареса. "На финалната права си, момче!"  Mr. Green

Славенка, бъди здрава! Успех!

Хриси, твоите розови чехли ме подсетиха:
Скрит текст:
Като бях бременна, точно като теб нагласена, натъкмена излизам и хващам такси. На центъра на гр. Плевен констатирам, че съм излязла по джапанки, тези от 1,1.50. Но бях твърде далече о вкъщи, за да се върна. Но пък си купих нови чехли.

# 413

# 414

След първата целувка Той çok mutlu  #Silly Тя çok şaşırdım #Crazy

# 415

Joy Joy Joy JoyСупер е  Hug

# 416
 Марта_49,тази Мукадесита ... евала  newsm10,чак на мен ми заигра под лъжичката  hahaha

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 18:08 от Slawena

# 417
Бебо - мерси..., но не разбрах предисторията, какво беше станало преди със съпруга и, и за познанството и с Ендер.....там очаквах нещо по-завързано.....
Какво по-завързано от това да съсипе "великите Яшаран" и да ги остави без пари - банкрутирали. Както каза Фахретин : Ти си това, което имаш в джоба /поне по спомен цитирам при срещата им във фирмата с Решат/.
Та Ляле е бивша съученичка на Ендер и тя можеше да я издаде и да провал плана й да съсипе Решат. Дотогава не знаехме, че Ляле е "на страната на добрите", поне аз не знаех. Видно от всичко се опитваше да им помогне с проекта с вятърните мелници, но е кроила план за отмъщение. Съпругът на Ляле - Сезгин, е бил заможен и си е мислел, че е съдружник на Решат преди 8 години, но Решат му изиграва номер и го оставя без пари. Тогава той получава мозъчен кръвоизлив и остава в будна кома, а Ляле започва да крои план за отмъщение . Затова си мисля, че там вече всичко е приключило.

# 418
Марта, клипчето е супер. Беля си картофи и си се смея сама. Уникални моменти си уловила Simple Smile

Joy  Joy  Joy   Joy  Joy  Joy  Joy

# 419
  • Стара Загора
Марта Hug,много се смях с" МУКАДЕСИТА" !Супер е клипчето!А прави ми впечатление,че танца на нашата убавица отива на всякаква музика Laughing!И като видях кадъра с Мука на двете врати се сещам,че и аз така някой път-хем във форума,хем на децата и милото да обърна внимание .... ooooh!много е сложна на два стана да тъчеш Grinning!
  Спиритче Hug, за Лале  bebo_sn  ти е писала.И на мен там нещата ми останаха малко незавършени,но едва ли ще дадат нещо повече.Виж за подсказки за сладурите  и бъдещето им виждам много:
Скрит текст:
Когато държат Елиф и се гледат.Когато видяха възрастните хора в "Кухнята". Кошарката на Лодос.Албумът подарък и думите на Фатмагюл,че иска да остареят заедно.Червената и синя лампички като  сватбена украса над входа на къщата на Кадир в 74 еп.,точно пред тях над главите на младоженците са с една синя панделка посредата-ей това ми извади очите  онази нощ Grinning.Знам това не е изненадващо за финал за нас-да имат деца и да ги дадат щастливи след години,но за Едже и Мелек,предвид последните продукции,това ще е неочаквано,така мисля аз.

Общи условия

Активация на акаунт