Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 047
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Аз пък си мисля,че нищо лошо няма да се случи между тях двамата.То иначе защо я готвиха тая сватба 5 серии,за да се спука като балон накрая ли?Не ми се вярва.По скоро лошото ще дойде отвън,но върху кого ще рефлектира-там е въпроса.Керим е избухлив и ако разбере след сватбата за Мустафа-няма да могат да го спрат.Тогава да не направи някоя глупост.А Фатмето не ми се ще да я стрелят,то малко ли й беше в началото и тъкмо се изправи на крака....За Хаджер обсъждахме вариантите,но Мука я позабравихме 2 дена,а тя е НЕПРЕДВИДИМА
   Ако я погнат за писмата....ще ги надроби някакви.

# 391
Аз мисля ,че ако Хаджер умре/да не бъде/и Ф обещае да гледа детето на Мустафа , Керим  колкото и да  я обича не би го приел.Това означава цял живот да живее с Мустафа.

# 392
  • София
Добре ,няколко от вас пишат днес,че са се замислили върху заглавието "Каква е вината на ФГ",нещо конкретно ли имате превдид???? newsm78
За мен заглавието си е реторичен въпрос.

# 393
  • софия
Ами да, и аз се чудех,как ще запълнят толкова серии с оставащите събития, и ето,измислиха го.
Но аз нещо много навътре приех всичко.Много страшно ми прозвуча така директно написано.

ananova,имам няколко познати,привърженички на същата теория. Според тях,най-логичното нещо било Фг и Керим да установят,че не са един за друг и да разберат,че никога няма да бъдат щастливи заедно.Да продължат смело напред,стъпили на краката си и двамата-хубав и неочакван финал.Хубав,ама не и за мен  Confused.

ееее,  ама тоя сценарий не е нов...

а и това дето ни го подхвърлиха, че и Берен и Енгин били изненадани от финала, вече питах веднъж....нали пишат две серии напред.... newsm78 нещо не разбирам - знаят вече какъв е финала ли???

Ананова - Бешикташ / Галатасарай  много ме разсмя Joy

п.п  е хайде сега - все Муки да е виновна....
аз пък си мисля с тия неочаквани неочакваници.... нито Мукадес , нито Мустафа, нито Хаджер....- нищо ново няма да е..., да не излезе нещо от селото, нещо от миналото - ама нещо съвсем пък латино да стане????
загуби ми се историята на Ляле...какво всъщност беше всичко това....

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 16:27 от freespirit

# 394
  • София
freespirit ,исках да кажа,че има хора,които  вярват и виждат не само логика в този финал,а и го намират за хубав,защото е реален.Или по друг начин казано,те смятат че така е редно и трябва така да свърши филма.А дали така ще свърши е друг въпрос.Аз съвсем не съм на това мнение.

п.п.Момичета ,за бой съм,ще тичам по задачи.
Чао засега от мен! Hug

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 16:38 от Л_Дани

# 395
Аз обвинявам те обвинявам Fatmagül'ün 74.Bölüm 2.Fragmanı 74.Bölüm2.Fragmanı YayınlanmayacakFatmagül'ün YayınlanmayacakSevilen серия ... Серията няма да бъде публикуван 2.fragmanı 74.bölümünün Fatmagül'ün ECE престъпност писател очаква dizisininmerakla Yörenç Twitter каза: "Какво за престъпление Pratigya 74 секунди ремарке за секцията няма скъпи приятели, ние решихме, че ние се движим koymamayakarar, пропусна част от утре. много разстроена, казвам сега. ", той обяви, фрагмент ще бъде публикуван.

(Щастие ohhhhhhhhhhh излъчва)

чичко Гугъл ме стресира

# 396
Хриси, тук ще съм, къде да съм. Само, че нали знаете не гарантирам за преводите, пък то да си кажа се съмнявам, че ще има много за превод. Зорито знае повече от мен, надявам се и  алианс130 да помага  Wink
Ако това е вярно /за Фатмето, че ще дойде от нея/ е, че сега ще се обърнат нещата с доверието. Предполагам, че нещата с писмата ще се разберат и ще стане една фурия и към Мукито и към Керим. Сега тя ще се почувства предадена и ми се струва, че съмнението ще я обземе. Ще почне да пита Керим защо не й е казал, защо се е усъмнил в нея и такива неща, поне предполагам. Не вярвам нещо да й се случи, дали куршум, дали болест, защото тя изстрада много и физически и психически, затова е време да я видим вече с "вдигната глава" и невредима.
Като казвате каква е вината на ФГ си спомних във втори еп., когат Мука отива при нея в болницата и почва да се вайка, Мерием й казва, че момичето няма вина, а Мука казва тя много добре си знае каква е вината й. Това ми се е запечатало, но и аз като Л-Дани мисля, че заглавието е реторичен въпрос.

# 397
  • София

Малчева
Скрит текст:
ама тогава искам от теб един репортаж +18 специално за мен на лични  с подробностите !Аз не,че няма да си ги представя,ама ти ги описваш толкова цветущо,че ......
и аз мн.ти се радвам Hug!!!
Ок Малчева,ще чакам в петък включване на лични  love001!

и аз ... това което ми писа на лични задоволява до някъде любопитството ми , но искам по розова серия  Wink

# 398
  • Разград
next season I will only write Kuzey Guney.. but I'm sure Ay Yapim will continue to work with Engin Akyurek.
Ece Yörenç Twitter

През следващия сезон ще пише само Кузей, но е сигурно че Ay Yapim ще работи с Енгин.

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 16:58 от vania_e

# 399

Малчева
Скрит текст:
ама тогава искам от теб един репортаж +18 специално за мен на лични  с подробностите !Аз не,че няма да си ги представя,ама ти ги описваш толкова цветущо,че ......
и аз мн.ти се радвам Hug!!!
Ок Малчева,ще чакам в петък включване на лични  love001!

и аз ... това което ми писа на лични задоволява до някъде любопитството ми , но искам по розова серия  Wink
Добре,в петък-повече,че днес много ме разсейваха...  Peace Peace Peace Peace

# 400
  • Стара Загора
Момичета,досега рових назад в темите,за да ви намеря и копна инфото за финала на КВФ.Успях и ви копвам в спойлер трите коментара на наши момичета -общо взето едно и също,но има и допълващи неща.Успокойте се за финала и прочетете инфото:
Скрит текст:
1.Един от админите на ЕА Хайран сайфасъ (доствоверно инфо е):
"Приятели, оставете подсказките, имам хубава новина за вас. Чака ни един доста дълъг и великолепен финал, бъдете готови. Прави сте, че има и слаби моменти в сериала, но финалът наистина ще бъде с изненадващи и неочаквани събития. Искам да ви привлека вниманието за съобщенията, които ще се дават постепенно за сериала през идните седммици. Обърнете внимание на тези съобщения. Те могат да ви помогнат да си представите финала. Задава се един изненадващ край.
Като казвам изненадващ край, не си мислете за нещо лошо, както обикновено. Това искам специално да го отбележа."
*********************************************************************************
2Някои  сайтове и вестници са публикували интервю на режисьорката Сарал. До финала остават около 15 епизода. Съдът е на 14 юни, решението ще е в последния епизод.  След това ще се покаже живота на Фатмагюл и Керим след делото. Керим няма да влезе в затвора. Престъпниците ще получат справедлива присъда. Финалът ще бъде силен и неочакван. Екипът работел за това краят да е добър и щастлив.
Сватба щяло да има след три епизода. Т.е. няма да бъде на финала.
**********************************************************************************
3Добри новини! Финалът на сезона ще е дълъг и страхотен, подгответе се!
Зная, че напоследък има известна неудовлетвореност от сериала, но финалът наистина ще е изненадващ, ще видим много неочаквани неща.
Внимавайте в следващите епизоди. Ще започнат да ни дават малки знаци. Тези знаци ще са полезни за зрителите да започнат да мислят как ще свърши сезона... предстои изненадващ финал.
Моля ви, това не означава да започвате да мислите негативно за финала... мислете позитивно!

# 401
Да, много често си мисля върху това - каква аджеба е вината на  Фатмагюл, но за мен още по стряскащо е "Пепел от рози". Не става въпрос за цвят, като цвят много го харесвам, но пепел от рози...Баба ми пее една песен-стара градска песен- " раздялата, уви , дойде, без причина, без думичка една, ... и нищо не остана, остана пепелта, същинска пепел от цигара".И както казва племенницата ми сама " се вкарвам в некъв филм". newsm78

# 402
Момичета,досега рових назад в темите,за да ви намеря и копна инфото за финала на КВФ.Успях и ви копвам в спойлер трите коментара на наши момичета -общо взето едно и също,но има и допълващи неща.Успокойте се за финала и прочетете инфото:
Скрит текст:
1.Един от админите на ЕА Хайран сайфасъ (доствоверно инфо е):
"Приятели, оставете подсказките, имам хубава новина за вас. Чака ни един доста дълъг и великолепен финал, бъдете готови. Прави сте, че има и слаби моменти в сериала, но финалът наистина ще бъде с изненадващи и неочаквани събития. Искам да ви привлека вниманието за съобщенията, които ще се дават постепенно за сериала през идните седммици. Обърнете внимание на тези съобщения. Те могат да ви помогнат да си представите финала. Задава се един изненадващ край.
Като казвам изненадващ край, не си мислете за нещо лошо, както обикновено. Това искам
специално да го отбележа."
*********************************************************************************
2Някои  сайтове и вестници са публикували интервю на режисьорката Сарал. До финала остават около 15 епизода. Съдът е на 14 юни, решението ще е в последния епизод.  След това ще се покаже живота на Фатмагюл и Керим след делото. Керим няма да влезе в затвора. Престъпниците ще получат справедлива присъда. Финалът ще бъде силен и неочакван. Екипът работел за това краят да е добър и щастлив.
Сватба щяло да има след три епизода. Т.е. няма да бъде на финала.
**********************************************************************************
3Добри новини! Финалът на сезона ще е дълъг и страхотен, подгответе се!
Зная, че напоследък има известна неудовлетвореност от сериала, но финалът наистина ще е изненадващ, ще видим много неочаквани неща.
Внимавайте в следващите епизоди. Ще започнат да ни дават малки знаци. Тези знаци ще са полезни за зрителите да започнат да мислят как ще свърши сезона... предстои изненадващ финал.
Моля ви, това не означава да започвате да мислите негативно за финала... мислете позитивно!
yes
Благодаря ! Имах нужда от лъч светлина и позитивизъм ,че пак ме обзеха черни мисли      

# 403
  • Разград
Engin Akyurek Bulgarian Fans
След Едже Йоренч и Берен Саат направи коментар за случката с чая."Такова нещо е напълно не възможно,заради един разлят чай,може ли да се прави скандал?С Енгин сме тръгнали от едно състезание,от 8 години сме приятели.Защо да се караме,заради един чай,смешно е,много смешно!"След това потвърди,че с Енгин са приятели,и ще си останат такива!
Ayaklı Gazete Magazin Haberleri

# 404
  • софия
Дани - аз те разбрах. До някъде и аз мислех за такъв финал, но той всъщност не е логичен, защото Фати и Керим са един за друг...., просто си мислех, малко в техен стил ,да не залитнат към драмата... но сега не се опасявам от това...
Боровинче -  Heart Eyes
не съм уловила нищо от подсказките, което да ме води към нещо неочаквано.....освен думите на Мерием, че ще пише на Незнам си кой, за историята на Фати..., и думте на Фати за отношението на съседите...

моля подсетете ме..: изпуснахх ли нещо при Ляле, там всичко ясно ли е вече, има ли какво да се разкрива още????

п.п. Малчева много е нежно!!! Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 17:05 от freespirit

Общи условия

Активация на акаунт