Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 057
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Бях писала вече, но ще се повторя, че облаците май се сгъстяват. И Керим, и Мустафа сънуваха Фатмагюл простреляна. Всъщност Керим сънува, а Мустафа имаше видения, когато беше ранен. Едва ли е било просто така.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 376
Ананова ,е това вече е неочакван финал, но дори и за Е и М е твърде хард.
Беше ни горещо -а сега ледееен душ.
Това че чакахме нещо гадничко беше ясно,аз го свързвам винаги с Мукадес .Сега малко двуяка подсказка." Лошото що дойде от Фатма" . newsm78.От нея или за нея -сигурно в петък Мехчул ще ни намекне

# 377
Момичета,лошото щяло да дойде от страна на Фатмето.

Какво по лошо Фатма на сутринта след сватбата да каже "Сакън Керим не пипай,не става..." Thinking

Не може еуфорията от статбата,която ни държи вече втора седмица да не завърши с някой студен душ за нас романтичните зрители Rolling Eyes

# 378
  • В Града на Липите
Бях писала вече, но ще се повторя, че облаците май се сгъстяват. И Керим, и Мустафа сънуваха Фатмагюл простреляна. Всъщност Керим сънува, а Мустафа имаше видения, когато беше ранен. Едва ли е било просто така.  ooooh! ooooh! ooooh!

От около месец съм подготвена за този сценарий и вече съм го приела дори и да ни го сервират. Хубавото е, че до финала има още цели 6 серии след утрешната и ще има достатъчно време всичко да се оправи.
Надявам се да ни го спестят, на мен лично ще ми заприлича на латиносапунка. Достатъчно се стреляха и висяха по болници, ама кой ме пита мен.  ooooh!

# 379
# 380
  • Пловдив
А най- хубавото е ,че си лееееекинко комерсиална ,та става и диалог

Вах, "лееееекинко"?!?! Какво пиеш?

Всичко , ама по малко  Laughing

Айдаааа, всички се притеснихте  ooooh! Успокойте се бе, сватба ни чака утре  Hug

# 381
Хрис ,съгласна съм ,че твърде предвидимо и даже скучновато ще стане ако и Фатмето прекара 2- 3 серии м/у живота и смъртта .Вече ще прилича на пълнеж. newsm78

# 382
  • София
Ами да, и аз се чудех,как ще запълнят толкова серии с оставащите събития, и ето,измислиха го.
Но аз нещо много навътре приех всичко.Много страшно ми прозвуча така директно написано.

ananova,имам няколко познати,привърженички на същата теория. Според тях,най-логичното нещо било Фг и Керим да установят,че не са един за друг и да разберат,че никога няма да бъдат щастливи заедно.Да продължат смело напред,стъпили на краката си и двамата-хубав и неочакван финал.Хубав,ама не и за мен  Confused.

# 383
  • Sofia, Bulgaria
Момичета,лошото щяло да дойде от страна на Фатмето.

Еееее,сега нищо не казаха.Ужас!Как ще чакаме до 75 епизод,не знам?Голям удар ни готвят при това затишие.

Как да разбираме "Лошото ще дойде от страна на Фатмето - на нея ще й се случи нещо или тя ще направо нещо лошо .... ???

Една моя приятелка, която следи сериала от миналата година по канал Д и ме запали всъщност по него, има теория за финала ......................

момичета, това не е подсказка, а теория на една от зрителките - споко, че в първия момент и аз се шашнах здраво. Все пак аз мисля, че нищо лошо няма да дойде от страна на Фатмето  - може да има още някой моменти на напрежение, но накрая  всичко ще е ок

# 384
  • Стара Загора
Спокойно бе момичета-каквото и да става ще мине бързо,нали остават 6 серии до финала!Оставете черните мисли и се стягайте за сватбата.
Мука сигурно пак ще ги надроби някакви и оттам ще създаде напрежение,но после нещата ще се наредят!Наистина ще бъде много жестоко,ако разболеят Фатмагюл или нещо друго лошо и се случи,но  тя е главната героиня и бързо ще я излекуват,ако има такова развитие!Няма да се раздели с Керим,защото това не е щастливия финал и двамата ще са си живи и здрави и на 21.06  вс.ще завърши добре,както очакваме ние,нали ни обещаха щастлив финал!

# 385
  • В Града на Липите
Чао дами, до довечера.  Hug
Скрит текст:
Отлитам на среща с приятелки. Определено имам нужда от линка на Круела, че сутринта се понесох нагласена с най-новата си рокля, ондулирана като Мукадес и с розовите си пантофи.
Осъзнах се, като настъпах един по-голям камък пред входа. Не знам кое е ще ме довърши по-бързо, Енгин или ремонта  newsm78

# 386
  • Sofia, Bulgaria
аз мисля, че и К и Ф много се обичат и  едва ли ще се разделят и ще решат да трънат сами по своя път - то се обезсмисля целия филм - тъпо ще е - няма да е това мисля. Може пък, имаше подхвърлено , че Асу умира - напрежението да дойде оттам, че Ф ще иска да гледа детето й, което е и на Мустафа и на К това да не му хареса .... много варианти има .... но чак пък да решат , че не се обичат ?????

# 387
  • Sofia, Bulgaria
 newsm10 newsm10 newsm10
Спокойно бе момичета-каквото и да става ще мине бързо,нали остават 6 серии до финала!Оставете черните мисли и се стягайте за сватбата.
Мука сигурно пак ще ги надроби някакви и оттам ще създаде напрежение,но после нещата ще се наредят!Наистина ще бъде много жестоко,ако разболеят Фатмагюл или нещо друго лошо и се случи,но  тя е главната героиня и бързо ще я излекуват,ако има такова развитие!Няма да се раздели с Керим,защото това не е щастливия финал и двамата ще са си живи и здрави и на 21.06  вс.ще завърши добре,както очакваме ние,нали ни обещаха щастлив финал!

# 388
Здравейте момичета! Не зная дали съм права, но аз мисля, че беше казано - "силен и неочакван край", а не хубав и неочакван. За мен лошото, дето щяло да идва от Фатма - ако има нешо вярно в това, ще е пак за Мустафа. Ако го убият, тя пак ще изпадне в депресия, като след отвличането. Керим ще е тъжен, Мукадес може да скрои пак нещо, а не дай си боже и да се случи  нещо с Хаджер и Фатма да поеме  грижите за бебето. Щом и самите Берен и Енгин са били изненадани от финала... И мен заглавието - "каква е вината на Фатмагюл" ми поставя много въпросителни. Но за сеБе си съм си измислила финала - Фатма е бременна и всичко се забравя, всеки си получава заслуженото. Мукадес или ще направи още някоя беля, или отново ще ги провокира да разберат колко се обичат. Не вярвам да се разделят Керим и Фатма, накрая ще преодолеят и Мустафа. Веднъж завинаги. Колкото за тези , които са "под прикритие" /че не харесват Енгин/ ,аз не съм. Взех да го харесвам, но повече харесвам Керим. Със всеки епизод, все повече.

# 389
  • Разград

Кой е истинския?

Общи условия

Активация на акаунт