Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 009
  • 746
  •   1
Отговори
# 495

Светозара - привет и от мен Hug

freespirit
Оня рейс-фейс-мейс си го ползвам, че много ми се рестартира бгМама-та.
Иначе този филм ще го гледам до края, а вас, тук ще ви чета и ще пиша каквото и да става. Simple Smile
То Четвъртък и без това си е утре.

# 496
Под прикритие исках да го гледам, но така и не го направих, а другите се опитах да гледам, но още на 1-ва- втора серия  се отказах.

Скрит текст:
в къщи ги свалихме и изгледахме на куп, за няколко дни.....
диалозите не дразнят и актьорите са много добри...(с малки изключения)....а и действието е ок, реално, без излишни драми и пресилени кървища ...а и ми хареса как е заснет Peace

Скрит текст:
В такъв случай ще се опитам да го наместя между бг-мама, работа, детето мъжа и Енгин Simple Smile

# 497
  Аз не си обяснявам защо свързваме неочакваните неща с негативно  newsm78 ?  Те хората са си го казали -великолепен, дълъг, неочакван, но хубав финал!  Най, най - нелогичното нещо, което може да се случи е да разделят по някаква причина ФиК, особено след като ги ожениха истински и са вече мъж и жена в пълния смисъл на думата. Имаше толкова много подсказки за хубавото им бъдеще, толкова обещания си изрекоха, толкова ясно ни показаха, че не могат един без друг, на глас пред всички казаха и показаха любовта си... Изстрадаха и си заслужиха щастието. Най - много да се окаже вярно, че муки ще им направи някоя мръсотия. Сигурно и заради това бавят историята с писмата. Аз пък помня нещо, което Керим каза : "Докато единия от нас с мустафа не умре това няма да свърши" е, може д се успокои скоро.  
   Неочакваното може да дойде от много страни, да бъде в много аспекти. Наистина ще се изненадам, ако онези двамцата си признаят накрая за изнасилването, достатъчно изненадващо ще е и Дениз да реши да остане в Турция и да се омъжи за Емре... Има много изненадващи неща, които могат да се окажат позитивни. Не вярвам да си променят концепцията и посланието в последните епизоди.
   Те искаха да ни покажат и ни показаха дългият път  на възстановяването, който може да бъде извървян от всяка жена жертва на насилие и подкрепата, която трябва да получи от близки и общество. Показаха  ни как мъжът до нея трябва да я обича, почита и да бъде толерантен с нея. Керим нито за миг не повдигна въпроса, че и други са били с жена му преди него, напротив той твърди, че тя е чиста... а тя е  такава, още повече в неговите очи.  И двамата преживяха не малко лоши неща, имат право да бъдат щастливи, а неговото щастие е с Фатмагюл, нейното щастие е с Керим. В Бодрум си обещаха да не се оставят никога повече, а Аблата каза на Фг, че вече никой не може да ги раздели.  Мислете в тази посока и ще видите, че е по - хубаво и по - лесно  Hug     bouquet      Peace

KStew Благодаря за този пост. Думите са излишни. Това са и моите мисли. newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 txtloves

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 22:13 от dimana-nova

# 498
  • Варна
момичета имам въпрос и молба към тези ,които са сваляли филма  Praynig

епизод 27 откъде сте го сваляли,аз го свалих от нитро - но по-средата на серията /точно на най-силната сцена/ започва разминаване на звук и картина

има ли разлика в качеството между различните сайтове за сваляне?

моля ако някой има представа да ми отговори!

Бризче за хубавите стихове   bouquet

# 499
  • София
Добър вечер,мили момичета!!!
Славенко,да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват Hug
Хриси,и ти така ми действаш,както и на всички Hug,А синдрома Муки дали е заразен,че напоследък около мен доста хора  май са  с подобни симптоми newsm78 newsm78 newsm78
За кръчмата край Босфора Laughing Laughing Laughing
Благодаря ти и за писмата на децата Peace,а също и за интервюто,което пояснява защо аджеба наШте не го могат!!!
Дани,май има нещо такова за турските и американските артисти,мнооого са добри комшиите Peace
Боровинка,благодаря ти ,че ни припомни хубавите подсказки Hug
Марта,този клип май е фаворита ми,честно,то съм се захласнала да го гледам,хванала си всичко Peace Peace Peace
Бризче,защо все по-рядко се появяваш,липсват ни страхотните ти стихове,които са си направо за учебниците newsm51 newsm51 newsm51

# 500
# 501
Хората,които гледат Пепел от рози по БТВ могат само да се надяват да пуснат втори сезон.Те преди време така пуснаха първи сезон на един друг сериал „Цената на Живота“,а втори сезон йок.Аз го гледах само на турски.Оттогава не обичам да гледам сериали по бг телевизия.То така или иначе с тоя дублаж се прави ампутация.
А за бг сериалите вече съм писала,но Столичани в повече е единственият,който не ме дразни,макар че тая тематика вече ми е чужда.Другите след турска продукция не се гледат.И както някой вече писа,тъжно ми става, че не можем да направим нещо като хората.

# 502
  • Разград
момичета имам въпрос и молба към тези ,които са сваляли филма  Praynig
епизод 27 откъде сте го сваляли,аз го свалих от нитро - но по-средата на серията /точно на най-силната сцена/ започва разминаване на звук и картина
има ли разлика в качеството между различните сайтове за сваляне?
моля ако някой има представа да ми отговори!

От датата, там превода е на друг екип.

# 503
Вижте това:
от Феновете на Берен и Енгин:

След Едже Йоренч и Берен Саат направи коментар за случката с чая."Такова нещо е напълно не възможно,заради един разлят чай,може ли да се прави скандал?С Енгин сме тръгнали от едно състезание,от 8 години сме приятели.Защо да се караме,заради един чай,смешно е,много смешно!"След това потвърди,че с Енгин са приятели,и ще си останат такива!Ayaklı Gazete Magazin Haberleri
--
вижте:

и после:

Какъв е извода:

ДА СЕ УВОЛНИ БРЪСНАРЯ

или снимките да не се бавят токова, че Енгин да брадяса

# 504
Малчева искам и аз репортажа,ако не е много нахално,моля   Praynig
Аз също! Ако може...

# 505
  • В Града на Липите
Димони, сега като спомена Столичаните и си помислих, добре че Мука не може да го гледа. Иначе да е копнала веднага идеята с брома.  Joy Каквато е завистница.
Голям номер щеше да им спретне. Не знам дали успя да гледаш последния епизод.

# 506
  • София
Извън темата съм, но се кефя на Столичани в повече:) Единствения БГ сериал, който гледам с истинско удоволствие!
Сори за спама  Sick, но исках да споделя Simple Smile

+ 1   чакам го и аз с нетърпение ... като четвъртък 21:00 Simple Smile  Peace

Party уф сега прочетох и видях , че не съм единствена  Mr. Green

# 507
Хайде,стига сте се качвали на черешата!
Репортаж Номер 2

Скрит текст:
След невероятната сватба,нашите двама герои се отправят към своята ухаеща на лавандула къща,
всеки умислен,но щастлив.
"Господи,толкова дълго чаках да е моя,дали ще мога да се справя,дали няма да я нараня?"-си мисли той.
"Колко е нежен само,как нежно докосва пръстите ми,зная че не би ме наранил,че ще ме накара да тръпна от удоволствие,както на плажа в Бодрум!"
..............................................................
Таксито спира пред къщата,Керим слиза,подавайки ръка на своята избранница в живота,прегръща я нежно,поглежда я в очите и нежно я целува по нослето.
Тя се усмихва свенливо,поклаща глава в знак на съгласие и той я взима на ръце,понася я през двора към вратата на тяхната къща и отваря вратата...
 Пристъпва тихо в осветената от свещи къща...
Усмихва  се и поглежда въпросително към Фг,а тя му намига с око:"Да,това е част от подаръка ми за теб!"
Внимателно я оставя да стъпи на пода и двамата открехват вратата на спалнята.
 Цялото легло е покрито с розови листенца,а по пода има разпръснати запалени свещи. Керим погалва врата на Фг,навежда се и прокарва устни по  врата й. Тя застива,ръцете й истинктивно се вкопчват в неговата коса,подканящи го за още милувки и нежни ласки.
 Пръстите му се заравят в булото и внимателно го премахват от кока й ,усмивката му става още по-широка,когато пръстите му се заравят в меките вълни на косата ...
Тя се усмихва невинно,помага му да свали сакото си,
а след това и папионката,пръстите й нежно обхващат всеки илик на ризата,слизайки все по-надолу...
Всеки илик се разделя със своето копче,разкривайки нежната кожа на Керим....
......
....
 Фг застива,вперила поглед в своя любим ,а  пръстите й се заиграват с кожата му,търсещи нещо,
което само той може да й даде-насладата от споделения миг.
Той я обръща с гръб към себе си и  нежно сваля ципа на роклята,
обхваща тялото й,устните му проследяват линията на рамената й,следвайки пръстите,
които свалят презрамките на роклята.
Роклята се свлича в краката й,оставяйки я по бельо...
Дъхът на Керим спира,той я прегръща,а сълзи на радост се прокрадват в очите му,обръща я към себе си и застива вперил поглед в нежните й черти
-"Наистина ли го искаш? Знаеш,ако не  искаш,ще спрем до тук..."
Тя го поглежда:
"Искам го!Не зная какво е,но го искам!"....
................
П.П. Хайде аз отивам за студена бира! Че скоро и аз ще искам нещо....
Joy Joy Joy Joy[/color][/b]

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 22:42 от mal4eva1984

# 508
Димони, сега като спомена Столичаните и си помислих, добре че Мука не може да го гледа. Иначе да е копнала веднага идеята с брома.  Joy Каквато е завистница.
Голям номер щеше да им спретне. Не знам дали успя да гледаш последния епизод.

Това с брома беше мнооого яко. Представям си сцената изиграна от К и Ф, след тази на плажа Фати наистина ще се притисни  Mr. Green

# 509
То това с брома,може да е било в Бодрум и затова нищо да не се случи там...  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт