Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 47 005
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Хайде,стига сте се качвали на черешата!
Репортаж Номер 2

Скрит текст:
След невероятната сватба,нашите двама герои се отправят към своята ухаеща на лавандула къща,
всеки умислен,но щастлив.
"Господи,толкова дълго чаках да е моя,дали ще мога да се справя,дали няма да я нараня?"-си мисли той.
"Колко е нежен само,как нежно докосва пръстите ми,зная че не би ме наранил,че ще ме накара да тръпна от удоволствие,както на плажа в Бодрум!"
..............................................................
Таксито спира пред къщата,Керим слиза,подавайки ръка на своята избранница в живота,прегръща я нежно,поглежда я в очите и нежно я целува по нослето.
Тя се усмихва свенливо,поклаща глава в знак на съгласие и той я взима на ръце,понася я през двора към вратата на тяхната къща и отваря вратата...
 Пристъпва тихо в осветената от свещи къща...
Усмихва  се и поглежда въпросително към Фг,а тя му намига с око:"Да,това е част от подаръка ми за теб!"
Внимателно я оставя да стъпи на пода и двамата открехват вратата на спалнята.
 Цялото легло е покрито с розови листенца,а по пода има разпръснати запалени свещи. Керим погалва врата на Фг,навежда се и прокарва устни по  врата й. Тя застива,ръцете й истинктивно се вкопчват в неговата коса,подканящи го за още милувки и нежни ласки.
 Пръстите му се заравят в булото и внимателно го премахват от кока й ,усмивката му става още по-широка,когато пръстите му се заравят в меките вълни на косата ...
Тя се усмихва невинно,помага му да свали сакото си,
а след това и папионката,пръстите й нежно обхващат всеки илик на ризата,слизайки все по-надолу...
Всеки илик се разделя със своето копче,разкривайки нежната кожа на Керим....
......
....
 Фг застива,вперила поглед в своя любим ,а  пръстите й се заиграват с кожата му,търсещи нещо,
което само той може да й даде-насладата от споделения миг.
Той я обръща с гръб към себе си и  нежно сваля ципа на роклята,
обхваща тялото й,устните му проследяват линията на рамената й,следвайки пръстите,
които свалят презрамките на роклята.
Роклята се свлича в краката й,оставяйки я по бельо...
Дъхът на Керим спира,той я прегръща,а сълзи на радост се прокрадват в очите му,обръща я към себе си и застива вперил поглед в нежните й черти
-"Наистина ли го искаш? Знаеш,ако не  искаш,ще спрем до тук..."
Тя го поглежда:
"Искам го!Не зная какво е,но го искам!"....
................
П.П. Хайде аз отивам за студена бира! Че скоро и аз ще искам нещо....
Joy Joy Joy Joy

Да бе да, имаше ощеее  Party Party А брадата на Керим е от снимката  Wink

Работата е там че цял ден бях с тях

Вай бееее, и какво си говорихте  newsm78

# 526
Засега Чао от мен. До утре ЧЕТВЪРТЪК 21:00 Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 527
Репортаж Номер 2

Скрит текст:
След невероятната сватба,нашите двама герои се отправят към своята ухаеща на лавандула къща,
"Господи,толкова дълго чаках да е моя,дали ще мога да се справя,дали няма да я нараня?"-си мисли той.
"Колко е нежен само,как нежно докосва пръстите ми,зная че не би ме наранил,че ще ме накара да тръпна от удоволствие,както на плажа в Бодрум!"
Таксито спира пред къщата,Керим слиза,подавайки ръка на своята избранница в живота,прегръща я нежно,поглежда я в очите и нежно я целува по нослето.
Тя се усмихва свенливо,поклаща глава в знак на съгласие и той я взима на ръце,понася я през двора към вратата на тяхната къща и отваря вратата...
Усмихва  се и поглежда въпросително към Фг,а тя му намига с око:"Да,това е част от подаръка ми за теб!"
 Цялото легло е покрито с розови листенца,а по пода има разпръснати запалени свещи. Керим погалва врата на Фг,навежда се и прокарва устни по  врата й. Тя застива,ръцете й истинктивно се вкопчват в неговата коса,подканящи го за още милувки и нежни ласки.
 Пръстите му се заравят в булото и внимателно го премахват от кока й ,усмивката му става още по-широка,когато пръстите му се заравят в меките вълни на косата ...
а след това и папионката,пръстите й нежно обхващат всеки илик на ризата,слизайки все по-надолу...
......
....
 Фг застива,вперила поглед в своя любим ,а  пръстите й се заиграват с кожата му,търсещи нещо,
обхваща тялото й,устните му проследяват линията на рамената й,следвайки пръстите,
Дъхът на Керим спира,той я прегръща,а сълзи на радост се прокрадват в очите му,обръща я към себе си и застива вперил поглед в нежните й черти
Тя го поглежда:
................
Joy Joy Joy Joy

Джанъм,как си мислиш тук да го пусна цялото?  newsm78 newsm78 newsm78

# 528
  • Червено знаме 11:)
Здравейте дами,ако може и аз да се впиша тук,чета ви отдавна,много сте ми симпатични и изглежда доста уютно тук при вас,но все не се престрашавах да пиша.Филма е страхотен,грабна ме още от рекламата по Бтв-то,най-вече защото историята е близка до моето семейство,за съжаление и първите епизоди бяха доста мъчителни за гледане...Много ще се радвам краят да е добър за Фатмагюл и Керим,защото наистина го заслужават.Чакам с нетърпение утре,за да видим прекрасната сватба!!!

# 529
Здравейте, мили дами!  Hug
Извинявайте, че така изневиделица се приземявам при вас (като кораба-майка  Laughing).
Чета ви от известно време и днес се регистрирах, за да ви поздравя за темата. Атмосферата при вас е страхотна. Прекрасни стихове, репортажи, сценарии, размисли и страсти. Поздравления за всички момичета!  bouquet

Сега за сериала. Аз го следя от самото начало, но за съжаление открих много късно този форум, след това пък само четях и сега вече, макар и на финалната права, ще ми бъде много приятно, ако ми позволите да се присъединя към вас. По отношение на финала смятам, че Керим и Фатмагюл ще бъдат заедно. Не само, защото в оригиналния сценарий те остават заедно, а и защото ако ги разделят една от основните идеи на сериала ще загуби смисъла си, а сценаристките наистина са много последователни. Някой тук беше споменал, че нощта след сватбата са я снимали тази седмица. Ако това е така, предполагам че в утрешната серия ще дадат само сватбата, а първата брачна нощ ще остане за следващата седмица. Ще видим. в туитъра на Едже днес пишеше, че остават 6 епизода до финала. Това означава, че 79 ще е последен.
Приятна вечер на всички!

# 530
Здравейте, мили дами!  Hug
Извинявайте, че така изневиделица се приземявам при вас (като кораба-майка  Laughing).
Чета ви от известно време и днес се регистрирах, за да ви поздравя за темата. Атмосферата при вас е страхотна. Прекрасни стихове, репортажи, сценарии, размисли и страсти. Поздравления за всички момичета!  bouquet

Сега за сериала. Аз го следя от самото начало, но за съжаление открих много късно този форум, след това пък само четях и сега вече, макар и на финалната права, ще ми бъде много приятно, ако ми позволите да се присъединя към вас. По отношение на финала смятам, че Керим и Фатмагюл ще бъдат заедно. Не само, защото в оригиналния сценарий те остават заедно, а и защото ако ги разделят една от основните идеи на сериала ще загуби смисъла си, а сценаристките наистина са много последователни. Някой тук беше споменал, че нощта след сватбата са я снимали тази седмица. Ако това е така, предполагам че в утрешната серия ще дадат само сватбата, а първата брачна нощ ще остане за следващата седмица. Ще видим. в туитъра на Едже днес пишеше, че остават 6 епизода до финала. Това означава, че 79 ще е последен.
Приятна вечер на всички!
Здравейте дами,ако може и аз да се впиша тук,чета ви отдавна,много сте ми симпатични и изглежда доста уютно тук при вас,но все не се престрашавах да пиша.Филма е страхотен,грабна ме още от рекламата по Бтв-то,най-вече защото историята е близка до моето семейство,за съжаление и първите епизоди бяха доста мъчителни за гледане...Много ще се радвам краят да е добър за Фатмагюл и Керим,защото наистина го заслужават.Чакам с нетърпение утре,за да видим прекрасната сватба!!!
Добре дошли сред нас!    bouquet

# 531
Вярно ли е,че Берен и подобието на мъж щели да ходят за 6 месеца в Щатите?
[/quote]
OOOOX, не може да бъде

# 532
Вижте това:
от Феновете на Берен и Енгин:

След Едже Йоренч и Берен Саат направи коментар за случката с чая."Такова нещо е напълно не възможно,заради един разлят чай,може ли да се прави скандал?С Енгин сме тръгнали от едно състезание,от 8 години сме приятели.Защо да се караме,заради един чай,смешно е,много смешно!"След това потвърди,че с Енгин са приятели,и ще си останат такива!Ayaklı Gazete Magazin Haberleri
--
вижте:

и после:

Какъв е извода:

ДА СЕ УВОЛНИ БРЪСНАРЯ

или снимките да не се бавят токова, че Енгин да брадяса

Той по начало не беше избръснат гладко. Спомням си, че си помислих, че бръсначката не е 0 номер, а 1, че остава брада. Само по-възрасните -Кадир, Омер,Решат са гладко избръснати в сериала.

# 533
  • В Града на Липите
Цитат
Момичета здравеите можели линк на 73 епизод благодариа предварително  Hug

http://www.dailymotion.com/video/xqm3vr_yyyyy-y-yyyyyy-yy-yyyyyy … lms?search_algo=1
http://www.dailymotion.com/video/xqm3w3_yyyyy-y-yyyyyy-yy-yyyyyy … lms?search_algo=1

JuliaB, Djulia   Hug добре дошли

# 534
  • Пловдив
Репортаж Номер 2

Скрит текст:
......
....
Тя го поглежда:
................
Joy Joy Joy Joy

Джанъм,как си мислиш тук да го пусна цялото?  newsm78 newsm78 newsm78

Не съм си и помисляла, това си е цензурираната версия  Wink, за пред СЕМ  Joy Joy Hug

Djulia, JuliaB добре дошли  Hug Колко интересно се получи, две Джулийки дойдоха едновременно  Grinning newsm51 newsm51

# 535
На всички новодошли "Добре дошли"!    bouquet

# 536

Здравейте момичета. Много хубави постове и репортажи, супер сте.  Simple Smile Аз имам един въпрос. Какво се случва според вас на първата снимка;
/Ако са в кадър, изглежда, че Керим е гушнал Фатма, но ми се струва, че я предпазва от нещо, да не би онзи брадатия да стреля в този момент?  newsm78 newsm78
/Ако са извън кадър може би Енгин се закача нещо и е прегърнал Берен, изглежда ми в много добро настроение от снимките и клипчета от заснемането на сватбата. Според вас кое е по-вероятното?  newsm78

# 537
Djulia, JuliaB добре дошли !   bouquet
Злати

# 538
  • Червено знаме 11:)
Да се бяхма наговаряли с другата Джулия немаше да успеем да се впишем едновременно Laughing
Дано да е за добро Laughing

# 539
Хората казаха,че сватбата започва и завършва добре,така че би следвало да е закачка

Общи условия

Активация на акаунт