Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 46 686
  • 746
  •   4
Отговори
# 585
  • София
Аз пък искам да питам BeReN_SaAt_85 ,че се оказа биз-бизе с актьорите от сериала

Който иска да взема Енгин,на мен поради възрастовата ми група по ми приляга Юмер бей.Така че ако стане да му каже,че мога да тръгна тутакси,няма да се бавя.

Аааааа тук да не мислиш ,че си само ти Simple Smile

Laughing

не се ревнувайте а се редувайте  Party
......... мен ме отсвириха с къщето то се видЕ , не ,че нЕмам пари да си купа къща в Истамбул  Mr. Green край Босфора , но друго си бе Егин да ми я бе уредил - както и да е само като си помисля и к'ва комшийка ми пожела ... отще ми се ...  hahaha

Момичета в такъв скучай се наредете на опашка за него защото познавам и други които са му хвърлили око

по у'бави от назе ??? а стига бе !!!вЕрно ли ?

# 586
# 587
  • Стара Загора
Еййй нямате стигане -оставих ви за два часа и  изписахте 5 страници.Голямо обсъждане брадата на Керим,така се смях..аз зная,че растежа на брадата  е свързан с тестотерона у мъжете,при Керим явно е в повече тоя хормон,затуй сме луднали повечето  Embarassedхеле аз...
Добре дошли на Djulia и JuliaB!
Бризче Hug,мн.е хубаво стихотворението и се радвам,че не е в спойлер!
Зори Hug,браво.Много ми хареса поста ти за Бг сериалите!
Миленка Hug,Дикси Hug-много и се радвам на коментарите  ви от последните страници!!!Пишете по-често!
И за протокола да отбележа,че и аз следя "Столичани в повече"!

Последна редакция: ср, 09 май 2012, 23:53 от ***Ваня

# 588
Ей,пак ви догоних.
Добре дошли на новите 2 Джулийки Hug
Зори,много добре си го казала. smile3501

# 589
Аз пък искам да питам BeReN_SaAt_85 ,че се оказа биз-бизе с актьорите от сериала

Който иска да взема Енгин,на мен поради възрастовата ми група по ми приляга Юмер бей.Така че ако стане да му каже,че мога да тръгна тутакси,няма да се бавя.

Laughing

Момичета в такъв скучай се наредете на опашка за него защото познавам и други които са му хвърлили око
Ааа аз познавам Кадир а той му приятел така че с Милена сме се уредили ати слез от джанката вече Grinning

# 590
Славенче много се радвам, че всичко е ОК.Радвам се и за това че те познавам дори и само виртуално ти си много готин и приятен човек. Heart Eyes

Честит празник на noritka1 и лава да са ви живи и здрави дечицата.
newsm67

Златинак някой ти е задигнал партньора познай кой....
Скрит текст:

# 591

Laughing
И аз съм хвърлила око на Юмер, освен да го разиграем на зарове, че да разберем чий ще е късмета Joy Joy Joy

# 592

Laughing

......... мен ме отсвириха с къщето то се видЕ , не ,че нЕмам пари да си купа къща в Истамбул  Mr. Green край Босфора , но друго си бе Егин да ми я бе уредил - както и да е само като си помисля и к'ва комшийка ми пожела ... отще ми се ...  hahaha

Амиии,хич да не ти пука от комшийката..!Какво ще кажеш за онази къща от първи сезон където я ремонтира с Катрин..Има да си пета онази песен за Миртата и понеже е и под мост ти ще го научиш на "Под мостовете не шумят реки..." Така че не се отказвай!

# 593
Благодаря Ви  Blush Hug Иска ми се толкова много да има такива български продукции, аз ще се пръсна от гордост ! Наясно съм,че сега прохождаме в този аспект, но просто има такива нереалистични неща, които бодат очите и внасят много неприятен вкус. Отказах се от "Стъклен дом", "7 часа разлика" също. Само Столичаните са на ниво, но това е комедиен сериал, а българите сме силни в комедията. Драматичните роли просто някак се изплъзват. Гледала съм театрални подтановки на много от актьорите, които сега играят в тези сериали, и то драматични постановки. Впечатленията са ми много добри. Само че на екрана е различно. Там всяка мимика е под лупа, всяко изражение трябва да говори, да даде послание на зрителя. Затова и от тези, които играят в театъра, много малко имат успех и в киното. Нещата са много комплексни. Сценарият и режисурата са супер важни. Ядосва ме само това,че вместо "Женени с деца в България" или "Забранена любов" (за който се изхарчиха луди пари) можеха да се направят проекти на историческа тематика или базирани на някой от толкова стойностните български романи. Това ме дразни и се възмущавам. Щом чрез медиите се възпитава младото поколение, защо тогава не се показват стойностни, интересни неща, за да се събуди техния интерес, а не да висят само по дискотеките ? Защо в сериала не акцентират на мъдри мисли или български книги, които чете главния герой, например ? В турските сериали на това се набляга, също и на обичаите при сватба, искане на момичето и т.н., говори се за достойнство, чест ! Как пък хич ги няма при нас ! Ох, натъжих се. Нещо ми е много емоционално тази вечер. Извинявам се !  Hug

# 594

Laughing
И аз съм хвърлила око на Юмер, освен да го разиграем на зарове, че да разберем чий ще е късмета Joy Joy Joy

И аз съм хвърлила око на Юмер, освен да го разиграем на зарове, че да разберем чий ще е късмета 35 35

Считайте,че съм загубила ако играем на зарове  Joy  Joy  Joy

# 595
  • София
Момичета,много тъжно ми става като говорим така за нашите сериали Sad Sad Sadи понеже си е вярно искам само да ви изброя няколко страхотни български филма,които поне малко да ни върнат самочувствието:
Да обичаш на инат
Оркестър без име
Топло
Таралежите се раждат без бодли
Тютюн
Козият рог
Време разделно
Осъдени души
Капитан Петко войвода
С деца на море
Вчера
Крадецът на праскови
Лавина
Дом за нашите деца
Господин за 1 ден
Двойникът
Дами канят
Опасен чар
Бай Ганьо
Куче в чекмедже
Момчето си отива
Маргарит и Маргарита

има и други,ама това е достатъчно.....

а колко турски бози имаааа,не мога да им хвана краят,даже и баба Любка комшийката им загуби броят newsm78
http://www.youtube.com/watch?v=Uec1Y-uIFI4

А има и съвремени.....Тилт,Шивачки,Изпепеляване,Светът е голям и спасение дебне отвсякъде,Мисия Лондон,Стъпки в пясъка и др.
Е,за сериалите освен Столичани в повече,не се сещам засега..... newsm78

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 00:04 от evelin

# 596

А тя Мукадес да стане на някой от нас комшийка пък тогаз давиди кон боб яде ли бедна и е фантазията дет я има.

# 597
  • В Града на Липите
Зори Hug, спри да се извиняваш. Ти си толкова малка, а толкова мъдра, евала.
Иска ми се да мога да те видя един ден в съдебната палата. Ще ги разпертушиниш опонентите си без проблем с това дар слово и с този богат речник.
Емоционално ти е, защото утре ще ходиш на сватба. Май се вълнуваш повече и от младоженците  Joy

Евелин, вярно е, че едно време правехме страхотни филми. И сега от време на време.
Сигурна съм, че има и много турски бози, както и американски и латино и всякакви. Но напоследък ни заляха с бг сериали, а един на десет става.

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 00:03 от hrissi_sz

# 598
Момичета,много тъжно ми става като говорим така за нашите сериали Sad Sad Sadи понеже си е вярно искам само да ви изброя няколко страхотни български филма,които поне малко да ни върнат самочувствието:
Да обичаш на инат
Оркестър без име
Топло
Таралежите се раждат без бодли
Тютюн
Козият рог
Време разделно
Осъдени души
Капитан Петко войвода
С деца на море
Вчера
Крадецът на праскови
Лавина
Дом за нашите деца
Господин за 1 ден
Двойникът
Дами канят
Опасен чар
Бай Ганьо
Куче в чекмедже
Момчето си отива
Маргарит и Маргарита

има и други,ама това е достатъчно.....

а колко турски бози имаааа,не мога да им хвана краят,даже и баба Любка комшийката им загуби броят newsm78
http://www.youtube.com/watch?v=Uec1Y-uIFI4

Евелин, ние говорим за днешните български филми, това са филми класика, всички съм ги гледала и са чудесни....

# 599
Евелин ,усещаш ли,че си изброила все филми от социалистическо време?И днес има 1,2 филма дето стават,но ние говорим за сериали.

Общи условия

Активация на акаунт