Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 114

• 46 107
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
BeReN_SaAt_85, утре ще ни превеждаш ли онлайн Thinking

# 556
  • Разград
Привет във късна доба и от мен!

Увеличаваме се бързо май - провлачих си краката!

с наближаването на края на филма всички имат какво да споделят !

bouquet

# 557
Комшиите забелязали Мукадес да се навърта все по-често около това дърво!Хм,питам се защо ли newsm78

Скрит текст:

Евелин, откъде изкопа тази снимка. Направо ме разсъни  ooooh!

Ваня, стихчето е страхотно!

# 558
daizy_g,

Предполагам, че са снимки извън кадър, защото ако са кадрим от филма, нямаще да го виждаме този черен стълб и чадър на първа линия.
Ако наистина Енгин се закача с Берен, а така изглежда, тогава всички слухове за лощи взаимоотношения между двамата, са само във въображението на пишещите по жълтата преса.

Точно и на мен ми изглежда зад кадър. И наистина явно са в приятелски отношения, което е супер. А и откакто почнаха да снимат по-щастливи и романтични моменти като че ли на всички им се повиши настроението.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 559
BeReN_SaAt_85, утре ще ни превеждаш ли онлайн Thinking

Добър въпрос!  hahaha  Naughty

# 560
 Simple Smile Simple Smile
Енгин не обича да се пише и говори за личния му живот и е много предпазлив. Аз не разбрах наистинали ли онаши манекенка си е направила Пр на негов гръб. Според мен тоша беше раздухано от медиите. Тщ излезе и даде интервю, че са приятели и се познават от 2 год, но не са заедно, Ама май имаше и други нейни изказвания. Ако са наистина приятели е супер тъпо от нейна страна да се държи така. В крайна сметка имше ли нещо вярно в слуховете за Пр на негов гръб?
[/q
Добар вечер на всички.До сега и аз само четях,но провокирана от вапроса на Деизи не се сдържах и аз да си кажа мнението,мисля,че и аз харесах Енгин заради Керим.Според мен всички тия качества,които има Керим са присъшти на истинския мъж.Да се обоснова цялята доброта,отдаденост,безгранична любов,тарпение,съпричастност и много други няма да изброявям и факта,че му се отдава всичко от това да поправи колата,до това да бдигне масата говои оште повече за мен,заштото според мен тук се крие мъжкарството,а не да пляска на обратно и после да иска масата да е сложена.
Имам и един въпрос от клипа на Ваня мисля сцената когато К целува сълзата на Ф от кои епизод е не мога да го открия ако някои знае да ми помогне.Благодаря!!!!

# 561

Ето:
Фатмагюл заминава за Америка
Публикувана: Сряда, 9-ти Май 2012, автор(и): 24 часа онлайн; прочитания: 2607; коментари: 0
Фатмагюл заминава за Америка

Турската телeвизионна звезда Берен Саат заминава за Съединените щати за неопределен период от време, съобщи Нахиде Дениз за БТА.

Актрисата, позната ни като Бихтер от „Забранения плод" и Фатмагюл от „Пепел от рози", е решила да си даде дълга почивка отвъд океана, защото се чувствала много уморена. Според запознати тя не понасяла добре стреса от снимките и постоянния медиен интерес към нея.

Берен Саат е най-популярната актриса в Близкия изток и на Балканите. Веднага след края на сериала „Пепел от рози", чиито епизод ще се излъчи на 21 юни по Канал Д в Турция, най-скъпо платената турска изпълнителка ще замине за Америка.

От началото на тази година Берен има връзка с певецът Кенан Догулу, който също ще отпътува с нея. Говори се, че двамата са купили малка къща в Лос Анджелис, където ще останат поне шест месеца.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1365829

# 562
За Бг сериалите:

Скрит текст:
"Столичаните" са супер. Добър сценарии, остроумни реплики, страхотна игра. Какво да кажа обаче за "Стъклен дом" - прави впечатление,че повечето актьори си мънкат под носа и аз трябва да си увелича на макс телевизора, за да чуя какво казват. Опитват се да докарат разговорния, "уличен" тип език, но просто не се получава - звучи кухо и глупаво. Като цяло театърът е много по-различен от киното. Играта им е някак плоска, все едно нещо не им достига. Юлиан Вергов ми е любим и си играе добре ролята, заедно с Асен Блатечки. Другите на места звучат фалшиво. Да не говорим за  безкрайно нереалистичния сценарии. Забелязвам,че турците правят сериали от класически произведения на техни автори - Фатмагюл, Мелодията, Листопад, както и на базата на исторически личности като Века. Тук кой ще направи сериал за преживяванията на Левски например, или на базата на един класически роман... "Железният светилник" да речем, или трилогията за Самуил, или "Тютюн" и колко още българско творчество са създали велики българи. Това, което правят турците се нарича "овековечаване на народното им творчество". Може да ги наричат "изостанали", а много от западните държави да са много "напреднали", но турците си запазват моралните ценности. По време на Езел Турция беше гръмнала -  книгите, които четеше вуйчото във филма се изкупуваха от книжарниците ! Къде да стане такова нещо при нас ? В този аспект ние сме много назад. Истината за човешкия род е в корените му и той трябва да ги пази. Учех по история огромни теми за образуването на българската нация, в момента тя се разпада. Народното творчество се забравя точно поради липсата на такива възраждащи го елементи, каквито турците изваждат на бял ден всяка година ! Спирам, че явно ме е налегнала музата и може на някого да се сторят досадни моите размисли и страсти в този час
 Hug

# 563
За мен ли се тревожите? Не берете грижа! Всеки се оправя както може!
Поздрав Мукадес

# 564
На мен пък ми се развали настроението, от писанията, доста по-напред в темата, че уж Фатмагюл щяла да прецака нещата и т.н и т.н - ако наистина има такъв кофти край - предпочитам да не гледам вече филма.  Sad  Дано не изберат такъв финал - ще е крайно разочароващо.  Sad

# 565
Simple Smile Simple Smile
Енгин не обича да се пише и говори за личния му живот и е много предпазлив. Аз не разбрах наистинали ли онаши манекенка си е направила Пр на негов гръб. Според мен тоша беше раздухано от медиите. Тщ излезе и даде интервю, че са приятели и се познават от 2 год, но не са заедно, Ама май имаше и други нейни изказвания. Ако са наистина приятели е супер тъпо от нейна страна да се държи така. В крайна сметка имше ли нещо вярно в слуховете за Пр на негов гръб?
[/q
Добар вечер на всички.До сега и аз само четях,но провокирана от вапроса на Деизи не се сдържах и аз да си кажа мнението,мисля,че и аз харесах Енгин заради Керим.Според мен всички тия качества,които има Керим са присъшти на истинския мъж.Да се обоснова цялята доброта,отдаденост,безгранична любов,тарпение,съпричастност и много други няма да изброявям и факта,че му се отдава всичко от това да поправи колата,до това да бдигне масата говои оште повече за мен,заштото според мен тук се крие мъжкарството,а не да пляска на обратно и после да иска масата да е сложена.
Имам и един въпрос от клипа на Ваня мисля сцената когато К целува сълзата на Ф от кои епизод е не мога да го открия ако някои знае да ми помогне.Благодаря!!!!
39еп Hug

# 566
  • София
Поздравче с тази нежна и романтична песничка......

http://www.youtube.com/watch?v=2LWdenPYO5s

Черна Котка Бял Котарак,от фейса,то  там какви ли ги няма newsm78

# 567
Аз пък искам да питам BeReN_SaAt_85 ,че се оказа биз-бизе с актьорите от сериала

Който иска да взема Енгин,на мен поради възрастовата ми група по ми приляга Юмер бей.Така че ако стане да му каже,че мога да тръгна тутакси,няма да се бавя.

# 568
Момичета, лека нощ! Приятни сънища!

# 569
Хайде,стига сте се качвали на черешата!
Репортаж Номер 2

Скрит текст:
След невероятната сватба,нашите двама герои се отправят към своята ухаеща на лавандула къща,
всеки умислен,но щастлив.
"Господи,толкова дълго чаках да е моя,дали ще мога да се справя,дали няма да я нараня?"-си мисли той.
"Колко е нежен само,как нежно докосва пръстите ми,зная че не би ме наранил,че ще ме накара да тръпна от удоволствие,както на плажа в Бодрум!"
..............................................................
Таксито спира пред къщата,Керим слиза,подавайки ръка на своята избранница в живота,прегръща я нежно,поглежда я в очите и нежно я целува по нослето.
Тя се усмихва свенливо,поклаща глава в знак на съгласие и той я взима на ръце,понася я през двора към вратата на тяхната къща и отваря вратата...
 Пристъпва тихо в осветената от свещи къща...
Усмихва  се и поглежда въпросително към Фг,а тя му намига с око:"Да,това е част от подаръка ми за теб!"
Внимателно я оставя да стъпи на пода и двамата открехват вратата на спалнята.
 Цялото легло е покрито с розови листенца,а по пода има разпръснати запалени свещи. Керим погалва врата на Фг,навежда се и прокарва устни по  врата й. Тя застива,ръцете й истинктивно се вкопчват в неговата коса,подканящи го за още милувки и нежни ласки.
 Пръстите му се заравят в булото и внимателно го премахват от кока й ,усмивката му става още по-широка,когато пръстите му се заравят в меките вълни на косата ...
Тя се усмихва невинно,помага му да свали сакото си,
а след това и папионката,пръстите й нежно обхващат всеки илик на ризата,слизайки все по-надолу...
Всеки илик се разделя със своето копче,разкривайки нежната кожа на Керим....
......
....
 Фг застива,вперила поглед в своя любим ,а  пръстите й се заиграват с кожата му,търсещи нещо,
което само той може да й даде-насладата от споделения миг.
Той я обръща с гръб към себе си и  нежно сваля ципа на роклята,
обхваща тялото й,устните му проследяват линията на рамената й,следвайки пръстите,
които свалят презрамките на роклята.
Роклята се свлича в краката й,оставяйки я по бельо...
Дъхът на Керим спира,той я прегръща,а сълзи на радост се прокрадват в очите му,обръща я към себе си и застива вперил поглед в нежните й черти
-"Наистина ли го искаш? Знаеш,ако не  искаш,ще спрем до тук..."
Тя го поглежда:
"Искам го!Не зная какво е,но го искам!"....
................
П.П. Хайде аз отивам за студена бира! Че скоро и аз ще искам нещо....
Joy Joy Joy Joy

Да бе да, имаше ощеее  Party Party А брадата на Керим е от снимката  Wink

Работата е там че цял ден бях с тях

Вай бееее, и какво си говорихте  newsm78
Джанъм,как си мислиш тук да го пусна цялото?  newsm78 newsm78 newsm78
Малчева, след скрития ти пост и на мен ми се припи студена бира , даже и студен душ да си взема няма да е зле... hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт