ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ - ТЕМА 6

• 117 302
  • 791
  •   1
Отговори
# 600
     Фенотипизиране на НК/ТНК клетки                                 Референтни граници
Общи Т-лимфоцити(CD3+) -1731 Cell/mkl                             720-2330
Общи Т-лимфицити(CD3+)%-71,7%                                      59-85
NK клетки(CD3-/CD16+/CD56+)-118 Cells/mkl                        90-430:при жени в репр.възраст:
                                                                                                 100-321
NK КЛЕТКИ(CD3-/16+/CD56+)  %-4,9%                                    5.6-31:при жени в репр.възраст:
                                                                                                  8-21
Т клетки с NK активност
"(CD3+/CD16+/CD56+)   -10,7%                                                0-12
Последният резултат е на горна граница и лекарят ми препоръча вливка.

# 601
И защо вливка,те са ти в норма  ooooh!  Аз вливах с 19% и 17% ,ама твоите  newsm78   в коя клиника си?

# 602
И защо вливка,те са ти в норма  ooooh!  Аз вливах с 19% и 17% ,ама твоите  newsm78   в коя клиника си?

и аз съм на същото мнение  Peace

# 603
В клиника Щерев-Русе съм.Ами доктора,каза,че са на горна граница ,затова е вливката.

# 604
А само на мен ли ми прави впечатление, че НК клетките са под референтните стойности?  newsm78 Нещо за тях?

# 605
Моме,питах го за тях,каза,че няма нищо притеснително .

# 606
В клиника Щерев-Русе съм.Ами доктора,каза,че са на горна граница ,затова е вливката.
Те много компететнтни станаха щеревци,за моите 2 опита там никой не се сети да ми пусне една имунология  #Cussing out  Втора консултация не е ли възможна с друг доктор,цифра си е да знаеш,разбирам да си като мен....

# 607
  • София
Това, че и НК клектите за под долна граница-вливането ще е добре и за тях.
С бременността ми с малкия и то до седмия месец включително, вливах заради гранични НК клетки и повишени Б лимфоцити, пиша го за да видите,че и на други с гранични се влива- това в нашата клиника Звезде.С малката пък заради съвсем друго вливах.

# 608
  • Живее на Луната
При мен пък бяха с 2% над горната граница и имуноложките в Надежда ми казаха, че не е фатално. Изписаха ми само витамини. Не мога да ги разбера сега, трябвало ли е да ми изпишат вливания  newsm78

# 609
  • София
При мен пък бяха с 2% над горната граница и имуноложките в Надежда ми казаха, че не е фатално. Изписаха ми само витамини. Не мога да ги разбера сега, трябвало ли е да ми изпишат вливания  newsm78
Преди или по време на бременност?

# 610
  • Живее на Луната
Не съм била бременна, правих ги след неуспешен опит инвитро.

# 611
  • София
Не съм била бременна, правих ги след неуспешен опит инвитро.
преди пишеха отдолу на излседването препоръки.
като начало витамини и подобни, преди трансфер евентуално вливане, при бременност пак вливан еили неупогени.
няма ли изредени възможности?
след неуспешен като за начало дават витамини разни, в много случаи се повлияват от тях, при мен например спаднаха клетките.

# 612
  • Живее на Луната
Бамби, в препоръките пишеше да се направи контрола при положителен тест. Аз направих контрола преди последното инвитро и бяха спаднали с 1%, демек с 1% само бяха завишени. Не знам дали е от витамините, които пих или е било инцидентно.

# 613
Остават си мираж тия клетки  ooooh! чакам ги тая седмица пак  #Cussing out

# 614
Получих резултатите си,молекулите са в граници,няма препоръки и фракси,но НК клетките са скочили от 17% на 21% и препоръчват 10г Октагам ,едни скромни 1000 лв   #Cussing out Това ще ми е 3-та вливка  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт