По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 370
  • 705
  •   1
Отговори
# 210

Редно е и Зилан да му обърне малко внимание - няма само той да се заглежда в нея... Mr. Green

с тоз премрежен поглед и тия присвити очи, как да не му обърнеш внимание newsm03
ама как скочи днес между чичо си и нежеланата булка
хареса ми как я защити, после и начесата на Дживан беше супер
свекъра също се държи на ниво, старата леля ъщо, добре че е тя, за закриля момичето, че горката в чуждия дом smile3518 smile3518
жива да я ожалиш
пък и тоя пищак  в зестрата, какво ли ще забърка и той ooooh!
Засега Зилян успя да го скрие ама свекито и ако го беше видяла както ровеше в чеиза и преди нея лелее... Rage Rage Rageщеше да стане война

# 211

Току що научих, че Махсун е спечелил Оскар за сценарий и режисура на своя филм "Видях слънцето"!!!    bouquet  bouquet  bouquet
Някой знае ли дали този филм е превеждан на български, а също и за "Белият ангел". newsm78 newsm78
Ако ги няма на български, ще се пробвам на турски, но не им знам оригиналните заглавия. Embarassed
Бихте ли ми помогнали?  Praynig Praynig

Не е спечелил Оскара...но е стигнал до последната фаза, на една ръка разстояние. Laughing

# 212
  • планетата Земя и по точно до морето

Току що научих, че Махсун е спечелил Оскар за сценарий и режисура на своя филм "Видях слънцето"!!!    bouquet  bouquet  bouquet
Някой знае ли дали този филм е превеждан на български, а също и за "Белият ангел". newsm78 newsm78
Ако ги няма на български, ще се пробвам на турски, но не им знам оригиналните заглавия. Embarassed
Бихте ли ми помогнали?  Praynig Praynig

Не е спечелил Оскара...но е стигнал до последната фаза, на една ръка разстояние. Laughing

Точно така ! Миме Hug Heart Eyes
Не е спечелил, бил е номиниран, но и без награда филмът Е потресаващ!
Заповядай Джу ! Peace Hug Не е нужно да се мъчиш на турски.  Grinning

1. Видях слънцето и тук
Освен сценарист и режисьор и участва !

2. Още един много добър и отново Махсун Кърмъзъгюл е сценарист режисьор и участва !
Пет минарета в Ню Йорк

3. Още един : Отново - сценарий, режисура, музика и участва Махсун Кърмъзъгюл
Белият ангел

4. И още един! Тук е сценарист, а участва Берен Саат.
Крилете на нощта

Всички са преведени и са много добри. Party
Сериала го гледам точно заради Махсун и Берен, големи таланти и сладури. Heart Eyes

# 213

Много благодаря за линковете. Hug Hug
Добре че идват почивни дни... Joy Joy Joy

Интересно, че не са давали нито един от тези филми по нашата ТВ. (да не би да греша?)  Thinking Thinking

# 214
Дживан е душичка, много харесвам героя му. Още в началото, преди Зилян да отиде в къщата и когато каза на Хазар, че момичето няма никаква вина, знаех, че ще я приеме без колебание и ще бъде на нейна страна.

# 215
Здравейте филмчето ми се струва интересно, но имам чуството че мн бавно се развива действието... надявам се в следващите серии да стане по динамично... вероятно проблема до голяма степен е и това, че нова телевизия мн са разкъсали сериите...колкото до геройте някакси немога мн да възприема актъора в главната роля... иначе дрехите на жените са ужасни абсолютна цигания  Laughing

# 216
И аз да допълня, че ако даваха оригиналните серии, по щях да имам желание да гледам...
сега като знам, че ще се точи до нова година и хвърлям по едно око само.
Актьорите ми харесват, и сюжета став,а ама се развива със скороста на дързост и красота. smile3516

# 217
Привет! Изгледах преведените епизоди и от вашите коментари ми се поизясниха нещата,но не разбрах как избраха Зилан да се омъжи, а не сестра й!
Защото е по голяма ли?И как не възрази-както каже татко!
А Берен й върви на такива принудителни бракове и по-възрастни съпрузи!
Дано някой се заеме да го преведе,че така има да се точи и ние покрай него!

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 20:20 от mireto

# 218
Цитат
Привет! Изгледах преведените епизоди и от вашите коментари ми се поизясниха нещата,но не разбрах как избраха Зилан да се омъжи, а не сестра й!
Ни пожелаха сестра и защото тя е била причината за убииството на Ардат. е. заради нея она темерут Ресул уби Арда. Макар че нямаше никаква причина за убиство.
Та затова решиха да вземат Зилян

# 219
И аз да допълня, че ако даваха оригиналните серии, по щях да имам желание да гледам...
сега като знам, че ще се точи до нова година и хвърлям по едно око само.
Актьорите ми харесват, и сюжета став,а ама се развива със скороста на дързост и красота. smile3516
Аз  гледах напреде сериите но нщщ не разбрах почти Те не дават оригиналните зада  точат и да ни държат под напрежение Сюжета е хубав и героите Берен я гледам за 1ви път мнн красива актриса

# 220
  • София
Дживан е душичка, много харесвам героя му. Още в началото, преди Зилян да отиде в къщата и когато каза на Хазар, че момичето няма никаква вина, знаех, че ще я приеме без колебание и ще бъде на нейна страна.
и аз харесвам ролята на Дживан, особено в комбинация с Дилан
http://www.youtube.com/watch?v=MQpmLfFkYgM&feature=relmfu

# 221
  • София
Здравейте филмчето ми се струва интересно, но имам чуството че мн бавно се развива действието... надявам се в следващите серии да стане по динамично... вероятно проблема до голяма степен е и това, че нова телевизия мн са разкъсали сериите...колкото до геройте някакси немога мн да възприема актъора в главната роля... иначе дрехите на жените са ужасни абсолютна цигания  Laughing
дрехите са им такива, явно защото филма е от 2005
после момичетата са от семейство и общност, което държи на традициите, покорството пред възрастните и обичаите
направо се оцъклих като видях как Зилян кеси права, чак докато Хазар не й нареди сопнато:Седни!
Оказвала му била уважение #Crazy

# 222
изгледах постнатото по горе клипче мисля че беше от "мирето" и още повече се събуди интереса ми по този филм явно по напред ще има искри... жалко че ще минат 100 години до тогава....то с това темпо ....

# 223
и аз харесвам ролята на Дживан, особено в комбинация с Дилан
http://www.youtube.com/watch?v=MQpmLfFkYgM&feature=relmfu
Това е любимото ми клипче, благодаря, дори си го качих на телефона. А и с тази песен някак си не знам как да го кажа, нали Теоман участваше в "1001 нощи", а тази песен Кърач я пееше и там, т.е. песента на Онур и Шехерезада (дано ме разбрахте).
С нетърпение чакам серията, в която Дилан ще отиде в къщата на Хазар и се видят за първи път с Дживан.

# 224

Много е тихо в този форум... Rolling Eyes Rolling Eyes
За тези, които са още будни и харесват Махсум К. - едно негово изпънение. Hug
Мисля, че ако партньорка му беше Берен, клипът щеше да е много, много по-хубав! Peace

Общи условия

Активация на акаунт