По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 344
  • 705
  •   1
Отговори
# 195
гледам и се чудя
артитската, дето играе майката на двете момичета-Дилан и Зилял/дано улучих имената/, ми е много позната
къде ли сме я гледали newsm78
много ми е позната, а не се сещам и ме човърка
В "Менекше и Халил","Малки тайни","Спомни си любима".

# 196
  • София
гледам и се чудя
артитската, дето играе майката на двете момичета-Дилан и Зилял/дано улучих имената/, ми е много позната
къде ли сме я гледали newsm78
много ми е позната, а не се сещам и ме човърка
В "Менекше и Халил","Малки тайни","Спомни си любима".
у, верно бе
в малки тайни беше една засукана, стайлинга й беше съвсем различен
мерси  bouquet

# 197
Не съм гледала нито един от трите филма но ми стана интересно като спомена че ти е позната.Играла е дори и в "Мелодия на сърцето",но не си я спомням.

# 198
А на мен ми харесват Берен-Махсун и Аслъ-Теоман, те са любимата ми двойка от сериала Heart Eyes Heart Eyes Много се радвам, че Аслъ и Теоман са двойка и в живота.

# 199
Филма наистина много ми харесва, не очаквах, че филм от 2005-та може да ми е толкова интересен...
Трогателен е...Аз по принцип не се вживявам много-много...Гледам отгоре- отгоре...Харесвам филми които са приятни за гледане - с хубави актьори и актриси, хубави места от Турция, хубави тоалетчета...Е , тук кастинга е много сполучив...И Берен, и Аслъ, и тази дъщерята на Низар са все красавици...И на родата на Хазар им нищо...Но има нещо много любопитно в противопоставянето на два свята, отношенията са интересни, музиката е хубава, само дето облеклата им са ужас!, но си го гледам с удоволствие....

# 200
 Е облеклата им с напълно в стила на Анадолската част на Турция.
 Обаче ми харесва как Зилян гледа право в очите Хазар и то така че той започва да свежда поглед

Стана ми жал и за Бурджу.Да научиш по такъв начин е приятелят ти се е оженил не е никак лесно. обаче си мисля че тя ще започна да създава проблеми

# 201
Майка й  и каза "Никога на свеждай глава", и Зилян не свежда и поглед дори...
А на мен ми е много жал за нея...Чак ми засяда буца в гърлото като я гледам - в чужд дом, нежелана...
Харесва ми отношението на двамата по-малки братя...

# 202
 Обаче Дживан който не излизаше от стаята си как се показа и защити Зилян,без даже да я е виждал или разменил дума с нея. Явно  осъзнава че и тя като него е затворник в този дом независимо от причините

# 203
Доколкото разбрах,вчера тук някой беше казал,че Бурджу била бременна и щяла да роди.Да се надяваме,че някоя добра душа ще преведе по напред сериите,че с това темпо не знам колко ще гледаме.Аз сега разбрах,че актьорът е един и същ,инвалида и този когото убиха.

# 204
Обаче Дживан който не излизаше от стаята си как се показа и защити Зилян,без даже да я е виждал или разменил дума с нея. Явно  осъзнава че и тя като него е затворник в този дом независимо от причините
Много силен момент!!! Комшиите са ненадминати в тези сцени - щеш- не щеш все ще отрониш някоя сълза

# 205
  • Русе
Bravo na brata-bliznak! Kato zashtiti pred vsi4ki Zilqn postapi kakto trqbvashe da postapi Hazar ama...., toi golqmo prevzemane ....vqrno e 4e e jertva, no i Zilqn e po prinuda s nego....(pone zasega)

# 206

Редно е и Зилан да му обърне малко внимание - няма само той да се заглежда в нея... Mr. Green

# 207

Току що научих, че Махсун е спечелил Оскар за сценарий и режисура на своя филм "Видях слънцето"!!!    bouquet  bouquet  bouquet
Някой знае ли дали този филм е превеждан на български, а също и за "Белият ангел". newsm78 newsm78
Ако ги няма на български, ще се пробвам на турски, но не им знам оригиналните заглавия. Embarassed
Бихте ли ми помогнали?  Praynig Praynig

# 208

Току що научих, че Махсун е спечелил Оскар за сценарий и режисура на своя филм "Видях слънцето"!!!    bouquet  bouquet  bouquet
Някой знае ли дали този филм е превеждан на български, а също и за "Белият ангел". newsm78 newsm78
Ако ги няма на български, ще се пробвам на турски, но не им знам оригиналните заглавия. Embarassed
Бихте ли ми помогнали?  Praynig Praynig

Има ги и двата преведени на 1 стр. в темата за Фатмагюл.Пише с големи букви
ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА ТУРСКОТО КИНО Peace
Всички са преведени и "Видях слънцето" е изключително тежък

https://docs.google.com/present/view?id=ddp8bh8q_52f26bgxxp

# 209
  • София

Редно е и Зилан да му обърне малко внимание - няма само той да се заглежда в нея... Mr. Green

с тоз премрежен поглед и тия присвити очи, как да не му обърнеш внимание newsm03
ама как скочи днес между чичо си и нежеланата булка
хареса ми как я защити, после и начесата на Дживан беше супер
свекъра също се държи на ниво, старата леля ъщо, добре че е тя, за закриля момичето, че горката в чуждия дом smile3518 smile3518
жива да я ожалиш
пък и тоя пищак  в зестрата, какво ли ще забърка и той ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт