По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 337
  • 705
  •   1
Отговори
# 180
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ооооооо, хош гялдиниз Вена - ханъм.  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet
Дур-бето май се събира. Wink

# 181
Ох, колко ли че чакаме и тука за първа брачна нощ.  Ей уплаха хванах от тия сериали

По НОВА ТВ са от 12: 00 на обяд

На 44-та серия 2-ра част,вече са добре..!

# 182
Ооооооо, хош гялдиниз Вена - ханъм.  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet
Дур-бето май се събира. Wink

Хош болдук  Wink Hug Hug Hug Дано си струва филма.

# 183
Ох, колко ли че чакаме и тука за първа брачна нощ.  Ей уплаха хванах от тия сериали

28 оргинални серии. Shocked Shocked Shocked
Джоли, метай се на коня, аз на самолета яхам перката и да организираме престъпна група по отвличане на жълъда...ше ни го цунат за норматив. Joy Whistling

# 184
Цитат

Значи съм го изпуснала!  Laughing Довечера ако не заспя!  Joy

# 185

28 оргинални серии. Shocked Shocked Shocked
Джоли, метай се на коня, аз на самолета яхам перката и да организираме престъпна група по отвличане на жълъда...ше ни го цунат за норматив. Joy Whistling

е пак добре поне  на 28 не да чакам 74 и накаря само чок зор и нищо

# 186
Тези, които не са от София и Перник усетихте ли нещо? Аз съм от Велинград и усетих силен трус, точно в 3 часа още бях на компютъра и всичко започна да се тресе, не знаех какво става и когато погледнах видях, че всичко се разлюля - секцията, бюрото, масата, всичко. Слава Богу продължи по-малко от минута, но много се уплаших и дълго време не можех да заспя. Мои близки и приятели също са го усетили. На сутринта научих, че е станало земетресението в София.

# 187
Тук в София добре ни разтресе. Пък си беше и продължително  ooooh!

И за да не е само спам  Blush

# 188
филма е от 53 оригинални епизода.и наистина е много интересен.мадамата с която Хазар имаше връзка се оказва бременна, Дилан се мести също в Истанбул. за да учи.първата им почти целувка беше в мардин но Зилян се спря защото се сети за убийството на Арда.

# 189
  • Русе
Tova zna4i li, 4e onova bebe, koeto Hazar darji na edno pogrebenie v seriite natatak e negovo i na Burdju?

# 190
Tova zna4i li, 4e onova bebe, koeto Hazar darji na edno pogrebenie v seriite natatak e negovo i na Burdju?
Tочно така!!! Hug

# 191
С това темпо на Нова ТВ (всеки оригинален епизод е разделен на две) има доста да чакаме първата брачна нощ... Mr. Green
На Берен май й върви на неблагополучни любови... (във филмите) Thinking Поне във филми, които аз съм гледала с нея - Забраненият плод, Фатмагюл и сега този, чието оригинално заглавие май звучи като "Любов в изгнание" (от англ.)
Но двойката Берен-Махсун ми харесва определено повече от двойката Берен-Енгин.  Peace

Зизу, аз също влизам в гупата с жълъдите. Joy hahaha Joy hahaha

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 20:57 от jupetrov7

# 192
  • София
На мен също ми харесва двойката Б-М Joy Joy
посрещането беше гадно, но нормално
майката не може да забрави убития си син, то е ясно
бабата/лелята е най в час-на нея й е ясно че момичето е просто изкупителна жертва, нещо като залог за мир, какво да й се сърди или да се муси
също като в ЛиН
Хазар, той кво се муси, я да взема пример от Саваш в ЛиН-на него хич не му пукаше че беше женен за жена по родовите обичаи
ама тази Бурджу хич не ми се нрави, голема звия ще излезе май newsm78
ВЕНИ, ЗИЗКА Hug Hug Hug

# 193
Мязат малко нещата като в ЛиН, но ще има друго развитие.
Колкото до земетресението, на мен ми паднаха два реда плочки в банята! Ужассс!
дано не става по-страшно! Outta Joint ooooh!

# 194
  • София
гледам и се чудя
артитската, дето играе майката на двете момичета-Дилан и Зилял/дано улучих имената/, ми е много позната
къде ли сме я гледали newsm78
много ми е позната, а не се сещам и ме човърка

Общи условия

Активация на акаунт