По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 329
  • 705
  •   1
Отговори
# 165
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Е, тва е...дагаварилис!!! Peace Hug

# 166
  • София
леле колко сте изписали  doh и тук няма да мога да дочитам то се видя  Mr. Green
привет и от мен на всички познати и непознати другарчета  Party- не знам дали ще се включвам в попълването на темата , но ще ви чета  Wink ( дано филма ме "грабне" да го гледам с интерес  Hug )

# 167
 Добре де , аз ли съм пропуснала нещо ,но не разбрах защо лудия Ресул нахендри брат си че е извършител на убииството.

# 168
Добре де , аз ли съм пропуснала нещо ,но не разбрах защо лудия Ресул нахендри брат си че е извършител на убииството.
Еми то се иска...д...е, да се признаеш за виновен. Joy Joy Joy Joy
Що той да става дворцов съветник в "Двореца на свободата" като може брат му да го отнесе.
Тоя ще си се разхожда свободно из "Долината на широките гащи" и ще се чуди къФ друг золум да направи. Whistling

# 169
Ресул е страхливец,не му стиска да се изправи пред баща си и пред закона.Има кураж само като е с пистолет в ръка.
Мисля си че Зилян знае кой е истинския убиец на Арда и за това каза на сестра си да не оставя Джелял сам. За това каза и тези думи на Ресул.

# 170
Сериалът започва да ми харесва, но ми се иска действието да се развива малко по-бързо.

# 171
 С всяка изминала серия ми харесва все повече. Не смятам ,че е муден.
Много зле я посрещнаха булката.Само лелята е държи добре и свекъра. Другите я  обвиняват сякаш тя е виновна за смъртта на Арда
Е сега като получат и сандъка с чеиза и подаръка на брадясалия темерут съвсем ще и се стъжни на Зилян

# 172
Сериалът започва да ми харесва, но ми се иска действието да се развива малко по-бързо.
Точно и аз това си мислех-малко  мудно върви,но ми е интересен.А тази червенокосата актриса не можех да я гледам в "незабравима" и сега ми е още по-противна  ooooh!
Днес ми стана жал за горката девойка,толкова жално гледа и не говори с никой,добре,че поне лелята е по-човечна и я приема  Wink
А за брат и нямам думи-няма толкова ужасен мъж,наистина прилича на психопат   Sick

# 173
Много зле я посрещнаха булката.Само лелята е държи добре и свекъра. Другите я  обвиняват сякаш тя е виновна за смъртта на Арда
Е сега като получат и сандъка с чеиза и подаръка на брадясалия темерут съвсем ще и се стъжни на Зилян
Аз до някъде разбирам майката и родата като цяло. Още им е прясно.
Ама и нашто зверче не пада по долу...кви мълнии мета с очи. Joy

# 174

Ти това къде го гледа и има ли превод на останалите серии?

# 175

никъде не го гледах. Нали Ресул сложи в сандъка с чеиза  пистолет. Предполагам че като изваждат чеиза ще го намерят и  ще побеснеят.
Има ги сериите ама на турски и нищо не разбирам

# 176

Нема превод мац. Караме го по дифолд. Joy

# 177
Привет! Записвам се и аз в темата. Заинтригува ме сериала. Но още не мога да запомня имената и кой брат, кой сват  ooooh! /може би, защото не гледах внимателно първите 2 епизода.  Peace/ Надявам се, че няма да преместят действието изцяло в Истанбул, защото много ми харесва градът на Зилян и ми е интересно да гледам живота там.
Берен е такова момиченце тук. Има прилика между нея и Аслъ и наистина са като сестри.
Харесва ми Зилян. Прие съдбата си с достойнство и без излишно вайкане и тръшкане. Явно зад крехката й външност се крие силен характер.
Ох, колкото и сериали да съм изгледала, все още не мога да проумея тия традиции и обичаи на съседите  Whistling ooooh! Кому е нужна тая сватба и с какво ще помогне  Crossing Arms

# 178

Нема превод мац. Караме го по дифолд. Joy

Оф и аз не знам какво гледах снощи..Изгледах 3 преведени серии и другите ги подкарах по картинки..Даже и не знам от колко часа и по Ново телевизия..

# 179
 Ох, колко ли че чакаме и тука за първа брачна нощ.  Ей уплаха хванах от тия сериали

По НОВА ТВ са от 12: 00 на обяд

Общи условия

Активация на акаунт