По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 298
  • 705
  •   1
Отговори
# 150
  • София
и аз да се включа с един поздрав
http://www.youtube.com/watch?v=HYxe4T7omdc&feature=related
отдавна след ЛиН не съм се захласвала така по филм

# 151
Нещо не се получи,казват,че не съществува това видео  smile3511
Опитай тези:
http://www.vbox7.com/play:9d0f95fade-1eпизод

http://www.vbox7.com/play:575da17036-2епизод

# 152
Благодаря! Аз изгледах 3-те преведени епизода и дотолкова се захласнах,че започнах да гледам и турските,обаче нищо не разбирам.Този нашия много лошо я посрещна,направо с яд,нула внимание от негова страна.

# 153
Посрещането сигурно е в следващия епизод. newsm78

# 154
Посрещането сигурно е в следващия епизод. newsm78

Може и в последващия да бъде,но не е добро! Той обаче е пич,харесва ми.А пък тя все едно е Фатмагюл,същия дрескод има  Laughing

# 155
Не погледнах от коя године е сериала, но Берен тук е много млада.Както във Фатмагюл и тук играе момиче от провинцията, само и липсват шарените чорапки. Laughing

# 156
Не погледнах от коя године е сериала, но Берен тук е много млада.Както във Фатмагюл и тук играе момиче от провинцията, само и липсват шарените чорапки. Laughing

2005/2006

# 157

Личи си, че разликата в годините на Берен и Махсун Кърмъзъгюл е  голяма. Wink

Тя  тук му е като дъщеря. Hug

Последна редакция: вт, 22 май 2012, 01:06 от Tara41

# 158
Зизу, радвам се да те видя с теб беше много весело в темата на "Изгубени години". Интересно ми е кой жълъд ще пазиш тук Laughing

# 159
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мераба пичолар... Hug Hug Hug

Ани,  Hug То е ясно кой жълъд влиза в хралупата...аз още вчера заявих интерес. Joy Whistling

# 160

Ани,  Hug То е ясно кой жълъд влиза в хралупата...аз още вчера заявих интерес. Joy Whistling

И аз , и аз

# 161

И аз , и аз
Е, Убаво...успех в пита да го измъкнеш от хралупата ми. Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 162

И аз , и аз
Е, Убаво...успех в пита да го измъкнеш от хралупата ми. Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy
е няма да се мъча ще ти дойда на гости в хралупата. айде сега ще си го поделим

# 163

Ани,  Hug То е ясно кой жълъд влиза в хралупата...аз още вчера заявих интерес. Joy Whistling

И аз , и аз
Разбира се.. Peace Абе май остарявам...преди не бих си преотстъпила жълъдчето толкова лесно. Whistling
Ама обещай, че ще участваш в разчистването на хралупата...все шпак требва да се поочисти малко преди да влезнат новите попълнения. Joy

# 164

Ани,  Hug То е ясно кой жълъд влиза в хралупата...аз още вчера заявих интерес. Joy Whistling

И аз , и аз
Разбира се.. Peace Абе май остарявам...преди не бих си преотстъпила жълъдчето толкова лесно. Whistling
Ама обещай, че ще участваш в разчистването на хралупата...все шпак требва да се поочисти малко преди да влезнат новите попълнения. Joy

Разбира се clean clean prostor

Общи условия

Активация на акаунт