По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 294
  • 705
  •   1
Отговори
# 135
 Heart Eyes
Привет на всички, които ще следят филма!
На мен много ми харесва и със сигурност ще ви чета, но не знам дали ще пиша много. Hug

# 136
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Heart Eyes
На мен много ми харесва и със сигурност ще ви чета, но не знам дали ще пиша много. Hug
Чшшшшшшшшш, как няма да пишеш бе Крис. Hug Hug Hug Hug Hug
Леле, мило как ми е домъчняло за вас. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 137
Heart Eyes
Чшшшшшшшшш, как няма да пишеш бе Крис. Hug Hug Hug Hug Hug
Леле, мило как ми е домъчняло за вас. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И на мен!В очакване съм на среща! Hug

# 138
доколкото разбрах Хазар и каза нещо от сорта че няма да бъде с нея никога защото нейното семейство е виновно за смъртта на брат му,ама не съм много сигурна.Филма наистина е страхотен и както винаги музиката е невероятна.

# 139
Този филм ще е интригуващ. Гледах по напред да видя първата им среща на тези дето ще ги женят, той и каза нещо, но пустия турски не го владея ама хич. След още някой турски сериял ще взема да запиша курс по турски newsm78.
Много уммна идея
Публикувана от: LuDmIl_75
Вмъкни Цитат
доколкото разбрах Хазар и каза нещо от сорта че няма да бъде с нея никога защото нейното семейство е виновно за смъртта на брат му,ама не съм много сигурна.Филма наистина е страхотен и както винаги музиката е невероятна.
пРАв си нещо подобно и казва Simple Smile

# 140
Цитат
Този филм ще е интригуващ. Гледах по напред да видя първата им среща на тези дето ще ги женят, той и каза нещо, но пустия турски не го владея ама хич. След още някой турски сериял ще взема да запиша курс по турски newsm78.
Много уммна идея
Публикувана от: LuDmIl_75
Вмъкни Цитат
пРАв си нещо подобно и казва Simple Smile

Съжалявам извинявам се много

# 141
Здравейте  wavey

Откъде да изтегля досегашните серии,че мисля да се включа и аз..Привет на всички познати лица!

# 142
# 143
Здравейте  wavey

Откъде да изтегля досегашните серии,че мисля да се включа и аз..Привет на всички познати лица!

http://www.vbox7.com/play:5675baf5ca-първи епизод

http://www.vbox7.com/play:2f49073ea8 втори еп
днешният явно още не е качен

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 20:25 от djoleva

# 144
Нещо не се получи,казват,че не съществува това видео  smile3511

# 145
  явно има проблем иначе във V box  ги има

# 146
  явно има проблем иначе във V box  ги има

о.к  Hug

# 147
  • На изток от рая...
И аз се загледах във филма.
Първо - заради Берен, после заради сюжета.
Аз го гледам вечер от 23 ч. по Диема фемили.
Поздрав с една страхотна песен от сериала:

http://www.youtube.com/watch?v=GjQ3B7KJQOM&feature=player_embedded#!

# 148
Извинявайте,но някой ще каже ли колко са преведени бълг.серии до днес,че ходя по ви бокса като изоглавена.Мерси предварително

# 149
Извинявайте,но някой ще каже ли колко са преведени бълг.серии до днес,че ходя по ви бокса като изоглавена.Мерси предварително
Засега са излъчили 3 серии

Последна редакция: пн, 21 май 2012, 22:15 от djoleva

Общи условия

Активация на акаунт