По Нова от 17. 05 започва сериала"Щастливи заедно" с Берен Саат

• 103 425
  • 705
  •   1
Отговори
# 450
KTAY İNCİ
MAHSUN KIRMIZIGÜL VAZGEÇTİ!..

Ünlü yönetmen, çekmeyi düşündüğü iki projeden birden çekilme kararı aldı!..
05.06.2012 00:20:00

OYUNCU BULAMADI, PROJELERDEN VAZGEÇTİ!..

Tarihler 5 Mart 2012’yi gösterdiğinde ajanslara düşen bir haberde, mahsun Kırmızıgül’ün, Diyarbakır’da şehit düşen Gaffar Okkan’ın hayatını anlatan bir film çekeceği yazıyordu.

Bu kez tarihler 40 gün sonrasını yani 15 Nisan 2012’yi gösteriyordu ki, ajanslara mahsun Kırmızıgül’ün Halepçe Katliamı’nı konu alan bir film çekeceği haberi düştü.

Ve bugün... İki farklı projeyi, 40 gün arayla hayata geçirmeyi planladığı haberleri basına yansıyan mahsun Kırmızıgül’den kötü haber geldi!..

mahsun Kırmızıgül, hem Halepçe Katliamı’nı anlatan filmi, hem de Gaffar Okkan’ın hayatının anlatılacağı filmi çekmekten, ilginç bir bahaneyle vaz geçti!..

mahsun’un iki projeden birden vazgeçmesinin sebebi oyuncu bulamaması!.. Kafasındaki oyuncuların yaz sezonunda başka projelerde yer alacak olması, bu anlamda rahat davranan mahsun Kırmızıgül’ün bir anda elini-ayağını bağladı. Başka projelerle anlaşan oyuncular yüzünden mahsun Kırmızıgül, kafasındaki kadroyu kuramayacağını anlayınca, iki projeden birden vazgeçti ve bambaşka bir senaryo üzerinde yoğunlaşarak, senaryo anlamında her şeye sıfırdan başladı.

Bu haber 8328 kere okundu.

# 451
  • София

И една папарашка снимка

http://www.habershow.com/v4/foto-galeri.html?func=detail&id=9273#joomimg - и още снимки

Хубава вечер!

леле, голям е палавник Joy Joy
между впрочем, много е атрактивен, изцяло пасва на ролята, не е някой рлигав Убавец, ами истински мъж Blush Blush
а днес в серията направо го ожалих-ползваха го като дистанционно-точаше завалията насам натам ту родата да посреща, ту сестрата да доведе, булката беглец да търси ooooh!
другите си кесиха в къщи, а той само тичкаше насам-натам:35: Joy

# 452

Петя Hug Сериалчето го следя по диагонала Grinning За обсъждане няма да имам време. Но ще се постарая, да допринасям в темата с материали.  Grinning
Изгледах всички филми на Махсун. Впечатлена съм от работата му като режисьор и сценарист. Интересен ми  стана, като личност. Лека вечер на всички!  Grinning

# 453
Сериалчето е мн. добро. Гледам го с интерес, дори попрегледах сериите напред. Също така изгледах и другите филми на Махсун Кърмъзъгюл и те ми харесаха. В нета почти няма информация за живота на Махсун, прочетох че той отказва да говори за семейството си и личния живот. Намерих 2 статии /доста старички/ за сина и майка му , но те са на турски, а превода с Googletranslate не е много разбираем, ако някой знае турски и има време и желание, моля да ги преведе  Simple Smile
http://www.magazinajanda.com/haber/tipki_babasi-14610.htm ,
http://www.magazinajanda.com/haber/benim_hayatimi_cekmis-9895.htm

# 454
А за Теоман има ли инфо? За него разбрах само, че има връзка с Аслъ Тандоан, че е с 8 години по-голям от нея и че е роден на 18 октомври в Аржентина, но нищо повече.

# 455

Mahsun Kırmızıgül’ün ilk  evliliğinden olan 23 yaşındaki oğlu Mahmut Kırmızıgül, uzun bir aradan sonra  görüntülendi. Arnavutköy’de kız  arkadaşıyla bir araya gelen Mahmut Kırmızıgül, gazetecileri görünce araçla hızla bulundukları yerden ayrıldı. Kullandığı cipin, babasının olması dikkat  çekti. İkili, sahilde trafiğe takılınca  objektiflerden kaçamadı.
* Gazetecilerin ‘kız arkadaşının sevgilisi   olup olmadığını’ sormasına rağmen sessizliğini koruyan Mahmut Kırmızıgül, daha sonra trafiğin açılmasıyla hızla uzaklaştı.
* Mahsun Kırmızıgül, bu aralar ‘Halepçe  Katliamı’nı anlatacağı filminin senaryosunu yazmak için Maldivler’de bulunuyor.

http://cadde.milliyet.com.tr/2012/06/06/HaberDetay/1507837/mahmu … l-u-takdimimizdir

# 456
http://mkirmizigul.azbuz.com/resim/16000000000660310/17000000005375637/6

В тази страница на фен клуб, има много хубави снимки от сериала Peace Имат защита, и не могат да се свалят. Затова ви слагам връзката само. Лек ден! Grinning

# 457
 Hug

23 годишния син  на МК ,Махмуд от първия му брак е бил в Арнауткьой  заедно с приятелката си в известно заведение,където журналисти са засекли джипа с който са били /предполага  се ,че е купен от известния му баща /.Двойката е завила наляво по пътя за плажа за да избегне трафика и стигне по-бързо до летището.Попитан дали това е гаджето Махмут е запазил мълчание.МК пише нов сценарий за филм на Малдивите /това не го рабрах/.

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 10:36 от Slawena

# 458

http://www.haberajans.com/iste-kirmiziguland-8217-un-bilinmeyen- … aberi-213011.html

В тази статия от 2010 г, наистина пише, че Махмут е роден през 1989г. Гуги певежда прилично някой неща, слагам ги в спойлер, защото е дълго. Славена Hug , за превода Peace

Скрит текст:
Той започва кариерата си в музиката продължава среброто екран и третия филм, "New York, пет минарета" за "мотор", каза Mahsun Kırmızıgül, потаен отношението на деловия живот в личния му живот също са изложени.

Nurbanu Южна Elbir'in вестник "Вечерни новини:
Няма информация за филма не е сценарий, ключът на име Махмут на сина си, роден през 1989 г. в сянката на всички гласове Hanım крие брака си. Дължината на лещата малко дете за последен път със сина си в предната част на живота на студента с началото на последната Kırmızıgül си най-добре да поддържат живот, свободен от началото му. Труда със сина си и е помогнал на Kırmızıgül'ün Махмут Студентски уловени журналисти, работещи в една от годините в пресата дори не като фоторамки.

, Стегнато Бащата на AN CİMBOM'LU
Махмут Light гимназия с изучаване на Фондация Fevziye училище, студент на ключовата училището на злато, както е известно. На 13, той завърши на първо място в същата част на начално училище Kırmızıgül'ün като успеха на Дисниленд в САЩ, почете баща си през тази година. Баща и син Махмут празнуват този успех сърцата им, далеч от очите на училището в гимназията и продължава успех. Много обичан от приятелите си, много прилича на баща си близнак, ключа на баща му жълти, червени, кръвоносните съдове, е вдъхновена от строг привърженик на Галатасарай. Галатасарай отбор, които играят в епохата на малък Махмуд, също трябва да бъде в училището в първите 11 мача, се проведе.

"Портрет на mahsun Kirmizigul НЕИЗВЕСТЕН ​​MAHMUT'UNUN

Обобщение на Махмут на живот, като Kırmızıgül'ün Facebook страница. Махмут, албум със снимки, описващи прехода от детството на баща си delikanlılığa имат много снимка.

, Давайки името на сина на брат му, който почина при нещастен инцидент

Името на сина му е от голямо значение за Mahsun Kırmızıgül. Известен художник, който е загубил баща си в ранна възраст, даде на сина си на името на брат си, който починал в ранна възраст, като в резултат на токов удар. Запазва името на син, баща му обичаше брат си Махмуд, ключова син и живее с майка си.
Издърпайте баща Наречен Hasret
Mahsun Kırmızıgül баща, който Жадуваше за любовта на една млада възраст, както и интензивността на този копнеж, дори в рамките на сина си yaşatmıyor Махмут посвещава време. Прекарайте празниците с него и сина му до него през цялото време, да споделят успехи.

Mahsun Kırmızıgül, Махмут клип в следващия удар, когато той отиде на Малдивите, е, е направил баща и син в един усамотен тропически остров празник.

Завършва училището

Основната част от Светлина гимназия, завърши на първо място в академичния им успех Kırmızıgül Махмуд, много обичан от приятелите си в личния му живот, плуване, спортни дейности като футбол пропуск

# 459
Наистина прилича на известния си баща,вчера докато се рових имаше 1-2 снимки на младия Максун,ами като две капки боза са.За съжаление на работа ми е трудно да ровя за материали .поради липса на достъп до повечето сайтове.

Снощи въпреки всичко изгледах еп,тази Дилян колко пъти е видяла Арда,че такава незабравима любов  #Crazy и толкова рев,а за оставане насаме и дума не може да става /тогава града щеше да е взривен с цялото население от недомасления бати Расул,ей много тъп и ограничен човек ooooh! ooooh! ooooh!/...,наистина тези хора живеят в друго измерение...

# 460
Привет! И аз като гледах серията снощи се учудих на реакцията на Дилян и обяснението, което дава на сестра си. Толкова силна любов от пръв поглед...Въпрос на характер може би.  А и като знам как реагира и в следващите серии, ми е малко учудващо. Но пък така успява да убеди членовете на Азизоолу в любовта си към Арда и те започват да й съчувстват и я приемат по-лесно. Лично мнение въз основа на изгледаното в следващите серии.

# 461
  • София/Бургас
Дилян започна наистина да ми лази по нервите. То бива бива наивитет, ама като при нея не бива. Тя отвсякъде си е дете. Все се меси и бута там където не и е работата и създава проблеми. Това с голямата и любов не го разбирам. Видели се точно 2 пъти и вече, любов до живот. Това вече според мен в сериала е много преиграно.
Резул вече си каза, че за него няма мир, така че простотиите му ще продължат с пълна сила.
Хазар се прояви като истински глава на семейство като говори с бащата на Зилян, заради глупостите на Резул и Низар.

# 462
Дилян започна наистина да ми лази по нервите. То бива бива наивитет, ама като при нея не бива. Тя отвсякъде си е дете. Все се меси и бута там където не и е работата и създава проблеми. Това с голямата и любов не го разбирам. Видели се точно 2 пъти и вече, любов до живот. Това вече според мен в сериала е много преиграно.
Резул вече си каза, че за него няма мир, така че простотиите му ще продължат с пълна сила.
Хазар се прояви като истински глава на семейство като говори с бащата на Зилян, заради глупостите на Резул и Низар.
Абсолютно съм съгласна. Дилян се държи доста  направо ще си го кажа -лигаво
 Като разглезено дете е започва да реве щом не е на нейното. Рева че не замина за Истанбил , поканиха я отиде ,сега пък реве че ще трябва да се прибират
Не знам колко е по малка от Зилян  но е доста незряла

Направи ми впечатление  неодобрителния поглед на свекървата когато хазар извика зилян да поговорят.Тази жена май е против от евентуално сближаване между двамата

# 463
ChemistryLady ,мерси за краткия преразказ!  bouquet

Значи този еп-подсмърчане за разкош,пролсуците на бати за цвят,Хазар като шеф-диригент на оркестъра /това добре/,Зилян оправя ли се?

# 464
  • София/Бургас
djoleva, и Берин ще си намери майстора, ама много късно.
Не мога да разбера защо актрисата, която играе Дилян взима все такива роли. Още в Мелодията на сърцето не харесах героинята и. Все едни такива, дето не знаят какво искат и правят май големите глупости, а като си помисля, че тепърва ще я гледаме как идва в Истанбул да учи и любовта им с Дживан ми става лошо.

Slawena, сега ти пиша по пълно обяснение.  
Зилян (която беше много болна предният ден) изведнъж стана и с Дилян отидоха до хотела, в който са отседнали Резул и жена му. Там маймуната му с маймуна реши да се прави на господар пред Зилян, която му се опълчи. Той получи от тези, с който говори миналата серия папка с информация, че виновника за намушкването е бившият превозвач на фирмата, който е свързан с Низар и полудя. Развика се на Зилян. Трите да се прибират горе в стаята на хотела и Зилян му каза, че баща и единствено може да и казва къде да отиде. При което  Зилян и Дилян отидоха във фирмата да кажат на Хазар, който междувременно говореше в приятелката на Бурджу. Тя настояваше да говори с Бурджу, защото тя си заминавала за Измир, а той каза, че така било по - добре. В последствие Бурджу каза, че е бременна на приятелката си (все и забравям името а листчето ми го няма). Зилян каза на Хазар и той веднага отиде при чичо си. Там беше Резул и те образно казано си мериха пистолетите. Ресул си каза, че за него няма мир, ама Хазар го обори с думи (беше показано простотията срещу възпитанието). Уж се разделиха с мир, ама привидно - тепърва ще мътят водите. Прибирайки се в къщи, Хазар говори с бащата на Зилян. Намекна му да държи сина си под око и веднага, след разговора им Азам нареди да си стягат багажа и да заминават. Дилян се разциври, че била стояла малко (все едно с мед и масло я посрещаха на вратата) и побегна от стаята. Зилян я последва и точно пред басейна почна да и обяснява, че пак е добре, че са се видели, ама дечко почна да се прави на много знаеща и каза, че ако Джелял не бил убил Арда нямало нищо от това да стане, при което Зилян и каза, че нищо не знае. Тук се намеси Хазар, който ги подслушваше от стаята с билярда. Той поиска да знае истината, при което Зилян му каза, че ако каже това, което знае ще разтури мира и че и е писнало да носи товара на двете семейства, да си помисли през нощта и да и каже на следващият ден, но след като му каже ще замине за Медиат. Дживан даде една снимка на Арда за Дилян на Хазар. На следващият ден Хазар даде снимката на Зилян и свърши. Това в общи линии.

Последна редакция: ср, 06 юни 2012, 13:34 от ChemistryLady

Общи условия

Активация на акаунт